Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, Kamiyanx napisał(a):

Mnie bardziej zastanawia, jaki związek z tym majątkiem ma jego brat (sprawa w prokuraturze), którego broni tak mocno, że by nas wszystkich sprzedał za jego wolność.

A kto tam jest czysty , złodziej na złodzieju xD

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Kamiyanx napisał(a):

Mnie bardziej zastanawia, jaki związek z tym majątkiem ma jego brat (sprawa w prokuraturze), którego broni tak mocno, że by nas wszystkich sprzedał za jego wolność.

Wyjaśniał to obszernie na swoim profilu na fb.

Tymczasem niezależne media od polityków bawią się Szechterem vel. Michinik czyli najpodlejszym człowiekiem ostatnich dekad.
Takie to tałatajstwo rządzi tym krajem.

obraz.png

Edytowane przez Umpero
  • Like 1
Opublikowano
59 minut temu, trepek napisał(a):

A2? A4 chyba :)

A2 :) A4 tez nie jest tania, ale A2 bije rekordy.

52 minuty temu, Lypton napisał(a):

Zdaje się, że Kulczyki sprzedali swoje autostrady innym podmiotom.

Fakt, zapomnialem ze sprzedali. Ale jakby nie bylo, to on zbudowal, nazwa potoczna zostala, tak samo jak i poziom cen.

• Like 2
Opublikowano
14 godzin temu, voltq napisał(a):

Mentzen nie ukrywa się ze swoim majątkiem , też tego nie rozumiem

Co powiesz na to, że Sławek ma ponad 5 mln zł ulokowanych w bitcoin-ach :E:E:E.

13 godzin temu, crush napisał(a):

Populizm to nadal skuteczna metoda.

Najwyższy czas, żeby ludziom to dotarło i przestali się na ten populizm nabierać oraz skumać, że populizm najczęściej jest kojarzony z samą prawicą, która niekiedy ma zakusy autorytarne.

41 minut temu, Umpero napisał(a):

Tymczasem niezależne media od polityków bawią się Szechterem vel. Michinik czyli najpodlejszym człowiekiem ostatnich dekad.
Takie to tałatajstwo rządzi tym krajem.

PiS-owcy propagandowi dziennikarze w TV Republika, wPolsce24, Sieci, Do rzeczy i wiele innych mediów, którzy robią dobrze PiS-owi (w tym Kanał Zero Stanowskiego i Mazurka, "Ziobry nie ruszamy" #pdk) są jeszcze gorsi od Michnika.

Opublikowano (edytowane)

No to już ma ponad 10 mln zł, tak ten BTC wzrósł od tego czasu, kiedy Sławek składał ostatnie oświadczenie majątkowe i wpisał kwotę w okolicach 5,6 mln zł za 33 BTC.

Kuce cały czas myślą, że on i cała świta o nazwie Konfa sprawi, że podczas ich rządzenia lub współrządzenia im się będzie żyło lepiej :E. Uja będzie żyło lepiej, jak Konfa będzie miała dostęp do koryta, to także będą kradli bądź nawet jeszcze bardziej dla siebie niż KO, PiS i poprzednicy.

Edytowane przez Spl97
Opublikowano (edytowane)

Jeden plus tych rzadow to ze by wreszcie wywrocili ten stolik

Dziewictwo stracone i by sie oczy otworzyly jak by ta nowa jakosc wygladala

Co do Ksysia pisowskiego to wystarczy popatrzec na jego i Mazurka fikolki

Edytowane przez Bartso
  • Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano
Godzinę temu, Spl97 napisał(a):

PiS-owcy propagandowi dziennikarze w TV Republika, wPolsce24, Sieci, Do rzeczy i wiele innych mediów, którzy robią dobrze PiS-owi (w tym Kanał Zero Stanowskiego i Mazurka, "Ziobry nie ruszamy" #pdk) są jeszcze gorsi od Michnika.

Ciągle masz jakieś urojenia z tym Stanowskim i Mazurkiem. Jadą równo po jednych i drugich.

Poza tym stwierdzenie, że ww osobistości są gorsi od ojkofoba, wielbiciela stalinowskich zbrodniarzy, typa, którego media niszczyły niewinnym ludziom życia to trzeba nosić takie binokle zaciemniające rzeczywistość jak od Warszawy do Moskwy.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Bezczelny jeszcze śmie stawiać warunki :smiech:.

https://wydarzenia.interia.pl/kraj/news-zaskakujacy-list-romanowskiego-do-bodnara-zgadzam-sie-z-pane,nId,7880675

Oto jego absurdalne warunki:

Cytat

Marcin Romanowski stwierdził, że jest "człowiekiem fałszywie pomówionym". Zadeklarował także, że "publicznie zobowiązuje się w ciągu sześciu godzin wrócić do kraju, jeśli rząd wycofa się z nielegalnych działań". Poniżej opublikował listę żądań (pisownia oryginalna):

"Opublikowanie wszystkich wyroków Trybunału Konstytucyjnego, które od kilku miesięcy są nielegalnie blokowane przez premiera Donalda Tuska.

Uznawanie i stosowanie się bez wyjątku do wszystkich orzeczeń wydawanych przez sędziów każdej z izb Sądu Najwyższego.

Przywrócenie nielegalnie odwołanych prezesów sądów, poczynając od Sądu Apelacyjnego i Okręgowego w Warszawie.

Zakończenie nielegalnych manipulacji w losowaniu sędziów do orzekania w sprawach karnych.

