Polityka w Polsce i na Świecie - wątek ogólny
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez larry.bigl · Opublikowano
Paliwo jest git. On stał ostatnie 24h w odległości 1m od wentylatora pompy ciepła i to go zmroziło jeszcze bardziej niż bezwietrzny mróz. Akumulator zdrowy jest. -
Przez janek25 · Opublikowano
Nie powtarza tylko szedłem sobie nocą chodnikiem koło pompy. To ty filozofujesz.... -
Przez foh_23 · Opublikowano
Z VLC ma linuxie to jakoś ostatnio za dobrych doświadczeń nie miałem. Zawsze coś jest nie tak. Albo niektóre filmy freezują na początku albo inne kwiatki. Dlatego używam mpv. Jednakże przy mpv i 7800xt filmy w av1 gdy ustawię monitor powyżej 60Hz nie mają płynności. Dlatego muszę używać go bez akceleracji sprzętowej i wówczas jest ok. Jak ktoś potrzebuje prostego odtwarzacza to IMO mpv jest ok. Trzeba tylko sobie zrobić kopię pliku konfiguracyjnego do katalogu użytkownika do ~/.config/ i parę rzeczy pozmieniać i jest gitara. -
Przez DyndaS · Opublikowano
@ODIN85 Nie jestem w stanie się donieść do tej konkretnej sytuacji, gdyż nie zagłębiałem się w tego typu sytuacje. Aczkolwiek wiem, że zarządca drogi jest odpowiedzialny za m.in. stan nawierzchni. Liście, piach, jakieś płyny które wyciekły, czy tez dziury jeśli skrzywisz felgę, a nie było to oznaczone. Ogólnie pewien jestem jednego... Ubezpieczycieli nie kara się wystarczająco, aby zniechęcić ich do perfidnego zmanipulowania poszkodowanego rzucając jakieś ochłapy, które nijak mają się nawet do oczywistych uszkodzeń widocznych gołym okiem. -
Przez VRman · Opublikowano
Znowu analitycy ze swoimi durnymi teoriami "odbiorcy chcący poznać gry Sony zostali zaspokojeni" A może... nie... to nie może.. chociaż.. no nie wiem.. bo.. co jeśli gracze PC są ogólnie bardziej kumaci, bardziej śledzący rynek, bardziej się interesujący grami, i kupowali świetne gry, a jak zaczęło ich brakować to przestają? Co jeśli spadek wynika z tego, że gier na miarę God of Wara czy choćby Horizona teraz Sony od lat nie robi? Co jeśli sukces tych wyjątków wydanych ostatio koreluje z faktem, że taki Helldivers to była po prostu niezła gierka, a nie crap? Nie, to na pewno nie to. W końcu co ja tam wiem. Nie jestem analitykiem branżowym
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi