huudyy 3 445 Opublikowano 13 Kwietnia Opublikowano 13 Kwietnia 3 minuty temu, Markoomu napisał(a): Kto tego frędzla słucha XD podoba mi się jak już go w komentarzach gaszą
Grolshek Opublikowano 13 Kwietnia Opublikowano 13 Kwietnia 3 minuty temu, Markoomu napisał(a): Czy temu hamburgerykanowi to się głowa z tyłkiem pomieszała?
huudyy Opublikowano 13 Kwietnia Opublikowano 13 Kwietnia (edytowane) 29 minut temu, Markoomu napisał(a): Ta wersja lepsza Tymczasem Żurek gorzko o naszych zbiegach https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/zurek-reaguje-w-sprawie-ziobry-i-romanowskiego-widze-jak-zaciska-sie-petla-wokol-nich/p99cm01,79cfc278 Edytowane 13 Kwietnia przez huudyy
blabla123 Opublikowano 13 Kwietnia Opublikowano 13 Kwietnia Pięknie, dawno nie miałem tak dobrego humoru.
trepek Opublikowano 13 Kwietnia Opublikowano 13 Kwietnia Oho, już się odwracają od Orbana. Szybko poszło
huudyy Opublikowano 13 Kwietnia Opublikowano 13 Kwietnia 12 minut temu, trepek napisał(a): Oho, już się odwracają od Orbana. Szybko poszło Ojp, jak można być taką kanalią? Ja się dziwię typowi że nie pluje w lustro za każdym razem jak się w nim obejrzy.
hubio Opublikowano 13 Kwietnia Opublikowano 13 Kwietnia 6 godzin temu, Suchy211 napisał(a): Do USA spierdzielą. Administracja Trumpa na razie ich nie wyda. Potem się znajdzie jakiś inny kraj rządzony przez prawicę. Jednak Mińsk raczej na pewno się nie wydarzy. Zbyt duża strata wizerunkowa. Myślę że są za ciency żeby Trump choć kiwnął w ich sprawie palcem. A akurat w kwestiach prawnych i to karnych Amerykanie są wyczuleni żeby się nie mieszać i to jeszcze w stosunku do nie swoich obywateli. Jeśli już obstawiam jakiś egzotyczny kraj w Afryce albo Azji.
kubikolos Opublikowano 13 Kwietnia Opublikowano 13 Kwietnia widze trwa radosc z wygranej partii centroprawicowej wiec cieszy mnie takie cieple przyjecie centroprawicy i moim honorem jest DOŁĄCZYĆ Spoiler mam nadzieje ze to nie oszusci i utrzymaja obiecany sprzeciw przeciwko szkodliwym sprawom typu pakt migracyjny czy szybka sciezka dolaczenia ukrow do UE
Boldwyn Opublikowano 13 Kwietnia Opublikowano 13 Kwietnia 1 godzinę temu, Markoomu napisał(a): Konfederacja powiela ruskie fejki? Stare, znałem.
Grolshek Opublikowano 13 Kwietnia Opublikowano 13 Kwietnia 2 minuty temu, Boldwyn napisał(a): Konfederacja powiela ruskie fejki? Stare, znałem. Konfederussia. Literówkę tam masz
Grolshek Opublikowano 13 Kwietnia Opublikowano 13 Kwietnia 7 minut temu, TheMr. napisał(a): Wrzuciło to już 5 kont. Ciekawe czy prawda. Tam po prostu nie mają tyle komfortu co u nas czyli dwóch tygodni na zniszczenie dowodów i dokradnięcie tego co się nie dało wcześniej dzięki pissowskiemu długopisowi.
209458 Opublikowano 13 Kwietnia Opublikowano 13 Kwietnia 1 godzinę temu, TheMr. napisał(a): Letadlo znam z Jozina, ale Rude More to dla mnie nowość. Ten język jest piękny.
TheMr. Opublikowano 13 Kwietnia Opublikowano 13 Kwietnia 12 minut temu, Grolshek napisał(a): Tam po prostu nie mają tyle komfortu co u nas czyli dwóch tygodni na zniszczenie dowodów i dokradnięcie tego co się nie dało wcześniej dzięki pissowskiemu długopisowi. Mają miesiąc. Ale nie uciekną od odpowiedzialności. Ale ocieplania wizerunku Tuska to się nie spodziewałem. Zwłaszcza że za to zdjęcie niby na Polskę miały spaść gromy a się okazało że USA potrzebuje w Europie nas.
Fatality Opublikowano 13 Kwietnia Opublikowano 13 Kwietnia Zmiana dżumy na cholerę, tylko choroba ma teraz żymskie interesy.
Kris194 Opublikowano 13 Kwietnia Opublikowano 13 Kwietnia Przekaz złoto, nawet przeciętny tłuk zrozumie
TheMr. Opublikowano 13 Kwietnia Opublikowano 13 Kwietnia Godzinę temu, Fatality napisał(a): Zmiana dżumy na cholerę, tylko choroba ma teraz żymskie interesy. Brak zrozumienia polityki i wypowiedzi przez prawicowych wyznawców odc 2137. Dopisz jeszcze że choroba sprzedała się interesom Brukseli.
Kris194 Opublikowano 13 Kwietnia Opublikowano 13 Kwietnia 3 godziny temu, kubikolos napisał(a): widze trwa radosc z wygranej partii centroprawicowej wiec cieszy mnie takie cieple przyjecie centroprawicy i moim honorem jest DOŁĄCZYĆ Pokaż ukrytą zawartość mam nadzieje ze to nie oszusci i utrzymaja obiecany sprzeciw przeciwko szkodliwym sprawom typu pakt migracyjny czy szybka sciezka dolaczenia ukrow do UE A wiesz, że absolutna większość nie ma nic przeciwko prawicy, prawda? Jest jedno ale, prawica =/= prawactwo i ruska agentura.
Fatality Opublikowano 13 Kwietnia Opublikowano 13 Kwietnia 48 minut temu, TheMr. napisał(a): Dopisz jeszcze że choroba sprzedała się interesom Brukseli. Nie sprzedała. Oni mają rozkazy prosto z izraela.
Dimazz Opublikowano 13 Kwietnia Opublikowano 13 Kwietnia 1 godzinę temu, Kris194 napisał(a): Przekaz złoto, nawet przeciętny tłuk zrozumie Właśnie widziałem artykuł że panowie wybiorą się do USA i tyle ich widzieli
GordonLameman Opublikowano 13 Kwietnia Opublikowano 13 Kwietnia (edytowane) . Edytowane 24 Czerwca przez GordonLameman
Rekomendowane odpowiedzi