Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6 godzin temu, Badalamann napisał(a):

Dziś jest dobry, wręcz rewelacyjnie dobry dzień!

Jest wniosek o uchylenie immunitetu i areszt dla najobrzydliwszego propagandysty pisowców -  Mateckiego :D 

Od razu jest wesoło i przyjemnie. Szeroko się uśmiecham :D i zdecydowanie trzeba dziś zjeść pizzę ;)

ta super dzien . nie pierwszy i nie ostatni taki wniosek . czy jakis pisior do tej pory siedzi ? nie ? dziekuje bardzo ...

Opublikowano
6 godzin temu, Badalamann napisał(a):

Dziś jest dobry, wręcz rewelacyjnie dobry dzień!

Jest wniosek o uchylenie immunitetu i areszt dla najobrzydliwszego propagandysty pisowców -  Mateckiego :D 

Od razu jest wesoło i przyjemnie. Szeroko się uśmiecham :D i zdecydowanie trzeba dziś zjeść pizzę ;)

Ja czekam na final bossa w kategorii "oślizgły typ" czyli Mejzę. Najbardziej mnie śmieszy i jednocześnie dziwi bezczelność typa, który przez 2-3 lata fikcyjnej posady nie pojawił się ani razu w robocie, nawet nie zalogował się do systemu.

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, hwdp43 napisał(a):

ta super dzien . nie pierwszy i nie ostatni taki wniosek . czy jakis pisior do tej pory siedzi ? nie ? dziekuje bardzo ...

Zaraz usłyszysz, że taki proces trwa. 🤗

A za 5 lat od tych samych osób usłyszysz, że niestety aparat państwowy i sądowniczy zawiódł. 😔

Edytowane przez crush
Opublikowano
8 minut temu, ghostdog napisał(a):

Ja czekam na final bossa w kategorii "oślizgły typ" czyli Mejzę. Najbardziej mnie śmieszy i jednocześnie dziwi bezczelność typa, który przez 2-3 lata fikcyjnej posady nie pojawił się ani razu w robocie, nawet nie zalogował się do systemu.

Jeszcze gorsze, ze na ta gnide ludzie mimo tych walkow glosowali. Za sam wyglad cwaniaczka bym mu skazal.

Opublikowano
8 minut temu, ghostdog napisał(a):

Widzę, że kandydat obywatelski ma taki sam potencjał na memy jak Duda :D

a1ff12b05af1ea4d78f839aa0fcf4a0f5601496d

Na tej fotce to on go wrecz przypomina!

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, jagular napisał(a):

Nie mam niczego takiego, ale co by to zmieniło, gdybym miał? Masz jakiś fetysz na tym punkcie, czy to ma dowieść czegoś?

PS. Mam rzeczy z onyksu, kamienny kalendarz Majów i drewniane maski. Coś z tego się przyda do szydery?

Po prostu jest to prawdziwie fascynujące jak wy praktycznie wszyscy libkowi hipisi kręcicie nosem na lokalne konserwatywne poglądy, aspekty kulturowe, gusła i wierzenia. Z czym ja się do pewnego stopnia zresztą zgadzam.

Ale jak mowa jest o podobnym, albo co częstsze - jeszcze bardziej uwstecznionym folklorze z Dupokupostanu, to jest to tak mistyczne, zmysłowe, natchnione i fascynujące, że wam ślina cieknie. :D

A jak cykasz foteczkę to odczuwasz egzystencjalny dylemat moralny czy zapłacić 5 dolarów, czy nie przyczyniać się do propagacji żebractwa?

Problemy istnieją, ale czy wulgarne, prostackie naśmiewanie się ze wszystkiego jest rozwiązaniem problemów...czy też tworzeniem kolejnych? Co, jak będziecie rżyć z np. niepełnosprawnych to ci nagle ozdrowieją?

A Salvador swój problem z lokalnymi dzikusami rozwiązał radząc i pochylając się z wyciągniętymi dłońmi, czy w wulgarny, agresywny i dość prostacki sposób?

Może niektóre kwestie należy rozwiązywać silnym ciosem w potylice, a nie drobić jak gejsza

Nie rżę z niepełnosprawnych jako takich. Rżę z pozycji na której konkretni niepełnosprawni próbują się ulokować, przy poklasku wszelkiej maści "empatów".

Kolonializm w niektórych krajach to może być stosunkowo świeża sprawa - niektóre kraje odzyskały, lub uzyskały niepodległość np. kilkanaście lat temu. Czy wszystkie historie z tym związane mamy zredukować do jakiegoś stereotypu?

Mowa była o grupowej odpowiedzialności. Czyli w tym kontekście jest zrozumiała? Oczywista oczywistość.

Edytowane przez crush
Opublikowano
7 godzin temu, Badalamann napisał(a):

Poczekaj z fanfarami aż przyklepią i go złapią, bo jak na razie te areszty i zatrzymania okazały się całkowita kompromitacją koalicji. 

Romanowski i Ziobro się uśmiechają.  

Opublikowano
15 minut temu, Kris194 napisał(a):

Z prawej strony jak zwykle stabilnie :E

Jezu... Jeśli to nie fejk albo jakaś mikro akcja kilku idiotów, to to jest tak żenujące, że słów brak.

9 minut temu, adashi napisał(a):

Oskar zaginął?

I pokazują kiełbasy żeby go zwabić? 🤔

• Upvote 1