Ponieważ obecna polityka nie została najwyraźniej doceniona to zmieniamy nieco zasady.
posty w temacie politycznym mają być merytoryczne i na temat
nie obrażamy naszych interlokutorów, jeżeli ich poglądy nam bardzo przeszkadzają używamy opcji "ignoruj"
nie używamy określeń powszechnie uznawanych za obraźliwe wobec innych użytkowników forum, grup etnicznych, wyznaniowych itd.
Osoby nie przestrzegające tych zasad będą karane zakazem pisania postów na okres który wyda s
Czego nie rozumiesz? Napisałem prosta rzecz.
Wiesz w ogóle co to jest KKK?
Czytałeś ten dokument? Wiesz jakie dogmaty istnieją w TWOJEJ wierze?!
Gimnazjum to kończyłem 20 lat temu. Ponad.
Ta dyskusja w tym wątku brnie donikąd i zamieniła się we wzajemne łapanie się za słówka i przytykanie sobie, nastąpiło totalne rozmycie tematu i brak własciwej merytoryki
Za kazdym razem gdy próbuję dyskutować sensownie z osobą "mocno wierzącą" po jakims czasie dociera do mnie ze (po raz kolejny) taka dyskusja nie ma sensu, osoba wierząca ma potrzebę wiary , to silna potrzeba w jej przypadku i niezaleznie od tego jak absurdalne rzeczy o Bogu przeczyta taka osoba w swojej swietej księdze (czyli w tym przypadku w Biblii) ta osoba nie zmieni swojego zdania i bedzie uparcie ignorować nawet najmocniejsze argumenty.
Niby tak, akurat ta mechanika jak dla mnie jest bardziej meczaca niz przyjemna na dluzsza mete. I dlatego Sekiro osobiscie uwazam za najslabsza gre FromSoft.
Nie, nie, frajerem nie jestem. Widzę, że nie masz problemu z pisaniem. Masz czas. Zamiast pisać wpis za wpisem napisz mi coś więcej o tym co to znaczy być dojrzałym katolikiem? Ja tym czasem idę spać, jutro idę do pracy. Nie to co wy, gimnazjum i inne głupotki.
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Mar_s,
Zasady ogólne.
Rekomendacja dodana przez Mar_s
9 reakcji
Pokaż odpowiedź