Polityka w Polsce i na Świecie - wątek ogólny
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez aureumchaos · Opublikowano
Ja powiem tak, nie chodzi a marudzenie ale jak na Sandboxa to temechaniki troche mijajaj sie z celem. Sandboxa traktuje jak Skyrim, czyi wpadam do niego pograc kolejne questy i quesciki co jakis czas, nie trzeba pamietac skomplikowanego sterowania, wchodzisz po 3 miechch i mlucisz. A tu tak jest nawalone, ze jak sie bedzie gralo w cos innego i tu wroci to znow yrzeba bedzie AI zeby tlumaczyla butonologie... i to jest slabe jak dla mnie. -
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
Tam kiedyś widziałem ss chyba Twojego z czerwonym kolorem, w tej grze masz całą paletę barw? od łososiowego po karminową czerwień? -
Przez aureumchaos · Opublikowano
no wiem, ze nie wszystkie maja chmure. Dzis przychodzi wiec bedzie zabawa, widzialem na YT ze crimson biednie dziala i wyglada niestety ale juz np RE village calkiem zacnie. -
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
Może i tak, co nie zmienia faktu że grasz "prawie" sam, a nie jesteś trigerem tylko od gazu Ale to już się czepianie garbatego, że ma proste dzieci Jak ktoś przy forzie rzuca padami, to powinien sobie odpuścić granie całkowicie. Ale tutaj bez asyst i tak masz asysty, także ten tego -
Przez Jaca92 · Opublikowano
Kupiłem synowi macbooka m4 air ,ale niestety w szkole mają jakiś stary program do nauki zdalnej i ten macbook go nie obsługuje dlatego chcemy zmienić na laptopa ,ale ,żeby był zbliżony rozmiarem. Tylko zapewne w takich sprzętach są jakieś procesory nisko napięciowe jakieś i5 u i pytanie czy taka specyfikacja nie stanie się za rok dwa śmietnikiem...
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi