Polityka w Polsce i na Świecie - wątek ogólny
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Adikon · Opublikowano
Integra i svm wyłączone, ale zobaczę to pozostałe. Ogólnie nie wiem czy warto jeszcze walczyć w moim przypadku o te kilka ns, bo co próbuje coś przestawić to się odpala i wszystko z automatu resetuje. OSD mam wyłączone i nie używam tego w ogóle już. -
Przez boban666 · Opublikowano
Ja teraz próbowałem pograć w Simrail i jest KATOSTROFA , duuużżżoooo gorzej jak było na poprzednim BIOS. Wracam do tego starego BIOS. -
Przez wallec · Opublikowano
Co to za gra? i7 "gotowe" 1-4 rdzenie 5250 MHz 5-6 rdzeni 5125 MHz 7-8 rdzeni 5000 MHz Ring 4750 MHz Vcore 1.35 z dropem do 1.25v pod pełnym obiążeniem. Ram 6666mhz cl32-39-39-41. Jak mi się będzie chciało to go podciągne do 7000mhz bo kontroler zachowuje się jak w i9. -
Przez Karister · Opublikowano
Coś pięknego, numer jeden u mnie teraz na waiting liście. Obecnie mam 5K2K na 40" i używa się super, ale bolą 72Hz i brak G-Sync. Pięć cali więcej chętnie przytulę. Rozważałem Samsunga 57", ale wydaje mi się zbyt mocnym UW. Do tego ichnie 8K2K to śmierć dla GPU. Fajnie, że pojawiają się nowe propozycje. Na OLED wybitnie mi nie zależy, ale pewnie od mojego IPSa gorzej nie będzie. Choć tutaj właśnie pojawia się pytanie, czy aby na pewno. Jak to jest z tym tekstem teraz na OLED? Różne rzeczy można wyczytać. Raz, że jest już niby ok, a raz, że wygląda to źle. Czy jest to problem ogólny z OLED, czy tylko na Windowsach? Tak czasem wspominają na zagranicznych forach. Ja z teksem pracuję na MacBooku, a Windows tylko do grania, więc może problemu by nie było? Wg mnie to nie 34" UW to zero przestrzeni roboczej w pionie. Jasne, fajnie, jakby były różne propozycje, ale małych monitorów jest do wyboru znacznie, znacznie więcej od dużych i propozycja kolejnego bulaja IMHO wiele nie wnosi dla rynku. Czy coś pominąłem? -
Przez sideband · Opublikowano
70ti nie 70ti S, ale oczywiście nie dotyczy RT/PT.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi