Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kołodziejczak był potrzebny Tuskowi tylko aby puścić oko do rolników. On już od jakiegoś czasu był poza dużą polityką. Pokrzyczał i się skończył. Dlatego teraz wychodzą takie kwiatki. Pewnie te współpracownice teraz się prują, bo wiedzą, że żadne frukty już się pojawią. To trochę tak jak z tymi aktorkami, co robiły karierę przez łóżko, a jak zostały odstawione na boczny tor (z powodu wieku) to pierwsze były do krzyczenia na wiecach MeToo.

Opublikowano (edytowane)

Dlaczego ja nawet nie jestem zdziwiony...

Godzinę temu, kalderon napisał(a):

PS. W Krakowie wygrał Gibała 60:40.

Przy absolutnie żałosnej frekwencji na poziomie mniejszym niż 50%. No cóż, jak Krakusy w tyłek dostaną to może czegoś się nauczą.

https://lovekrakow.pl/lukasz-gibala-w-ogniu-krytyki-chcial-splacac-dlugi-krakowa-sam-zadluzyl-swoja-firme-na-wiele-mln-zl

Edytowane przez Kris194
Opublikowano

Dobry był ten hołd złożony Donaldowi, Władkowi w ogóle rządowi przez tą panią po ogłoszeniu wyników. A co do zamachu to w rozmowie w Polsacie padło, że po informacji o zamachu Donek sobie spacery urządzał jak niby nic bo to dzielny czlowiek jest :) Dżizes.

Opublikowano

Byłby niezłe jaja, jakby się okazało, ze te nagrania to AI :) 
W ogóle jakoś dziwnie nagrane, ale niech będzie, że na głośnomówiącym i nagrywane drugim telefonem, bo w sumie Android oficjalnie nie pozwala. 

Że go nie bronią, to akurat bardzo dobrze, sam go nigdy nie lubiłem i wiadomo, że wzięli go dla picu na doczepkę.