Polityka w Polsce i na Świecie - wątek ogólny
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Joloxx9 · Opublikowano
Odpalilem jakiegoś jutubera dzisiaj, opowiqda o stalkerze i pada tekst " mozecie nie znac tej gry bo niektórych z was nie było na świecie kiedy wyszła pierwsza część" - stary już jestem. -
Przez JeRRyF3D · Opublikowano
Otóż to! Pryzmat patrzenia. Są tacy, co zmieniają GPU "co sezon", i to oni najczęściej podniecają się przyrostami vs poprzednie wydanie. Zwykły zjadacz chleba, jak się będzie przesiadał z 1080 czy 2070, to i tak będzie WOW! Może nie "portfelowo", ale jednak. -
Przez Umpero · Opublikowano
@Tasslehoff na razie nie bardzo wiem o czym do mnie mówisz. Do tej pory próbowałem jedynie zgłębiać temat PBO i CO, a tu się okazało, że to pamiątki wadzą... -
Przez Kris194 · Opublikowano
O tym właśnie niektórzy "wieszcze apokalipsy" zapominają. Łatwo jest histeryzować i wprowadzać zamęt i niepokój ale trudniej jest przyznać, że przez to, że pewne czynności musiały być wykonywane w jednym miejscu to w innym miejscu potencjał był zduszony. Niech każdy zajrzy chociażby w "Harmonogram zadań" w swoim systemie Windows. Jest ktoś kto chciałby to wszystko robić ręcznie? Nie sądzę. Stworzyliśmy różne wynalazki ale to, że do obsługi niektórych był potrzebny człowiek to przecież nie był żaden zamysł twórcy tylko zwykła konieczność wynikająca z naszego poziomu rozwoju. Zawsze powtarzam, czy chociażby za telefonistkami ktoś tęskni? Nie a było ich mnóstwo. Świat się jednak nie skończył a one znalazły pracę w innym miejscu. -
Przez Oldman · Opublikowano
też jestem zdania że NATO na pewno teraz ma dużo większe szanse na jakąś skuteczność przy ewentualnym działaniu względem Rosji niż za 5 lat, ale z drugiej strony jakoś tego w praktyce nie widzę (moge sie oczywiscie bardzo mylić), w NATO brak dobrej solidarnosci (taki rodzynek jak np Niemcy który chętnie przytuliłby z powrotem Putina i kazał sie jeb*ć Ukrainie ale nie wypada bo cały swiat patrzy i przypał) i niestety wiele armii to pseudo armie (za mało sprzetu za mało amunicji i są kompletnie nie przygotowane do realiów współczesnej nowoczesnej wojny). No i pamiętajmy że dla USA wazniejsza jest w tej chwili sytuacja na Pacyfiku wiec widze to wszystko w ciemnych barwach ale bardzo bardzo chciałbym sie pomylić
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi