Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 godziny temu, TheMr. napisał(a):

"NIEZALEŻNY" :E Jeśli naród ponownie się na to nabierze jak na niezależność Dudy w 2015 roku to po prostu padnę. Albo inaczej, potwierdzi mnie w przekonaniu że ten naród jest głupszy od Rosjan, a to już wyczyn. 

Określiłbym jeszcze lepiej, jeśli naród ponownie się nabierze na niezależność kandydata PiS-owskiego podobnie jak Dudy, to tacy ludzie nadal mają mentalność typowo wschodnią, gdzie wśród nich nie brakuje sierot po PRL, którym strasznie tęskno za czasami PRL, lubią być pod butem / mieć nad sobą but. Dążyć do Zachodu, a mieć nadal wschodnią mentalność, to się wzajemnie wyklucza.

Opublikowano

@GordonLameman nie rozumiem do czego się odnosisz cytując mój wpis :D którym jasno określiłem cel tego programu. System jest lewacki i lewackim wartościom służy zatem nie mogę oczekiwać żadnych pozytywnych efektów edukacji dzieci w takim przypadku :D To nielogiczne.

Dzieci powinny być edukowane w możliwie szerokim zakresie nie tylko poprzez przyswajaną wiedzę (biologiczną, historyczną czy środowiskową) ale przede wszystkim przez działanie - jak na przykład sport, zawody, rywalizacja - także jako forma zabawy. To właśnie te elementy mają kluczowy wpływ na rozwój fizyczno duchowy młodych osób. To one budują pewność siebie, samodyscyplinę, logiczne rozumowanie i wyciąganie wniosków, budowanie własnej wartości. O to trzeba zabiegać, żeby dzieci nie miały w wieku 13 lat kryzysu tożsamości -  tylko jasno sprecyzowane cele. Zawsze najszybszą metodą nauki i pojmowania rzeczy jest działanie. System jest do w*****nia bo promuje wprost przeciwne wzorce. Ale kto ma to zmienić skoro jak pokazuje ten wątek wszyscy się obrzucają gównem. Napisałem kilka postów że wszystkie te partie to jeden układ - tutaj masz przykład w tym i podobnych wątkach. Dali wam te obozy żebyście się żarli bezmyślnie podczas gdy obca agentura i tzw "możni" rozgrywają na waszą szkodę. Co nie wejdę na jakikolwiek podobny temat - podział. Ten z peło, tamten pisior, ten konfiarz to jeszcze gorzej, tamten nie chodzi do kościoła pewnie je koty, tamten chodzi to pewnie też oszołom. Komedia :smiech:

Opublikowano

Trochę szkoda Boguckiego czy Bocheńskiego, mieli wzmożoną aktywność w mediach a na końcu jeden obywatel wybrał kandydata obywatelskiego :lol2: Tak sobie przypomniałem o młodym Płażyńskim i typ chyba nigdy nie dostał od PiS żadnej ważniejszej roli czy posady, chyba tylko był posłem a przecież też jego nazwisko kiedyś się pojawiało w kontekście wyborów. Choć on potrafił skrytykować władze PiS.

Opublikowano

Trzeba być totalnie obrzydliwą kreaturą by zbijać kapitał polityczny na wojnie polsko-polskiej samemu ją wywołując, a później wystawiać kandydata "bezpartyjnego". To już znienawidzona Lewica wie kim jest, i jakich wartości się trzyma. PiS zrobi wszystko dla wygranej, bez żadnych wartości. 

• Like 3
  • Upvote 1
Opublikowano
40 minut temu, Fenrir_14 napisał(a):

@GordonLameman nie rozumiem do czego się odnosisz cytując mój wpis :D którym jasno określiłem cel tego programu. System jest lewacki i lewackim wartościom służy zatem nie mogę oczekiwać żadnych pozytywnych efektów edukacji dzieci w takim przypadku :D To nielogiczne.

System nie jest lewacki. 
A jeśli dla Ciebie nauczenie dzieci "autonomii seksualnej" i tego jakie są granice intymności jest "lewackie" to ja wysiadam, bo to jest piramidalna bzdura i głupota.

Dzieci powinny być edukowane w możliwie szerokim zakresie nie tylko poprzez przyswajaną wiedzę (biologiczną, historyczną czy środowiskową) ale przede wszystkim przez działanie - jak na przykład sport, zawody, rywalizacja - także jako forma zabawy. To właśnie te elementy mają kluczowy wpływ na rozwój fizyczno duchowy młodych osób. To one budują pewność siebie, samodyscyplinę, logiczne rozumowanie i wyciąganie wniosków, budowanie własnej wartości. O to trzeba zabiegać, żeby dzieci nie miały w wieku 13 lat kryzysu tożsamości -  tylko jasno sprecyzowane cele. Zawsze najszybszą metodą nauki i pojmowania rzeczy jest działanie. System jest do w*****nia bo promuje wprost przeciwne wzorce.

Przez rywalizację budowanie pewności siebie? A co z tymi dziećmi, które nie wygrają rywalizacji?

To co napisałeś wygląda na chłopskorozumowe bzdury. Nie jestem psychologiem dziecięcym, ale moim zdaniem to są brednie.

Ale kto ma to zmienić skoro jak pokazuje ten wątek wszyscy się obrzucają gównem.

Ty zacząłeś pierwszy.

Napisałem kilka postów że wszystkie te partie to jeden układ - tutaj masz przykład w tym i podobnych wątkach. Dali wam te obozy żebyście się żarli bezmyślnie podczas gdy obca agentura i tzw "możni" rozgrywają na waszą szkodę. Co nie wejdę na jakikolwiek podobny temat - podział. Ten z peło, tamten pisior, ten konfiarz to jeszcze gorzej, tamten nie chodzi do kościoła pewnie je koty, tamten chodzi to pewnie też oszołom. Komedia :smiech:

Dali Ci obóz "lewacki", żebyś go mógł obrzucać guanem i żebyś się żarł z nim. nie widzisz tego, że jesteś produktem? 

To co piszesz to nei jest wiedza, ale półprawdy, brednie i bzdurki podlane chłopskim rozumem. 

Jeżeli prawactwo to takie zacofanie i niewiedza, jakei tu zaprezentowałeś to faktycznie - potrzebujemy "lewackiego programu".

7 minut temu, 8V32 PcLab napisał(a):

Jasne i pewnie będzie to ta masa która sama w młodości seksuolizowała się przy świerszczykach.

Mam nadzieję że program przygotowali seksuolodzy, nauczyciele, lekarze itp. a nie politycy.

Przeczytałem ten program i jestem zszokowany tym jak dobrze wygląda. 
To nie mogło wyjść spod serdelków Izabeli Leszczyny. Wygląda zbyt mądrze.

21 minut temu, crush napisał(a):

Masa ludzi nie puści swoich dzieci na te lekcje.

Są obowiązkowe :)

• Upvote 1
Opublikowano
9 minut temu, TheMr. napisał(a):

Trzeba być totalnie obrzydliwą kreaturą by zbijać kapitał polityczny na wojnie polsko-polskiej samemu ją wywołując, 

Od 14 lat zbija kapital na smierci wlasnego brata . Takze tego ...

• Upvote 1
Opublikowano
37 minut temu, Kris194 napisał(a):

Jaka piękna katastrofa :E

Ani jednego logotypu pis, cała wierchuszka na czele z Beatką i Czarnkiem odstawiona na boczny tor, Du*a bis kandydatem, ciężki wieczór dla pisowskiego betonu.

Opublikowano (edytowane)

@GordonLameman  Sam żeś mnie wywołał do tablicy pomimo że nie pisałem nawet do Ciebie więc daruj sobie te bezmyślne wycieczki :D ewidentnie to "lewactwo" tak Cię zaszczypało hehe, tego się w sumie spodziewałem, może stąd ten prowokacyjny wpis :D

Zresztą nie zamierzam z Tobą dyskutować skoro wyjeźdźasz z takimi wnioskami jak powyżej. I nie wyzywaj mnie proszę od produktów. Rozumiem że w internecie czujesz się bezpieczny ale luzuj lejce :D Trzymam kciuki za edukację Twoich dzieci, może faktycznie lepiej niech system robi to za Ciebie :Up_to_s:

Edytowane przez Fenrir_14
Opublikowano
50 minut temu, crush napisał(a):

Jeśli dobrze kojarzę to od następnego roku szkolnego, czyli od września 2025, lekcje te będą obowiązkowe.

