_forfun_ 88 Opublikowano 8 Listopada 2024 Opublikowano 8 Listopada 2024 7 minut temu, TheMr. napisał(a): Wersja USA już idzie na pełnej Nie jest tajemnicą, że poprzedni gabinet(włącznie z generałami, bo sami o tym mówili potem) nie wykonywał pewnych poleceń Trumpa.
TheMr. 2 606 Opublikowano 8 Listopada 2024 Opublikowano 8 Listopada 2024 Była jakaś nadzieja, że właśnie ludzie z gabinetu będą powstrzymywać Trumpa, ale jak widać będą 4 lata jazdy bez trzymanki w świecie korpo która wydyma każdego Amerykanina bez wazeliny. Będzie można zobaczyć jak anarchia wygląda. Świetny eksperyment społeczny się szykuje przez te 4 lata. Nawet mi nie szkoda amerykanów w tym momencie.
Camis 5 891 Opublikowano 8 Listopada 2024 Opublikowano 8 Listopada 2024 https://wiadomosci.onet.pl/kraj/nieoficjalnie-andrzej-duda-jeszcze-dzis-leci-spotkac-sie-z-donaldem-trumpem/dtjsmr3?srcc=undefined&utm_v=2 1 2
Asag 284 Opublikowano 8 Listopada 2024 Opublikowano 8 Listopada 2024 7 godzin temu, Maciek. napisał(a): Nie można pomiędzy tymi przypadkami stawiać znaku równości Wiem, wiem. Lewaki to my dobrzy, prawaki to te źli. Hipokryzja i nic więcej. 2 1
voltq 1 372 Opublikowano 8 Listopada 2024 Opublikowano 8 Listopada 2024 Wytłumaczy mi ktoś jakim prawem przed urzędami wiszą ukraińskie flagi w Polsce ? , dlaczego nie ma flagi Izraela albo Palestyny albo Nigerii czy Australii ? , przecież jedyne flagi jakie mogą wisieć w Polsce to Polska UE i NATO , w momencie i na czas odwiedzin państwa zewnętrznego flaga ich kraju To jest skandal dla mnie że flaga obcego kraju wisi przed urzędami
ghostdog 906 Opublikowano 8 Listopada 2024 Opublikowano 8 Listopada 2024 47 minut temu, MasterBlaster napisał(a): Biden w swoim przemówieniu jakiś kumaty mocno się zrobił i elokwentny Może z tą Kamalą to była tylka jakąś ustawka https://streamable.com/srgz4w Szkoda, że Biden nie startował zamiast Hilary Clinton. Może Trump by nigdy nie został prezydentem. J. Biden ma klasę, szkoda że jego kandydatura przypadła jak już był wiekowy i przydarzały mu się wpadki. 1
Michaelred 324 Opublikowano 8 Listopada 2024 Opublikowano 8 Listopada 2024 29 minut temu, Winter napisał(a): Przeżyjmy to jeszcze raz. Oni po prostu to lubią. Okłamują się na każdym kroku. Najgorzej jak ktoś we własną propagandę uwierzy.
Crew 900 1 000 Opublikowano 8 Listopada 2024 Opublikowano 8 Listopada 2024 Ale Tomczyk miażdży Macierewicza. Piękne. 1
TheMr. 2 606 Opublikowano 8 Listopada 2024 Opublikowano 8 Listopada 2024 27 minut temu, ghostdog napisał(a): Szkoda, że Biden nie startował zamiast Hilary Clinton. Może Trump by nigdy nie został prezydentem. J. Biden ma klasę, szkoda że jego kandydatura przypadła jak już był wiekowy i przydarzały mu się wpadki. Obejrzałem ten materiał z pogrzebu McCaina i to jest niesamowita różnica co potrafi czas zrobić z człowiekiem. Ale z drugiej strony dobrze że Biden był wymieniony, tylko Demokraci wybrali słabą osobę. 1
Kris194 4 720 Opublikowano 8 Listopada 2024 Opublikowano 8 Listopada 2024 Tacy pobożni, do kościoła chodzili, dzień dobry mówili. Ten burdel to pewnie działał dla wzmacniania więzi patriotycznych
RyszardGTS 518 Opublikowano 8 Listopada 2024 Opublikowano 8 Listopada 2024 4 godziny temu, Crew 900 napisał(a): Bardziej myślę o jego córeczce. Przykładowo żoneczka Nawalnego musiała ładnie wejść w cztery litery Harrisowej bo wkręciła córkę do sztabu Harris.
Gość Opublikowano 8 Listopada 2024 Opublikowano 8 Listopada 2024 Teraz, RyszardGTS napisał(a): Bardziej myślę o jego córeczce. Przykładowo żoneczka Nawalnego musiała ładnie wejść w cztery litery Harrisowej bo wkręciła córkę do sztabu Harris. Stara Nawalnego chce kandydować na prezydenta Rosji. Komedia.
RyszardGTS 518 Opublikowano 8 Listopada 2024 Opublikowano 8 Listopada 2024 Co? pfffffffhahahahahahahaha
LeBomB 2 057 Opublikowano 8 Listopada 2024 Opublikowano 8 Listopada 2024 Godzinę temu, voltq napisał(a): przecież jedyne flagi jakie mogą wisieć w Polsce to Polska UE i NATO A wskażesz przepis, który o tym mówi?
Badalamann 986 Opublikowano 8 Listopada 2024 Opublikowano 8 Listopada 2024 Źródło zapewne to samo co innych rewelacji - nieleczone urojenia 1 1
Gość Opublikowano 8 Listopada 2024 Opublikowano 8 Listopada 2024 Godzinę temu, RyszardGTS napisał(a): Co? pfffffffhahahahahahahaha https://www.bbc.com/news/articles/ce3z4ydk90vo.amp Baba się ośmieszy, bo pewnie ruski wywiad ma na nią tony materiału. Ona sama go dostarcza.
Suchy211 1 260 Opublikowano 8 Listopada 2024 Opublikowano 8 Listopada 2024 Nie ma się co śmiać. Jednak faktycznie niepotrzebnie się odkrywa z intencjami. Poza tym, jakoś nie ma we mnie wiary, że ruski chcieliby głosować na kobietę.
RyszardGTS 518 Opublikowano 8 Listopada 2024 Opublikowano 8 Listopada 2024 Ale jazda CLOWN WORLD NA PEŁNEJ.... 2
Gość Opublikowano 8 Listopada 2024 Opublikowano 8 Listopada 2024 3 minuty temu, Suchy211 napisał(a): Nie ma się co śmiać. Jednak faktycznie niepotrzebnie się odkrywa z intencjami. Poza tym, jakoś nie ma we mnie wiary, że ruski chcieliby głosować na kobietę. Może i by zagłosowali, ale to musiałby być mix charakteru Putina i Magdy Gessler.
Maciek. 78 Opublikowano 8 Listopada 2024 Opublikowano 8 Listopada 2024 4 minuty temu, RyszardGTS napisał(a): Ale jazda CLOWN WORLD NA PEŁNEJ.... Może jestem już po prostu za stary, ale ludzie nie mogą być tak głupi, świat się cofa w rozwoju 1 1
RyszardGTS 518 Opublikowano 8 Listopada 2024 Opublikowano 8 Listopada 2024 @Maciek. To nie jest niechcący, idiokracja, obrzydzenie mężczyzn kobietom, obrzydzenie kobiet mężczyznom, wywrócenie do góry nogami świata, to są dzieje tu i teraz. 2
Gość Opublikowano 8 Listopada 2024 Opublikowano 8 Listopada 2024 1 minutę temu, RyszardGTS napisał(a): @Maciek. To nie jest niechcący, idiokracja, obrzydzenie mężczyzn kobietom, obrzydzenie kobiet mężczyznom, wywrócenie do góry nogami świata, to są dzieje tu i teraz. Ale tak jest. Większość moim znajomych lasek, w dodatku atrakcyjnych, jest bez chłopa, ale mają pieski i cały ich FB i IG jest tym zawalony. Te pieski zastępują chęć bycia w związku i posiadania dzieci.
Rekomendowane odpowiedzi