Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Kris194 napisał(a):

Ten naród chyba chce koniecznie udowodnić, że nie zasługuje na demokrację...

Ale trzaska 

Demokracja!!! Ale tylko nasza!!! Wasza niedobra być

Edytowane przez SM_M4E5TRO
  • Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano

W tej chwili mówimy o 600 tys. głosów różnicy. Te prognozowane 0,2% różnicy czy tam walka na żyletki jak to niektórzy mówili nie wypali. Tutaj różnica będzie zauważalna. 

• Like 1
Opublikowano
Teraz, Element Wojny napisał(a):

Definitywny koniec kariery Trzaskowskiego. 3ci raz nikt go nie wystawi, a z łatką przegrywa liderem Platformy też nie zostanie. 

Oraz Tuska, niezbyt rozsądni Polacy powiedzieli Tuskowi, że najpóźniej za 2 lat idź na emeryturę. Niestety, zejdzie wtedy z tej sceny pokonany. Wojnę polsko-polską wygrał Kaczor i to jest najgorsze.

• Like 1
Opublikowano
Teraz, Spl97 napisał(a):

Oraz Tuska, niezbyt rozsądni Polacy powiedzieli Tuskowi, że najpóźniej za 2 lat idź na emeryturę. Niestety, zejdzie wtedy z tej sceny pokonany. Wojnę polsko-polską wygrał Kaczor i to jest najgorsze.

Kaczor ma 75 lat, za chwilę go nie będzie. 

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano
Teraz, Spl97 napisał(a):

Niech przyjdzie do mnie powiem mu co ma robić to wygra kolejne wybory  :D

Opublikowano
Teraz, Spl97 napisał(a):

A rozumiem miał ją wygrać tusk, wtedy byłoby dobrze?

Ale tutaj hipokryzji teraz wywaliło, nawet już się nikt nie kryje :E

• Like 1
Opublikowano
6 minut temu, crush napisał(a):

Ale jeśli faktycznie Trzask przegra to to nie jest porażka. To jest katastrofa, nuklearny holokaust i zagłada jego kampanii i tego rządu.

To się już wydarzyło.

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

@SM_M4E5TRO ja bym naprawdę nie odbierał własnej woli i rozumu wyborcom wszystkich opcji, nawet tych z wykształceniem podstawowym. Nieważne kto kogo poparł czy gdzie nie poszedł. Jakbym miał jutro wstać i tyrać przy taśmie 8h albo 10h razem z Ukraińcami, wiedząc, ze mój kierownik albo dyrektorek zarabiający 3xwięcej za tak naprawdę nic-nierobienie, jest całym sercem na Trzaska to bym nawet na złość zagłosował na Nawrockiego wiedząc, że był "kibolem", "alfonsem" itp. 

Mimo, że jestem wyborcą KO i Trzaska kompletnie nie rozumiem dlaczego Ukrainki dostają 800+ a nie 400+ (a wcześniej nawet dzieci do szkoły nie musiały chodzić). Dlaczego mój ukraiński kolega przy taśmie zarabia tyle samo co ja. Przecież Ukraina nie jest w UE więc nie trzeba do obywateli tego kraju stosować prawa unijnego. Wystarczyłaby jedna ustawa co nawet by nie naruszało Konstytucji by by dotyczyło obywateli innego kraju. No, ale korpo chce aby Polacy "pozabijali" się z Ukraińcami, żeby każdy walczył z każdym o to miejsce pracy, a jeszcze Ukraińcy śrubują normy. Polskie państwo nie pomaga tym ludziom na dole, dlatego tak ogromnie wzroslo np. poparcie Bruana.

@Kamiyanx a może lepiej zamiast obrażać się na wyborców zrozumieć skąd się to wzięło? :) 

Edytowane przez hubio
  • Like 1
  • Upvote 2
Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, SM_M4E5TRO napisał(a):

A rozumiem miał ją wygrać tusk, wtedy byłoby dobrze?

Ale tutaj hipokryzji teraz wywaliło, nawet już się nikt nie kryje :E

Wiesz... To nie Tusk się kojarzy i brata z Orbanem.

To, że ja się nie zgadzam na psycho-liberalne samobójcze zagrywki, nie oznacza że podnieca mnie wizja zamordyzmu rodem z Węgier.

A podejrzewam, że PiS teraz już złapie za jaja tak, że gardłem wyjdą. Oni chyba się trochę zdziwili tym jak KO próbowało się za nich zabrać po wygranej.

TVN to będzie miał teraz za PiSu przesrane jak w ruskim czołgu z Trumpem u sterów.

Edytowane przez crush
  • Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano
4 minuty temu, Kris194 napisał(a):

I takie głupawe i gorsze teksty ciągle powtarzaliście i m.in dlatego przegraliście (chociaż głównie przez marne 1,5 roku KO). Nauczcie się empatycznie zjednywać ludzi. Na ostrzu noża tylko zrazicie i otrzymacie rezultat na przekór. Niech do tych waszych zakutych łbów w końcu dotrze, że te wulgarne agitki przynoszą odwrotny skutek.

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
Teraz, hubio napisał(a):

@SM_M4E5TRO ja bym naprawdę nie odbierał własnej woli i rozumu wyborcom wszystkich opcji, nawet tych z wykształceniem podstawowym. Nieważne kto kogo poparł czy gdzie nie poszedł. Jakbym miał jutro wstać i tyrać przy taśmie 8h albo 10h razem z Ukraińcami, wiedząc, ze mój kierownik albo dyrektorek zarabiający 3xwięcej za tak naprawdę nic-nierobienie, jest całym sercem na Trzaska to bym nawet na złość zagłosował na Nawrockiego wiedząc, że był "kibolem", "alfonsem" itp. 

Mimo, że jestem wyborcą KO i Trzaska kompletnie nie rozumiem dlaczego Ukrainki dostają 800+ a nie 400+ (a wcześniej nawet dzieci do szkoły nie musiały chodzić). Dlaczego mój ukraiński kolega przy taśmie zarabia tyle samo co ja. Przecież Ukraina nie jest w UE więc nie trzeba do obywateli tego kraju stosować prawa unijnego. Wystarczyłaby jedna ustawa co nawet by nie naruszało Konstytucji by by dotyczyło obywateli innego kraju. No, ale korpo chce aby Polacy "pozabijali" się z Ukraińcami, żeby każdy walczył z każdym o to miejsce pracy, a jeszcze Ukraińcy śrubują normy. Polskie państwo nie pomaga tym ludziom na dole, dlatego tak ogromnie wzroslo np. poparcie Bruana.

Tu jest gorzej , jesteś strażnikiem więziennym który użera się z patologią albo osobą której bandzior zamordował siostrę , patrzysz a więźniowie w 80% głosują na Rafała Trzaskowskiego a minister Bodnar mówi ze PIS prześladował więźniów bo kazał im płacić za prąd

Opublikowano
10 minut temu, ryba napisał(a):

Obaj by zrobili tak samo przy tych samych wynikach dla kazdego.

Nie sądzę... Z wcześniejszych wyborów pamiętam, że przy tak małej różnicy z exit poll każdy mówił żeby poczekać. Bez względu na opcję polityczną.

• Like 1
Opublikowano
7 minut temu, Kris194 napisał(a):

Nie, to nie to. Po prostu naród zdecydował, że istotniejsze jest to co partia da, niż to co sobą reprezentuje i co i ile ukradnie. W sumie to się zgadza z tym co zaobserwowałem u ludzi. Choć słowami twierdzą inaczej, czynami udowadniają, że najlepiej sobie radzą, kiedy są trzymani za mordę. Jak na ironię, są też wtedy z jakiegoś powodu bardziej szczęśliwi. 

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, voltq napisał(a):

Niech przyjdzie do mnie powiem mu co ma robić to wygra kolejne wybory  :D

Nie, nie z Twoimi propozycjami. Tam w KO jeśli chcą mieć jakiekolwiek szanse w przyszłości się liczyć, to musi jednak odejść Tusk (dla większości ludzi jest negatywne kojarzony), musi się zmienić prawie wszystko, wraz z liderem, kompletną zmianą strategii, mieć konkrety skierowane dla prowincji, ścianę wschodnią (to u nich kuleje najbardziej). Ogarnąć bardziej social media, bo nawet tu z Konfederacją przegrywają na tym polu. Mówiąc krótko, gruntowna zmiana musi nastąpić.

Te Twoje pomysły, na których bazujesz z programu PO z pierwszych lat, to lepiej zostawić nowej, świeżej partii, która może w przyszłości będzie, a może nie.

Edytowane przez Spl97
  • Confused 1
  • Upvote 1