Coś się zmieniło?

@Klakier1984 Myślę że nie będzie jednego najważniejszego tematu.

P.S. Będzie cała grupa takich ważnych tematów. Myślę że wszystkie będą powodowały gigantyczny ból 4liter prawicy xD  To będzie piękny dodatek do tego ważnego dla rozwoju młodych ludzi przedmiotu :D

Opublikowano
4 godziny temu, Fenrir_14 napisał(a):

blebleblechrystusbleblebledzieciblebleblemoralnośćblebleblelewacy

Polecam serdecznie film "Konopielka".  Oczywiście film polski, zrobiony przez Polaka.

1 godzinę temu, ghostdog napisał(a):

Trochę szkoda Boguckiego czy Bocheńskiego, mieli wzmożoną aktywność w mediach a na końcu jeden obywatel wybrał kandydata obywatelskiego :lol2: Tak sobie przypomniałem o młodym Płażyńskim i typ chyba nigdy nie dostał od PiS żadnej ważniejszej roli czy posady, chyba tylko był posłem a przecież też jego nazwisko kiedyś się pojawiało w kontekście wyborów. Choć on potrafił skrytykować władze PiS.

To by był prawdziwy diabeł wyskakujący z pudełka. Na szczęście tej świni na "B" nie wzięli, bo ma wyjątkowy talent do kłamania i manipulacji.

1 godzinę temu, crush napisał(a):

To może niech ksiondz prowadzi...?

• Like 1
Opublikowano

@NotQuite blebleblechrystusbleblebledzieciblebleblemoralnośćblebleblelewacy

Ja tego nie pisałem 🤣 i co ma z tym wspólnego Chrystus? 😀 

Widziałem ten film kiedyś, to o tych pustelnikach wioskowych którym jak chcieli prąd podłączyć to się obrazili tak? 😀

Opublikowano
59 minut temu, Badalamann napisał(a):

Coś się zmieniło?

Tak. Rodzice się postawią i gówno z tym zrobicie.

22 minuty temu, NotQuite napisał(a):

To może niech ksiondz prowadzi...?

Ani ksiondz, ani inni zboczeńcy mówiący o więcej niż 2 płciach.

Opublikowano
14 minut temu, Fenrir_14 napisał(a):

Widziałem ten film kiedyś, to o tych pustelnikach wioskowych którym jak chcieli prąd podłączyć to się obrazili tak? 😀

Coś koło tego. Tylko dziecku nie pokazuj, bo gołe baby są!:)

• Like 2
Opublikowano
Godzinę temu, Fenrir_14 napisał(a):

@GordonLameman  Sam żeś mnie wywołał do tablicy pomimo że nie pisałem nawet do Ciebie więc daruj sobie te bezmyślne wycieczki :D ewidentnie to "lewactwo" tak Cię zaszczypało hehe, tego się w sumie spodziewałem, może stąd ten prowokacyjny wpis :D

Zresztą nie zamierzam z Tobą dyskutować skoro wyjeźdźasz z takimi wnioskami jak powyżej. I nie wyzywaj mnie proszę od produktów. Rozumiem że w internecie czujesz się bezpieczny ale luzuj lejce :D Trzymam kciuki za edukację Twoich dzieci, może faktycznie lepiej niech system robi to za Ciebie :Up_to_s:

Nie zamierzasz dyskutować, bo nie masz do tego wystarczającej wiedzy. 
Przeczytaj program (zalinkowałem), wtedy możemy *spróbować* rozmawiać. Dopóki nie przeczytasz programu, jesteś tylko bezmyslnym hejterem. 

P.S.

Opieprz się od moich dzieci. Razem z tymi swoimi kiecolami.

14 minut temu, crush napisał(a):

Tak. Rodzice się postawią i gówno z tym zrobicie.

Ani ksiondz, ani inni zboczeńcy mówiący o więcej niż 2 płciach.

Czytałeś program? Linkowałem wyżej.