Polityka w Polsce i na Świecie - wątek ogólny
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Vulc · Opublikowano
Ktoś powiedział gradienty? Ponoć Pogi miażdży treningowo jakieś KOMy na podjazdach: Kierwa, szkoda nawet strzępić ryja. Niech ktoś sprawdzi czy mają uprawnienia do kierowania motocyklami. -
Przez Kszyrztow · Opublikowano
Jest. Więc albo się to lubi, albo człowiek się odbije. Trzeba jednak pamiętać, że pod względem mechaniki czy konstrukcji poziomów to jest ciągle gra z 2002 roku. Więc tytuł ten ma na karku ponad 20 lat i na pewne rzeczy trzeba przymknąć oko. Mimo wszystko uważam, że gierka próbę czasu zniosła godnie. Odpalając to dzisiaj nie ma się wrażenia obcowania z czymś niegrywalnym, wręcz przeciwnie. Można sobie wyobrazić, jakie wrażenie musiało to robić w momencie debiutu na GC. -
Przez Adikon · Opublikowano
Dziwne faktycznie skoro ktoś ma na tej samej płycie i tym samym biosie te opcje 🫤. Tak czy inaczej zrób wszystko pozostałe co było opisane na forum, wyłącz też DF Cstates i global states jeśli masz. U mnie teraz co prawda zegary są praktycznie cały czas w przedziale 5-5,2, ale temperatury się w ogóle nie zmieniły, pobór mocy praktycznie też nie. Raczej się przez to nie zużyje szybciej, a działa stabilniej. Jak będzie już nowy bios dla mojej płyty to wtedy będę testował od nowa. -
Przez userKAMIL · Opublikowano
Większość gier jednak te 60FPS na konsoli trzyma. Jasne zdarzają się spadki ale na pewno nie ma takiego cyrku jak w każdym temacie na PC. Jest mydło i inne ograniczenia ale mówimy tu o konsoli za parę stówek tyle kosztuje używany Xbox. Dla mnie jest to oczywiście kompromis nie akceptowalny o wolę wydać te tysiące cebulionów i takich problemów nie mieć. Od lat każda jedna gra praktycznie działa w tych 60FPS w 4K i to jest moim targetem. Jak jest więcej to super ale ważne aby te 60 było i to daje tylko TOPka PC. W materiale DF miałeś bodajże informacje, że spadki są do 45-50 klatek. -
Przez Reddzik · Opublikowano
Jestem ciekaw działania gry na konsoli, gdy normalnie gra na konsoli generuje ok 30fps w osadach i freezy, a teraz po patchu dochodzą kolejni npce i mutanty, które się generują, to będzie pokaz slajdów, ten proc który jest jeszcze gorszy od mojego będzie mieć bardzo ciężkie zadanie utrzymać w ryzach ten gameplay.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi