Nie wiem jak mozna tak spartaczyc cos co jest co najwyzej wielkim patchem do MSFS 2020.
Wrzucilem mody, nie dzialaly, dopiero po 3 restarcie gry wczytalo mi samoloty. A320 od FBW wczytuje sie zanurzony w texturach w 1/3 przez co, nie moge nic zrobic bo mam instant crasha samolotu, chybaj edynie wylaczenie kolizji mogloby pomoc. Znikajacy dzwiek samolotu to bardzo powszechny problem. Dodatkowo, pomimo 600GB rolling cache wczytywanie na 1Gb laczu trwa dosc dlugo, na routerze traffic monitor pokazuje skoki miedzy 1-100 MB, mam nadzieje, ze to ogarna szybko.
Stalkery zawsze miały miałką fabułę, wyjątek to Zew Prypeci, który starał się przede wszystkim wzbogacić poboczne zadania. Tutaj ciężko mi stwierdzić póki co bo dawkuję sobie granie w oczekiwaniu na patche.
Z całym szacunkiem Azgan ale ocenianie fabuły, gdzie gry nie ukanczyles i naturalnie nie poznałeś tej opowieści jest sam wiesz… Miałeś tam 15h chyba co daje połowę czasu na jej ukończenie i to tylko jakbyś leciał główny wątek.
@cichy45 Chyba w zimie, bo w wiosna/lato/jesień to jest dodatkowe 500w, które dogrzewa pokój. Jakieś problemy, te "urojenia" chyba masz sam bo większość odczuwa inaczej. Ja w zimie mam ustawione w gabinecie 19 stopni. Pogram trochę dobija do 21, jak jest ciepło to okno otwieram a na wiosnę kilmę zakładam bo w lecie nawet wieczór późno się nie da grać.
Rekomendowane odpowiedzi