Zakończenie bezprawnej blokady wykonywania obowiązków przez Prokuratora Krajowego Dariusza Barskiego, który nielegalnie został pozbawiony swojej funkcji oraz przywrócenie nielegalnie odwołanych szefów prokuratur, poczynając od prokuratur regionalnych i okręgowych".

Edytowane przez Spl97
Opublikowano

Czy ktoś wie dlaczego Konfederacja jako jedyna głosowała przeciw, a większość ich posłów wstrzymała sie od głosu w sprawie uchwały dotyczącej  wsparcia protestów obywatelskich w Gruzji oraz potępienia stosowania przemocy wobec ich uczestników?

Czy chodzi o to, że treść uchwały uderzała w russkich pachołków?image.png.2b2348684b4df6939afd5e75e55b33e0.png

https://www.sejm.gov.pl/sejm10.nsf/agent.xsp?symbol=glosowania&NrKadencji=10&NrPosiedzenia=25&NrGlosowania=5

• Upvote 1
Opublikowano
2 godziny temu, Spl97 napisał(a):

Najwyższy czas, żeby ludziom to dotarło i przestali się na ten populizm nabierać oraz skumać, że populizm najczęściej jest kojarzony z samą prawicą, która niekiedy ma zakusy autorytarne.

W USA też zrezygnowano z populizmu i postawiono na straszenie prawicą. 🤷🏿‍♂️

• Like 1
Opublikowano
27 minut temu, 8V32 PcLab napisał(a):

Nie zadawaj takich trudnych pytań :)

Dla Konfiarzy jest to trudne pytanie, lecz dla nas bardzo proste. Według pokręconego rozumu Konfederatów takie głosowania mają sprawiać, że realizują interes propolski, podczas gdy tak naprawdę dzieje się na odwrót, że nie realizują interesu propolskiego, a interes zgodny z rosyjską narracją. Konfiarze takiej prawdy nie mogą znieść i w ich głowach przy takiej prawdzie pojawia się error xD.

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, GordonLameman napisał(a):

Czy ktoś wie dlaczego Konfederacja jako jedyna głosowała przeciw, a większość ich posłów wstrzymała sie od głosu w sprawie uchwały dotyczącej  wsparcia protestów obywatelskich w Gruzji oraz potępienia stosowania przemocy wobec ich uczestników?

Czy chodzi o to, że treść uchwały uderzała w russkich pachołków?

https://www.sejm.gov.pl/sejm10.nsf/agent.xsp?symbol=glosowania&NrKadencji=10&NrPosiedzenia=25&NrGlosowania=5

34 minuty temu, Spl97 napisał(a):

Dla Konfiarzy jest to trudne pytanie, lecz dla nas bardzo proste. Według pokręconego rozumu Konfederatów takie głosowania mają sprawiać, że realizują interes propolski, podczas gdy tak naprawdę dzieje się na odwrót, że nie realizują interesu propolskiego, a interes zgodny z rosyjską narracją. Konfiarze takiej prawdy nie mogą znieść i w ich głowach przy takiej prawdzie pojawia się error xD.

W pompce to mam. W żaden sposób nie wpływa to głosowanie na moje życie. Dla mnie mogli głosować nawet z interesem pigmejów, ale widać najbardziej mało istotnymi kwestiami żyją antykonfiarze z wyimaginowanymi problemami.

Swoją drogą widać jak się przejęliście, że antypolska gnida chleje z presstytutkami i platfusami.
Ot niezależność i propolskość na ustach niesiecie.

6 minut temu, Badalamann napisał(a):

Fani konfederosji czekają na przekaz od swoich politycznych liderów. Sami nie potrafią aż takich fikołków wymyślać.

No odpowiesz mi wreszcie jak to jest?
Taki leninista, marksista, a ma problem z ruskimi gdzie te ideologie były najmocniej krzwione...
U mateczki rossiji dalej masz pomniki swoich idoli. Jakaś kryptonienawiść do swoich?

1 godzinę temu, Camis napisał(a):

Znów z pampersa pociekło? Ojojoj
Nie wiem skąd takie bzdety wyciągasz (chyba ze swej pieluchy), ale teraz człowiek o jakichkolwiek poglądach gdy się coś złego zdarzy to podejrzewa ukrów i nie jest to przypadłość ludzi o określonych poglądach politycznych.
No chyba, że żyjesz dalej w swoim urojonym świecie i nie wychodzisz do ludzi.

Edytowane przez Umpero
  • Like 1
Opublikowano
10 minut temu, Umpero napisał(a):

W pompce to mam. W żaden sposób nie wpływa to głosowanie na moje życie. Dla mnie mogli głosować nawet z interesem pigmejów, ale widać najbardziej mało istotnymi kwestiami żyją antykonfiarze z wyimaginowanymi problemami.

To kiep jesteś, a nie patriota.

• Like 2
  • Haha 1
  • Upvote 1
Opublikowano
16 minut temu, Umpero napisał(a):

To nie są wyimaginowane problemy. Nasz wizerunek na świecie jest istotny. 

To proste do zrozumienia. Dasz radę. 

P.S.

Jak Konfa będzie wdrażała plany kremla to jednak będzie wpływało na Twoje życie. 

• Upvote 4
Opublikowano (edytowane)

Jakby co, to przypominam, że to już jutro Ryszard Petru będzie cosplayował pracownika Biedronki. W ramach walki o pracującą Wigilię of kors. 

No i memik.

Edytowane przez Lypton
  • Like 2