Polityka w Polsce i na Świecie - wątek ogólny
-
Ostatnio przeglądający 4 użytkowników
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez GordonLameman · Opublikowano
Interpretuję je zgodnie z zakresem znaczeniowym użytych przez Ciebie pojęć oraz moim doświadczeniem życiowym. W którym miejscu masz zastrzeżenia co do mojej interpretacji tego co napisałeś? Zawistni? Nie sądzę. Oni po prostu wyśmiewają Ciebie i Twoje próby "orania". Idzie Ci to faktycznie ciężko. Jesteś aż cały jeden duży post do tyłu To nie kwestia umiejętności informatycznych, a tego że zaśmiecasz sobie głowę i komputer obrazkami jakichś obcych ludzi do użycia w przyszłości Trochę tak desperacko. -
Przez Reddzik · Opublikowano
Odpaliłem gierkę, doszedłem do kolejnej "osady" a dokładnie jakiegoś baru w drugim regionie, mając załadowany plecak skorzystałem z skrzynki, przerzuciłem sprzęt(stary sprzęt z pierwszej wioski był obecny, czyli skrzynka jest wspólna?) i zamknąłem i wtedy fpsy spadły do 5fps. Wszystko było ok dopóki nie skorzystałem ze skrzynki. Gra ma dziwne wycieki i na to nie ma recepty. -
Przez Michaelred · Opublikowano
Co z tego jak interpretijesz je jak ci sie podoba Tak jeden tak wczesniej napisal. Jezeli masz przyjemnosc z tego, ze twoimi kibicami sa zwykli mali zawistni ludzie, patologiczni donosiciele to ok. Ja takich fanow nie potrzebuje Nie wiem jakie masz skille informatyczne, ale skopiowanie obrazka to naprawde nie jest bardzo duzy wysilek. To trwa sekunde, zajmuje malo miejsca. Jak mnie cos interesuje albo smieszy w necie to sobie to zapisze na dysku. Memy tez zbieram. Niesamowita sprawa co nie? P.s zdziwilbys sie jakie obsesje maja twoi fani. A wytykanie hipokryzji tych ludzi to nie tylko obowiązek, ale też przyjemność. -
Przez LeBomB · Opublikowano
Jak jest definiowana u nas klasa średnia masz w tej samej odpowiedzi. Równanie zarobków do najniższych poprzez podnoszenie najniższej krajowej, tak by doganiała zarobki osób mających nieco więcej, to jest właśnie zapoczątkowanie likwidacji klasy średniej i sprowadzenie większości obywateli do klasy najniższej. O tym pisałem wczoraj przytaczając dane o tym że ilość ludzi zarabiających najniższą krajową w ciągu ostatnich kilku lat zwiększyła się ponad dwukrotnie. -
Przez PaVLo · Opublikowano
Tak, z tej aukcji i bierz większy (80x40), gdyby coś nie poszło, starczy na trzy próby 😀
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Mar_s,
Zasady ogólne.
Rekomendacja dodana przez Mar_s
9 reakcji
Pokaż odpowiedź