Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Teraz, Grolshek napisał(a):

Czy ja właśnie widziałem jak Memcen ukłonił się Sikorskiemu czy Ejaj już tak ładnie się poduczyła???

To jest pokłon jak szlachcica przed królem , czyli Sikorski wyżej w hierarchii , Korwin miał racje jak zawsze :D 

1 minutę temu, Element Wojny napisał(a):

Sławek właśnie sporo stracił z tego, co dopiero zyskał. Tego pokłonu to mu wiele osób nie wybaczy, a imprezy w knajpie z Trzaskiem tym bardziej. 

U mnie za ten pokłon już nie dostanie głosu

Opublikowano
3 minuty temu, Element Wojny napisał(a):

Sławek właśnie sporo stracił z tego, co dopiero zyskał. Tego pokłonu to mu wiele osób nie wybaczy, a imprezy w knajpie z Trzaskiem tym bardziej. 

Chyba, że poza kamerami już szykują koalicję :) Żeby nie dopuścić tego Pana N. to trzeba wszystko zrobić :)

• Like 2
  • Upvote 1
Opublikowano
Teraz, Voodoo2 napisał(a):

Pokłonu.. przywitał się jak człowiek młodszy z szacunkiem do starszego, a Wy jakby mu loda zrobił :lol2:

Ja bym się nie pokłonił żadnemu człowiekowi bo to symbol poddaństwa , kłaniam się tylko przed bogiem 

• Haha 3
Opublikowano (edytowane)

Braun na fejk z ułaskawieniem od razu zachował się poprawnie bo ma zasady których się trzyma nawet jak się z nim nie zgadzamy ,  a mentzen no cóż kompromitacja

Zaraz będa memy z wywracaniem stolika i pokłonami przed królem sikorskim :D

Edytowane przez voltq
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, hubio napisał(a):

@Element Wojny to tylko świadczy o tobie, że z powodu kulturalnego gestu ty cofasz swoje poparcie! Nie kompromituj się! Ja kłaniałem się nawet swojemu cieciowi i to NIE BYŁ żaden gest poddaństwa tylko mowa ciała. Wiele osób np. mówi "dzień dobry" i robi taki ukłon głowy. Bardzo dobrze to świadczy o Mentzenie. Do czego myśmy doszli, że za zwykły serdeczny i kulturalny gest wyborcy chcą skreślać kandydata! Byłbyś zadowolony jakby strzelił Sikorskiemu w pysk? A może idźmy dalej i zróbmy wojnę domową! Jak nie mieszkasz w Polsce to musiałbyś dojechać!

Sorry za wycieczki personalne, ale to bardzo słabe, że skreślasz Mentzena z tego powodu. Ja bym znalazł ze 1001 lepszych powodów :) 

Tak , ty się kłaniasz a ja mam swoje zasady i kłaniam się tylko przed bogiem , pokłon to symbol poddaństwa , dla mnie zasiadanie do stolika który się miało wywrócić i pokłony przed gościem który chciał Polaków wysłać na wojnę to ja podziękuje za takiego gościa , co innego jest spotykać się z kimś w sejmie czy komisji sejmowej to tak jak spotkanie w pracy , a co innego po pracy z kimś chodzić na piwo 

zwykły gest w polsce @hubio to podanie ręki

Edytowane przez voltq
  • Haha 2