Polityka w Polsce i na Świecie - wątek ogólny
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez ryba · Opublikowano
Zaciekawil mnie ciag logiczny z tymi sterami. Jakbym byl bardziej dociekliwy, to po ziomkach bym dzwonil i pytal czy maja stery, ale widocznie mam to w powazaniu mega gleboko -
Przez Gonzo3211 · Opublikowano
Lepiej tak niż żeby miały potem padać jak muchy. My sobie możemy pogadać o "możliwościach" sprzętu, ale 90% pewnie ma w d czy ta konsola pracuje w brudzie, smrodzie (papierosów), czy dzieciaki nie napchają plasteliny we wszystkie otwory . Przy niższych zegarach mniejsza szansa na kuku. Sam widzę jaka pierwsza wersja jest gorąca w porównaniu do oleda. Sam jak tylko kupię NS2, to mój premierowy odchodzi na emeryturę tzn. może kiedyś znajdę czas i ochotę żeby właśnie go podkręcić itd. zobaczyć co tam jest z homebrew. Pastę wymieniłem na ptm i arctica mx-4 więc chociażby to jakie ma temperatury. A portendo takie głupie nie jest, bo właśnie jak zaczęło się podkręcanie i w łatkach dodali np, w takiej zeldzie botw że podczas loadingów cep faktycznie rozkręca się chyba do 1.8GHz więc. Ludzie potestowali że można, a N weszło na gotowe. -
Przez bofff · Opublikowano
cięte, szlifowane, spawane i malowane świetny efekt! pytania: czym cięte? drukarka z większym stołem? ile ma front panel? farba po prostu akryl? -
Przez KajtekF1 · Opublikowano
Na razie go zostawię bo w sobotę tego gtx-a 970 chcę przełożyć do komputera z I7 3770,na razie jest w komputerze z Phenomem II. Zobaczę jak w nowej obudowie będzie z temperaturami bo obudowa to Zalman Zm-T1 Plus czyli słabo wentylowa,jeden wentylator 120 mm z przodu puszczony chyba na 7V albo 9V i 92 mm z tyłu,ten z tyłu chodzi na maxa. Ewentualna zmiana ptm-a na pastę to nie problem a przy okazji można dokładniej przedmuchać wentylatory i radiator jak jest wszystko na wierzchu. -
Przez PiPoLiNiO · Opublikowano
Drogi Sebastianie. Ze względu na powyższy cytat oraz na to, że totalnie nie rozumiesz sensu benchmarkowania, a także biorąc pod uwagę fakt, iż podpisałem niedawno pakt o nie szerzeniu hipokryzji w społeczeństwie, nie mogę dodać Twojego wyniku, gdyż byłoby to niezgodne z moimi zasadami oraz Twoimi przekonaniami. Oczywiście jeśli kiedyś założę temat z benchmarkiem który spełni Twoje jakże wysublimowane wymagania co do takowego programu, to wtedy bezwzględnie Twój wynik się tam znajdzie Informuje również, iż masz prawo do wyrażenia swojego sprzeciwu wobec mojego postępowania poprzez wniesienie zażalenie do Europejskiego Trybunału Sprawiedliwości. Telefon: (+352) 4303.1 Adres pocztowy: Trybunał Sprawiedliwości Unii Europejskiej L - 2925 Luksemburg Z poważaniem, organizator rankingu PiPoLiNiO
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi