Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
25 minut temu, KiloKush napisał(a):

Ale ja problem widzę - nawet o nim pisałem. Czemu sugerujesz - kłamliwie - że nie widziałem w tym, że samorządowcy dawali sobie wzajemnie fchy w radach nadzorczych? 

Opublikowano
3 godziny temu, GordonLameman napisał(a):

2. Facetowi zdecydowanie łatwiej znaleźć partnerkę. Wystarczy, że nie jest troglodytą (z charakteru) i może przebierać. 

3. Zbyt wymagające :E Jakie to są zbyt duże wymagania? Żeby mu nie j**** z gęby? Żeby się mył? Żeby nie przychodził po pracy i siedział na kanapie a w nocy wlazł na nią i ot , cały związek? :E

Co ty dalej żyjesz w latach 90? Wtedy wystarczyło mieć jakąkolwiek pracę i nie pić.

Nie wiem jak można nie zauważyć ogromnego wzrostu wymagań kobiet, nawet grube wybrzydzają. :E

Opublikowano
5 minut temu, Digger napisał(a):

Co ty dalej żyjesz w latach 90? Wtedy wystarczyło mieć jakąkolwiek pracę i nie pić.

Nie wiem jak można nie zauważyć ogromnego wzrostu wymagań kobiet, nawet grube wybrzydzają. :E

A które to wymagania są takie za duże? :)

Ew. może ktoś chce załozyć wątek o rynku matrymonialnym? Bo trochę śmiecimy politykę :E 

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, jagular napisał(a):

No chyba że to postawa pt. "przy kolegach kozak, przy kobitach maślak" -ale fakt, że to tylko maska na chwilę założona, wychodzi przy dłuższej znajomości i tak.

Ja tam od zawsze typuję, że użytkownik "crush" to w realu miękka faja i o żadnych lewarkach by nie gadał %-)

Ale ogólnie sam po sobie widzę zły wpływ internetu, bo się ma wrażenie, że można bezkarnie kogoś zwyzywać xd

Edytowane przez Kamiyanx
  • Haha 1
  • Upvote 1
Opublikowano
23 minuty temu, different napisał(a):

Dyscyplinarke chyba już dostała prokuratorka, która umarzała sprawę syna Kurskiego. 

A dodatkowo:

Cytat

Pełen raport końcowy z prac zespołu obejmujący wszystkie badane sprawy planowany jest na luty 2025 r. Minister sprawiedliwości-prokurator generalny Adam Bodnar wskazywał, że raport będzie podstawą do odpowiedzialności dyscyplinarnej, a w niektórych przypadkach również karnej, wobec prokuratorów, którzy "sprzeniewierzyli się rocie przysięgi, podejmując decyzje niezgodnie z zebranym materiałem dowodowym, realizując za to polityczne polecenia lub oczekiwania". W raporcie znalazły się rekomendacje dla prokuratora krajowego co do konieczności podjęcia lub wznowienia postępowań oraz podjęcia decyzji co do zasadności popierania oskarżenia.

Czyli dyscyplinary będą. 

W to, że PiS ręcznie sterował prokuraturą nikt nie wątpi. Dlatego ZIobro się tak dziś piekli na X.

Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, Roman_PCMR napisał(a):

I tak lepiej jak ty. Masz zone z czarnym dzieckiem z poprzedniego zwiazku i chwalisz w kolo jakie to modne i amerykanskie :E 

Wydaje mi się, że pomyliłeś to forum z Wykopem. Serio.

I proszę mi nie wpajać z moderacji, że raport nieuzasadniony. Przecież widzicie, co on wypisuje xD

Za sam rasizm się należało.

Edytowane przez Kamiyanx
  • Haha 1
  • Upvote 3
Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Kamiyanx napisał(a):

Ja tam od zawsze typuję, że użytkownik "crush" to w realu miękka faja i o żadnych lewarkach by nie gadał %-)

Zgodzę się z Tobą jako, że jesteś powszechnie uznanym ekspertem od miękkiej fai. :cool:

Edytowane przez crush
  • Haha 1
Opublikowano

1736866475746-jpeg.8562651

Cytat

Sensacyjny kandydat na prezydenta. "Zawieszam karierę sportową"
W sobotę 11 stycznia 2025 r. odbyła się gala PRIME MMA 11, podczas której pojedynek stoczył Jacek "Muran" Murański. Choć mógł on utrzymać lepszą kondycję od swojego przeciwnika z uwagi na zasady starcia, to przegrał on z Dominikiem Zadorą. Szokować może jego dalszy plan na karierę. — Zawieszam karierę sportową na kołku i pełną parą wchodzę w politykę — ogłosił popularny Muran.

https://przegladsportowy.onet.pl/esportmania/influencerzy/sensacyjny-kandydat-na-prezydenta-zawieszam-kariere-sportowa/17deyml

:rotfl:

Cytat

W polskiej nauce stabilnie - odszedł szkodnik Gdula, a nowy minister zaczyna od deklaracji dialogu z środowiskiem i blokuje na X polskich naukowców zadających pytania 🤡

1736868474219-png.8562866

https://www.skyscrapercity.com/threads/polityka-generalnie-od-tuska-dużo-nie-oczekiwałem-ale-on-poza-wpisami-na-tt-nic-właściwie-nie-robi.2410635/post-191663597

Chodziło o:

• Haha 1
Opublikowano

Na ścianę...

1736881780697-png.8563920

Cytat

Dla mnie to jest ślepy kurs na Komora. A czym bliżej będzie wyborów i czym oddech kierownika siłowni będzie bardziej wyczuwalny na karku Trzaskowskiego, tym ruchy mogą być jeszcze bardziej bezwładne i paniczne. Jakby PO wcale nie odrobiło klęski Komora, a PO wcale nie zauważyło, że młodzi zagłosowali na nich, bo mieli nadzieję na zmiany światopoglądowe. Kobiety zmoblilizowała liberalizacja aborcji, obiecana przez PO, konserwatyzm odepchnie tych, którzy mieli ograniczone nadzieje, że jednak PO to już bardziej lewica liberalna niż prawica liberalna. I te głosy mogą zostać bezpowrotnie stracone, a żadnych innych PO nie zyska, bo niby czyje, kuźwa? Betonu PiS?
Jako politolog obserwuję te idiotyczne zachowania Trzaskowskiego i PO i łapię się za głowę, bo wierzyć się nie chce, że tyle razy można być tak samo głupim.

Jedyna słuszna droga to pokazanie się jako kandydat progresywny, bo tylko to może nakłonić do zagłosowania na Trzaskowskiego przez wyborców Biejat, Zandberga i znacznej części wyborców Hołowni (bo przecież większość wyborców Hołowni ma poglądy progresywne, zbieżne z poglądami wyborców lewicy i lewego skrzydła PO).
Jeśli PO tego nie rozumie, to druga tura jest przegrana.

https://www.skyscrapercity.com/threads/polityka-generalnie-od-tuska-dużo-nie-oczekiwałem-ale-on-poza-wpisami-na-tt-nic-właściwie-nie-robi.2410635/post-191669436

Cytat

Podczas prawyborów Tusk pokazał kolektywowi dwóch kandydatów i rzekł: Seba my son, masz do wyboru konserwatywnego polityka, który cieszy się względnym zaufaniem prawej strony, albo liberalnego prezydenta warszawy który jest lubiany przez lewicę. Wybieraj.
No i kolektyw wybrał Trzaskowskiego, a nie Sikorskiego.
Teraz Trzaskowski mówi o tym, że edukacja seksualna to może lepiej niech będzie dobrowolna, Zielony Ład to niezbyt udany pomysł, a mamy dopiero oficjalnie parę dni po ogłoszeniu terminu wyborów. Jeszcze trochę i usłyszymy, że kompromis aborcyjny to jest najlepsze rozwiązanie, a zawieranie ZP u notariusza przecież będzie tak samo ważne jak w USC.

https://www.skyscrapercity.com/threads/polityka-generalnie-od-tuska-dużo-nie-oczekiwałem-ale-on-poza-wpisami-na-tt-nic-właściwie-nie-robi.2410635/post-191669161

• Upvote 1