GordonLameman 8 490 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 1 minutę temu, Filip454 napisał(a): Przepraszam, nie wiedziałem, że jednym postem o Giziorku "odetkam korek" i wszystko się wyleje Patrz co zrobiłeś, grupa interwencyjna już wpadła: 3
tomcug 2 451 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 44 minuty temu, GordonLameman napisał(a): Patrz co zrobiłeś, grupa interwencyjna już wpadła: To nie polityczny pierdzielnik, ja ten temat czytam regularnie 1
crush 3 575 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 13 godzin temu, prystek napisał(a): akurat ewidentnie widac ze na tym forum bryluje banda konfiarzy z rozchwianymi emocjami 17 godzin temu, SM_M4E5TRO napisał(a): Tyle ze, po przeczytaniu watku politycznego, i zorientowaniu sie w jakim gronie ludzi (nie uogolniajac, mowie o kilku najbardziej aktywnych osobach ktore niczym nie wyrozniaja sie od bandy tuskowych internetowych trolli oplacanych przed ostatnimi wyborami) sie tu obracam, to mi sie odechcialo. Nie mniej nie wiecej. Niech oni, jak i szanowny Pan T. Jaki i lewaccy guru pomagają w kazdej kwestii bo przeciez oni wiedza wszystko i wszystkiemu zaradza 😂 I jak żyć? Faszystowsko-komunistyczne forum pod nadzorem gejowsko-konserwatywnym.
copyname 96 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia Brakowało przepychanek gordona z ludzikami. przypomina się stary dobry pclol 1 1
Pitt_34 326 Opublikowano 1 Lutego Opublikowano 1 Lutego 12 godzin temu, SM_M4E5TRO napisał(a): Z kim ja tu rozmawiam wogóle, strata czasu Zablokuj typa, ja to zrobiłem już dawno, to jest troll. Szkoda czasu i nerwów na niego. 1
GordonLameman 8 490 Opublikowano 1 Lutego Opublikowano 1 Lutego 2 godziny temu, Pitt_34 napisał(a): Zablokuj typa, ja to zrobiłem już dawno, to jest troll. Szkoda czasu i nerwów na niego. Trollem to jesteś ty - ty człowieku popierasz złodziejstwo pisu 2 1
Daryzda67 19 Opublikowano 1 Lutego Opublikowano 1 Lutego Znowu sie zaczyna, ludzie dajcie spokójj. Jak dzieci normalnie!
Pitt_34 326 Opublikowano 1 Lutego Opublikowano 1 Lutego Oczywiście, że już dawno dałem sobie spokój, zablokowałem trolli i omijam szerokim łukiem to szambo w postaci wątku politycznego w którym jak za komuny istnieje tylko jedna prawda głoszona przez jedynie "mądrych". 1 1 3
GordonLameman 8 490 Opublikowano 1 Lutego Opublikowano 1 Lutego 13 minut temu, Pitt_34 napisał(a): Oczywiście, że już dawno dałem sobie spokój, zablokowałem trolli i omijam szerokim łukiem to szambo w postaci wątku politycznego w którym jak za komuny istnieje tylko jedna prawda głoszona przez jedynie "mądrych". Jest właśnie odwrotnie To Ty próbujesz bezrefleksyjnie wciskać „jedyna prawdę objawioną” w postaci narracji PiS i TV Republika, a skonfrontowany z faktami i rzeczywistością uciekałeś się do obrażania. Cały problem polega na tym, że zamiast badać fakty i rzeczywistość - Ty ograniczasz się do przyjmowania brednie wprost z narracji PiS. Więc przestań tutaj narzekać i zmyj błoto z oczu 1
Daryzda67 19 Opublikowano 1 Lutego Opublikowano 1 Lutego (edytowane) I odwrotnie! Jedni warci drugich. Edytowane 1 Lutego przez Daryzda67
GordonLameman 8 490 Opublikowano 1 Lutego Opublikowano 1 Lutego (edytowane) 3 minuty temu, Daryzda67 napisał(a): I odwrotnie! Jedni warci drugich. Nope. w tym rzecz, że my tam koalicję rządząca krytykujemy. Czemu prawica jest taka ślepa Natomiast od takiego typa jak Pitt nie uświadczysz nawet słowa krytyki względem PiS. na tym polega różnica między fanatyzmem a ludźmi, którzy mają swoje poglądy. Edytowane 1 Lutego przez GordonLameman 1
Pan Mateoo 460 Opublikowano 1 Lutego Opublikowano 1 Lutego Ale wynocha z polityką do politycznego. sio 7
Daryzda67 19 Opublikowano 1 Lutego Opublikowano 1 Lutego 58 minut temu, GordonLameman napisał(a): Nope. w tym rzecz, że my tam koalicję rządząca krytykujemy. Czemu prawica jest taka ślepa Natomiast od takiego typa jak Pitt nie uświadczysz nawet słowa krytyki względem PiS. na tym polega różnica między fanatyzmem a ludźmi, którzy mają swoje poglądy. Niestety jesteś taki sam i nawet nie widzisz tego. 2 1
GordonLameman 8 490 Opublikowano 1 Lutego Opublikowano 1 Lutego Kolego, przyjrzyj się postom. Fanatyk polityczny partii swojej nie skrytykuje. Do takiej postawy to u mnie daleko zapraszam do wątku
SM_M4E5TRO 524 Opublikowano 1 Lutego Opublikowano 1 Lutego 2 godziny temu, GordonLameman napisał(a): Kolego, przyjrzyj się postom. Fanatyk polityczny partii swojej nie skrytykuje. Do takiej postawy to u mnie daleko zapraszam do wątku Jeśli ktokolwiek jest fanatykiem, to właśnie Ty, jeszcze skrzętnie próbując to zamaskować, posługując się w kołko tym samym argumentem i ignorując wszystkie które ktoś kieruje do Ciebie. Nie muszę już chyba wspominac, jaki do tej pory masz ból d***i jak wspomniałem, że PIS to mniejsze zło. Jest on tak wielki, że do tej pory mi przypinasz łatkę PISIORA, zupełnie jak fanatyczny beton wyborczy. Dziwne Panie Admin nie banuj Pan, od siebie już kończę wypowiedzi w tym topicu 1 3
GordonLameman 8 490 Opublikowano 1 Lutego Opublikowano 1 Lutego 2 minuty temu, SM_M4E5TRO napisał(a): Jeśli ktokolwiek jest fanatykiem, to właśnie Ty Udowodnij, albo przestań łżeć
tomcug 2 451 Opublikowano 1 Lutego Opublikowano 1 Lutego Ja mogę Wam za to udowodnić, że jest równość na forum i solidarnie będziecie kiblować przez 24h na zpp, jeden i drugi 3 3
tomcug 2 451 Opublikowano 1 Lutego Opublikowano 1 Lutego Na razie nie napisali nic więcej, więc nie ma za co @Mar_s
Rekomendowane odpowiedzi