lamparcicho Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Wooojna labooowa od wieeeelu "wieków" trwa. Przyczyna nowa, nie pieguskowa, to ta migracja zbiorowa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qrdello Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s @lamparcicho Zajumałeś mi motyw na avatar? wojenka wojenka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
creatinfreak Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Dobry Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiyan Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s (edytowany) Zobaczymy jak tu będzie Edytowano %s o %s przez Kamiyan 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZetMcKey Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Witam migracje z PC laba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lamparcicho Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 1 minutę temu, Qrdello napisał: @lamparcicho Zajumałeś mi motyw na avatar? wojenka wojenka Niechcący Możemy się wymieniać co kwartał Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grandal Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s @tomcug Dawaj klasycznego szczerbola. To podstawowy postulat migrantów! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qrdello Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s (edytowany) @lamparcichoDil Widzita jaki ten lab zgodny? Zero z nami problemu. Edytowano %s o %s przez Qrdello Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reverse17 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s (edytowany) Dobry dzień kamraci Helmut nie chce nas na swoim naz.. Ekhm, teraz już w sumie ciapa.. Kurr, ciężko jest być politycznie poprawnym Tak czy siak YO! Edytowano %s o %s przez Reverse17 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lypton Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s No i to by było na tyle z dożywotniego bana na Labie. Lecimy! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qrdello Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 1 minutę temu, Reverse17 napisał: Dobry dzień kamraci Helmut nie chce nas na swoim naz.. Ekhm, teraz już w sumie już ciapa.. Kurr, ciężko jest być politycznie poprawnym Tak czy siak YO! Jak się ten Gaming Plus WIFI sprawuje? Znajomy chce platformę wrzucić na AM5 i nie chce słyszeć o niczym innym niż MSI daj znać na priv, żeby tu [większego] chlewu nie robić 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lestat Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s to gdzie te tematy do marudzenia na temat nowego intela i 5090? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lamparcicho Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 4 minuty temu, Qrdello napisał: @lamparcichoDil Widzita jaki ten lab zgodny? Zero z nami problemu. Chciałem dać Ci plusa ale wyczerpałem limit dla uchodźców Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qrdello Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s To tak można ? :O Ło to fekalia jakieś Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
green1985 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 2 minuty temu, Reverse17 napisał: Dobry dzień kamraci Helmut nie chce nas na swoim naz.. Ekhm, teraz już w sumie już ciapa.. Kurr, ciężko jest być politycznie poprawnym Tak czy siak YO! Ja myślę, że weterani ITH mogą się teraz czuć jak rodowici Niemcy czy Francuzi, sporo im przybędzie imigrantów 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeBomB Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s @green1985 albo będą narzekać, że naprzychodziło nowych i robią bałagan 😝 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcusfff Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Witam wszystkich serdecznie w nowym piekiełku =] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qrdello Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 1 minutę temu, LeBomB napisał: @green1985 albo będą narzekać, że naprzychodziło nowych i robią bałagan 😝 Bałagan? W braku aktywności? To tak się da ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spychcio Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Też się melduje z naszego laba, byłem tam chyba prawie 20 lat :))) ale lecimy tutaj dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trepek Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 16 minut temu, Lestat napisał: Cześć. Przy okazji zmiana nicku LeBomb? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aerial Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Taki urok rozproszonych forów w różnych rękach. Nie jestem w stanie zliczyć ile różnych migracji doświadczyłem, część padała, niektóre fora przenoszone ze zmienioną nazwą po kilka razy. Jak jest coś małe i samodzielne, to prędzej czy później się posypie. Przy wszystkich wadach takich serwisów jak np. reddit, przynajmniej ryzyko się zwinie jest praktycznie zerowe, to samo facebook (ha tfu), czy nie wiem, youtube. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lestat Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Przed chwilą, trepek napisał: LeBomb? niestety nie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Passt Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Wypada się kulturalnie przywitać Trochę szkoda Laba ale życie toczy się dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalimdor Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Laba laba ciśniemy ciśniemy Witam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiPoLiNiO Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 17 minut temu, creatinfreak napisał: Dobry Ohohoho, Człuchów ma w końcu 2 reprezentatów do walki słownej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się