Polityka w Polsce i na Świecie - wątek ogólny
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Dziarson · Opublikowano
@Adikon nienawidze cie teraz gram WRC mapa finlandia chyba njlepiej widać te ściny zależy jakie jest otoczenie i czy sie bradzo skupiasz na grze .Teraz pytanie czego to wina zmianiałem różne ustawienia i wydaje mi sie że to nie wina ani gry ani karty. -
Przez blabla123 · Opublikowano
Jeszcze nie, nabierają mocy cały czas, jak będzie warta tydzień w Chorwacji to wtedy się zastanowię -
Przez Phoenix. · Opublikowano
Napewno nie do gier Fajne porównanie telefon vs karta do grania jakby to miało coś wspólnego 🤣 -
Przez TheMr. · Opublikowano
Superek nie będzie bo w 2026 wyjdzie 6xxx na 3nm. GPU mają rok opóźnienia. GPU siedzą na 4/5 nm kiedy telefony za rok będą wchodzić w 2nm. -
Przez wkamil73 · Opublikowano
No panowie, znamy się chyba wszyscy ze śp. forum, więc nie mówcie, "u mnie działa" Ja nie mówię spadkach FPS, a przynajmniej nie widzę ich na liczniku, tylko o takim dziwnym wrażeniu pływania kursora w chwilach kiedy gęsto jest na ekranie od efektów - czyli w moim przypadku prawie zawsze, bo mocno spamuję flamewallem Na wielu innych forach sporo osób o tym pisze, tak samo jak o niespodziewanych wyskokach do pulpitu. Nie wiem po której stronie leży przyczyna, samego silnika gry, czy serwerów, jestem userem a nie hakerem mówię, co widzę O ale HDR jeszcze nie próbowałem
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi