Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja tylko mam nadzieje, ze te wszystkie slowa ktore wczoraj padly ze strony ludzi koalicji (kiedy byli pewni wygranej Trzaskowskiego) - o potrzebie zmian, o potrzebie pojednania, o potrzebie zrozumienia potrzeb ludzi glosujacych na Nawrockiego, i o tym ze jutro obudzimy sie w nowej lepszej Polsce - sa nadal aktualne, i nadal beda chcieli laczyc, a nie dzielic.

Oby tak bylo. W koncu nie wazne sa slowa, a czyny, prawda? PRAWDA? 

• Like 1
Opublikowano
8 minut temu, ryba napisał(a):

g... prawda :) nawet zlapalem jednego z liderow, ktory w temacie Blackwella zapieral sie, ze w temacie polityki sie nie wypowiada :E oczywiscie widnieje w sygnaturce Gordona.

Wyjątek potwierdza regułę :)

• Like 1
Opublikowano
Teraz, Element Wojny napisał(a):

Hahahahhaha jaaaaaasne... Oni poza obrzucaniem błotem przeciwników niczego nie potrafią wspólnie zrobić.

Kwota wolna od podatku? Brak.

Mieszkalnictwo dla ludzi a nie dopłaty dla deweloperów? Brak.

Aborcja? Brak. 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

@tomcug nie wyjatek, jest ich kilku ;) ale jednego to wprost zapytalem czy jest tak samo glupi z hardwarem jak z pogladami politycznymi :D odpisal, ze sie nie udziela w temacie. Ale jak pisza w innych miejscach 1 post, na 100 tutaj, to tego nie widac tak czesto.

Edytowane przez ryba
  • Confused 1
Opublikowano
3 minuty temu, huudyy napisał(a):

tak, a ty?

To zwalnia z odpowiedzialności z uczestnictwa w takiej bójce?

On go chciał tylko pomyziać po brzuszku tą race, o co ja się w ogóle czepiam :E

kolega ekspert widzę.

pany moderatorzy, sorry za bluzgi ale kurwa ja pierdolę, idę na kawę, bo beton mnie zmęczył.

Ustawka ma miejsce wtedy jak kibice 2 klubów umawiają się na mordobicie Na określonych zasadach W ustronnym miejscu. 

Najczęściej gole pięści (Nawrocki twierdzi, że w takich brał udział), a czesem z lekkim sprzętem. 

W takich bojkach biorą też udział osoby, które się nie biją. Pilnują, aby nikt się nie przekręcił. Zabierają pobitych Na bok. 

Ja nie twierdzę, że to dobrze. Nie wiem czym to się różni od MMA czy boksu. Ludzie mają swoje fazy

Ja tym gardzę. Ale Przecież Tusk też bral w bojkach brał udział, więc musi Ci być też wstyd za premiera. 

Ja to piszę jako przeciwnik pisu, który głosował na Trzaskowskiego pomimo, że na mój głos nie zasłużył. Miałbym czyste sumienie jakbym oddał pusty głos. 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, LeBomB napisał(a):

Tylko głupcy zacietrzewieni w nienawiści tak zrobią. 

Oj, oj. Ja trafiłem na pclab właśnie najpierw do działów sprzętowych. Chyba nie wiesz jak potrafią się żreć wyznawcy AMD i NVidii, czy AMD i Intel. Niektórzy są tak samo zabetonowani jak w wątkach politycznych.

Edytowane przez Suchy211
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, ryba napisał(a):

g... prawda :) nawet zlapalem jednego z liderow, ktory w temacie Blackwella zapieral sie, ze w temacie polityki sie nie wypowiada :E oczywiscie widnieje w sygnaturce Gordona.

Naginasz rzeczywistość i budujesz jakąś wyimaginowaną narrację.
Napisałem wtedy, że ostatnio się w polityce nie wypowiadałem, a nie, że w ogóle się tam nie wypowiadałem.

Edytowane przez Umpero
  • Like 1
Opublikowano
Teraz, michasm napisał(a):

Ustawka ma miejsce wtedy jak kibice 2 klubów umawiają się na mordobicie Na określonych zasadach W ustronnym miejscu. 

Najczęściej gole pięści (Nawrocki twierdzi, że w takich brał udział), a czesem z lekkim sprzętem. 

W takich bojkach biorą też udział osoby, które się nie biją. Pilnują, aby nikt się nie przekręcił. Zabierają pobitych Na bok. 

Ja nie twierdzę, że to dobrze. Nie wiem czym to się różni od MMA czy boksu. Ludzie mają swoje fazy

Ja tym gardzę. Ale Przecież Tusk też bral w bojkach brał udział, więc musi Ci być też wstyd za premiera. 

Ja to piszę jako przeciwnik pisu, który głosował na Trzaskowskiego pomimo, że na mój głos nie zasłużył. Miałbym czyste sumienie jakbym oddał pusty głos. 

Fuck the logic :E jeszcze bronic szlachetnosci ustawek...

@tomcug widzisz, uderz w stol... @Umpero sam sie zdradzil :E 

• Haha 1
  • Confused 1
  • Upvote 1
Opublikowano
3 minuty temu, galakty napisał(a):

To wytłumacz czemu część elektoratu Biejat zagłosowała na Nawrockiego?

Przede wszystkim trzeba pamiętać, że to jest tylko deklaracja słowna, a dla beki można mówić różne rzeczy. Nikt nikomu nie udowodni na kogo głosował w pierwszej turze.

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)

@ryba przecież napisałem, że tym gardzę. Po prostu wrzucacie linki do artykułów o naoasci bandytów Z maczetami. To są 2 różne sprawy. Ustawka nie wiele się różni od sportu w tv. 

A jak uważasz inaczej to narzekaj też na Tuska, a nie tylko na Nawrockiego.

Premier może się bić, a prezydent nie? 

Edytowane przez michasm
  • Thanks 1
Opublikowano

Jednak mega beka z ekipy rudego. Mam nadzieje, ze ta porażka nie pójdzie na marne i TuSSk z Trzaskiem znikną z polityki. Jakby nie patrzeć to rudy do tej porażki na bank się przyczynił. Ten ostatni wywiad to był piękny :) Czas na emeryture.

950d36e2ae109f14544d5204cd5207e0da4e4891

• Like 4
  • Haha 3
Opublikowano
Godzinę temu, CajraX napisał(a):

Osobiście swój dalszy udział w procesie wyborczym stawiam pod wielkim znakiem zapytania.

Ja już sensu też zbytnio nie widzę, bo obecnie o wyniku decydują algorytmy TikToka XD

• Confused 1
  • Upvote 2
Opublikowano
Teraz, michasm napisał(a):

Po prostu wrzucacie linki do artykułów o naoasci bandytów Z maczetami

Ci bandyci z maczetami to kibole pewnych klubów, tak samo jak Ci od ustawek to kibole z tych samych klubów.

Nie widzisz powiązania czy nie chcesz widzieć? My nie pijemy do SAMYCH ustawek jako źródła zła, tylko całego tego bandyto-chuligano-piłkarskiego półświatka, w którym przemoc, narkotyki, gwałty są na porządku dziennym.

• Confused 1
  • Upvote 1
Opublikowano
2 minuty temu, michasm napisał(a):

@ryba przecież napisałem, że tym gardzę. Po prostu wrzucacie linki do artykułów o naoasci bandytów Z maczetami. To są 2 różne sprawy. Ustawka nie wiele się różni od sportu w tv. 

Masz i nie biadol, ze to stare. W dodatku zatrzymany ruch na drodze: https://gol24.pl/ustawka-kiboli-kolo-poddebic-zginal-kibic-widzewa-lodz-proces-sadowy-organizatorow-ustawki/gh/13931200

• Confused 1
  • Upvote 1
Opublikowano
Teraz, huudyy napisał(a):

Ci bandyci z maczetami to kibole pewnych klubów, tak samo jak Ci od ustawek to kibole z tych samych klubów.

Nie widzisz powiązania czy nie chcesz widzieć? My nie pijemy do SAMYCH ustawek jako źródła zła, tylko całego tego bandyto-chuligano-piłkarskiego półświatka, w którym przemoc, narkotyki, gwałty są na porządku dziennym.

Tu się z Tobą zgadzam I napisałem też wcześniej, że m ie ustawki Tak nie bolą jak aktywne I aktualne powiązania z tym środowiskiem. W sensie, że to wciąż dobzi znajomi. Sporo to mówi o człowieku. 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, Element Wojny napisał(a):

Ja tylko mam nadzieje, ze te wszystkie slowa ktore wczoraj padly ze strony ludzi koalicji (kiedy byli pewni wygranej Trzaskowskiego) - o potrzebie zmian, o potrzebie pojednania, o potrzebie zrozumienia potrzeb ludzi glosujacych na Nawrockiego, i o tym ze jutro obudzimy sie w nowej lepszej Polsce - sa nadal aktualne, i nadal beda chcieli laczyc, a nie dzielic.

Well yes, but actually no. 

https://wiadomosci.wp.pl/bedzie-rekonstrukcja-rzadu-media-giertych-za-bodnara-7163289842330336a

Jeśli to prawda, to lecą w gruby antyPiS.

Cytat

"Nasz rozmówca podkreśla, że tym razem nikt już nie będzie kwękał i kręcił nosem, bo wszyscy wiedzą, że łagodnie już się nie da" - opisuje "Newsweek".

Będziemy się napierdalać, ale w pozwy też będziemy się bawić.

Edytowane przez Lypton
  • Thanks 1
Opublikowano
1 minutę temu, Lypton napisał(a):

Jeśli to prawda, to lecą w gruby antyPiS.

Przez taka polityke przegrali wybory prezydenckie. A jak pojda jeszcze dalej w antyPiS, to maja gwarantowane ze za 2 lata przegraja kolejne wybory. Donald juz calkowicie sie pogubil w swojej krucjacie... 

• Like 1
  • Upvote 2
Opublikowano
3 minuty temu, huudyy napisał(a):

My

a od kogo Wy sa? :hahaha: bo nie robicie nic innego jak powtarzanie linii partii

2 tyg katowali TVKO, Onet i TVN ustawkami i mieszkaniem, nic to nie dalo i narod zdecydowal

a najtwardszy elektorat dalej jedzie poki nie ma nowych instrukcji XD

• Like 5
  • Upvote 1