Rozdali tyle kluczy, że jeśli ktoś chciał to z pewnością się załapał, w najbliższym czasie nic raczej nie będą dawać.
Poczytaj o grze, co i jak.
Drop i bonus z niego jest liczony dla osoby, która zabiła danego mobka. W określonych przedmiotach możesz dodać(losowo np. Exaltem)/lub mogą już mieć wspomnianą statystykę.
Jeśli żadna z nowych kart nie będzie wydajniejsza od 7900 xtx a ceny na pewno będą wyższe niż serii 7000 to skończy się tak jak z ostatnimi ryzenami serii 5000. Przez pierwsze miesiące nikt tego nie brał bo starsze modele były już sporo niżej niż ich premierowe msrp.
Chyba za dużo gram w MMO ... gdzie sie trzeba naszprycować żeby podnieść drop.
Ale dla całej drużyny czy tylko dla niej samej.
Swoja droga to GGG miało rozdawać w loterii klucze do EA... cos o tym wiadomo? Czy czekać jak ilość graczy zacznie spadać.
Jasne, zawsze też intrygowało mnie jak odmienne mogą być opinie o tym samym filmie. Mi zupełnie nie siadł, a jedynkę oglądałem... sporo razy.
Serio, jeśli teraz scenariusz okazał się wtórny, tak strach w ogóle myśleć o trójce.
Podziwiam Scotta, że jeszcze mu się chce kręcić filmy w wieku 87 lat, ale jest już cieniem samego siebie. Od Body od Lies z bodajże 2008 roku, tylko Marsjanin wyszedł mu przyzwoicie.
Rekomendowane odpowiedzi