Polityka w Polsce i na Świecie - wątek ogólny
-
Ostatnio przeglądający 2 użytkowników
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Send1N · Opublikowano
A poprawiłeś to co pisałem o błędzie w dzienniku zdarzeń związanych z timerem? aby po kliknięciu pozyjci tuning nie trzeba było ręcznie wpisywać w cmd: bcdedit /deletevalue useplatformtick -
Przez Send1N · Opublikowano
@MarcoSimone to 10k na pompie w atmosie wyglada przerażająco na papierze ale w rzeczywistości nawet na tych max rpm potrafi być cichsza niż nie jedna na 2600-3000rpm, polecam włączyć ten film od 20 minuty i posłuchać pracy pomp w kilku popularnych aio w tym jest tam właśnie atmos -
Przez Dziarson · Opublikowano
Wszyscy mieszkacie w dużym mieście co ? Mam internet z T-Mobile(mieszkam w Czechach t-mobile też Czeski )pakiket to 5XL nieograniczony w żaden sposób zadnych limitów cena 600Kć nie porównójcie do pl ale jak by u was 60zł . Jedyny dostępny interenet w moim domu to 50 Mbit/s stara linia telefoniczna lub radiówka. Zwykły net : Telefon i tak mam ja żona i syn każdy włącza swoje wifi w tel i waywalone. -
Przez Suchy211 · Opublikowano
@SM_M4E5TRO No i właśnie cały ten burdel z telewizją publiczną zorganizował PiS. To on pierwszy ją upartyjnił i od tego czasu to już jest wydmuszka tak naprawdę do likwidacji. TVP była ok za czasów przed pisałem, gdzie partie miały dział w czasie antenowym mniej więcej proporcjonalnie do posiadanego poparcia. Teraz ja nawet nie jestem wstanie się zmusić do oglądania TVP. Obejrzałem jednak kilka wydań wiadomości i nie, to nie jest ten sam poziom propagandy co za PiSu, nawet nie blisko. Co do afer: - Fundusz sparawiedliwości - Wały podczas Covid - Wybory kopertowe - Sprzedaż wiz - Sposób przejęcia organów państwa (TK, SN, KRS, TK) - tu jest tak naprawdę otwarcie puszki pandory. Bo teraz koalicja na w zasadzie w kontreakcji też musi zagrać nieczysto, inaczej przez 20 lat nie posprzątają burdelu który PiS zrobił w kilka) - SKOKi i Getback - KNF - sprzedaż Lotosu - konsultacje Dworczyk Przyłębska odnośnie TK - afera Mejzy - nieruchomości Morawieckiego - Misiewicz jako całość - Ułaskawienie przestępców skazanych prawomocnym wyrokiem (nieprawomocnym zresztą też) - kamiński i ten drugi - zap%$#^& przez SOP jak w rosji (i związane z tym kolizje na drodze) - państwowe samoloty = taksówki - Mąż Szydło - siostra Moroawickiego (zatrudnienie na nieistniejącym stanowisku) - pegasus - motorowerem i ciągnikiem siodłowym do Brukseli - 19 baniek wydane z kart kredytowych przez pracowników MON nie wiadomo na co. - asfalt pod dom szydło - CPK, izera i elektrownie atomowe (opieszałość, kasa wydana na niewiadomo co) - polska fundacja narodowa (miliony za kilkunastu subskrybentów) - Afera Bąkiewicza (willa) - Szyszko (stodoła willa) - Muzeum Bitwy Warszawskiej (ustawiony konkurs) - dyletanci powiązani z pis w PGZ - 7 baniek dla Sakiewicza - nepotyzm w SSP - zniszczenie stadniny w Janowie Podlaskim (wymiana kadry na kolesiów, nieudolność) - afera kopertowa - komisja smoleńska Macierewicza (bańki na ustalenie niczego nowego) - Zalewska i jej kampania z kasy PCK - aniołki Glaplińskiego - 165 baniek dla rydzyka - nocne obrady sejmu (ciekawe po co) Pomijałem te kontrowersyjne. Rząd PiS na nowo wymyślił "winę Tuska". Bo tym razem faktycznie wiele rzeczy które się dzieją są ogniem zwrotnym działań PiSu. No właśnie 8/10 (też z anusa a co?) odpowie, że aby rozliczyć PiS. Jesteśmy częścią świata zachodniego. Jeśli ten nie widzi żadnej nadzieji w PiSie to czyja to jest wina? Czyją winą jest, że TVN miał być przejęty przez bezpośrednio wpływy węgierskie a pośrednio ruskie? -
Przez crush · Opublikowano
Ja powiem, że może nawet lepiej jak konsola jest słabsza. Jest szansa, że więcej pary pójdzie w rozgrywkę zamiast w grafikę. Aczkolwiek dropów nawet w prostych tytułach jak Poki czy Fire Emblem to jednak można by się pozbyć.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi