PiPoLiNiO Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 1 minutę temu, Grandal napisał: Swoją drogą to my się na ITH w buciorach zwaliliśmy z Laba i na tą chwilę powinniśmy trochę zejść na ziemię. Trzeba się dotrzeć. Z głową dotrzeć, a będzie dobrze. Też prawda Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Element Wojny Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Przed chwilą, Grandal napisał: Swoją drogą to my się na ITH w buciorach zwaliliśmy z Laba i na tą chwilę powinniśmy trochę zejść na ziemię. Trzeba się dotrzeć. Z głową dotrzeć, a będzie dobrze. Dokładnie. Poza tym każdy powinien zacząć z czystą kartą, poza przypadkami stricte ekstremalnymi. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grandal Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s (edytowany) @voltq ... i 2000+ Będzie na pindziesiątsześdzisiąt. Edytowano %s o %s przez Grandal Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Element Wojny Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Co tam 2000+, jak miałem ich prawie 12000 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziarson Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 10 minut temu, tomcug napisał: Do tematu 17 wadliwych Inteli proponuję już nie wracać Na razie go nie widzę. Jeżeli się pojawi, to już mu napisałem na Labie, że dostanie funkcję moda. Mam kolo 100 dzialacych tak ze nie jest tak zle🤭 Co do intelowca nie wiem 😎 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michasm Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 2 minuty temu, voltq napisał: trzeba nam przyznać zasiłki i darmowe mieszkania 800+ postów dla każdego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sheenek Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Witam😄 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sawyer1916 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Również przybywam 😉 Cieszy mnie to pospolite ruszenie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiPoLiNiO Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s @Dziarson Słyszałeś kiedyś o znakach diaktrycznych? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukadd Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s (edytowany) 9 minut temu, voltq napisał: może i była tam polityka czy reptilianie ale nigdy nie było spamu z mojej strony Jeśli piszesz w wątku na nieodpowiedni jego temat i to nagminnie to jest spam/offtop. Pośmieszkować można było na pclabie i większość z tego korzystała, ale z umiarem. Kto przesadzał to może mieć pretensję tylko do siebie. Edytowano %s o %s przez lukadd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiak Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 13 minut temu, PiPoLiNiO napisał: Ale @Krzysiak nie potrafi niestety przestać tym żyć... I Ty Brutusie! To ja Cię bronię, żeś nie fanboj i serce Twe krwawi a Tyś taki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcug Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 1 minutę temu, PiPoLiNiO napisał: @Dziarson Słyszałeś kiedyś o znakach diaktrycznych? W przypadku postów Dziary bym się ich nie spodziewał Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiPoLiNiO Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s @Krzysiak Mordo! Przecież wiesz! Za Tobą w ogień! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuadator Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Witam wszystkich Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcug Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Witamy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ghostdog Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s "Nie chcem, ale muszem" - jak mawiał wybitny prezydent i noblista. Trochę to dziwne po tylu latach. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Element Wojny Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s (edytowany) Jakim cudem @azgan jest drugim najpopularniejszym autorem postów w tym roku, skoro siedzi tutaj od 7 godzin ? Edytowano %s o %s przez Element Wojny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voltq Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 8 minut temu, lukadd napisał: Jeśli piszesz w wątku na nieodpowiedni jego temat i to nagminnie to jest spam/offtop. Pośmieszkować można było na pclabie i większość z tego korzystała, ale z umiarem. Kto przesadzał to może mieć pretensję tylko do siebie. nie było to robione nagminnie , czasem niektórzy źle interpretowali pewne słowa p.s juz chciałem dać confused ale nie ma tu takiej opcji jest tylko like jak na youtube można się tylko lubić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JeRRyF3D Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s (edytowany) 10 minut temu, PiPoLiNiO napisał: @Dziarson Słyszałeś kiedyś o znakach diaktrycznych? https://vm.tiktok.com/ZNecHCPc1/ Edytowano %s o %s przez JeRRyF3D 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
azgan Napisano %s o %s Autor Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 43 minuty temu, Zas napisał: Patrząc na rozwój sytuacji w tym wątku, to może zaraz będzie się trzeba z Oktabą przeprosić . Oni wcale nie są tacy źli, tam na PPC. Od nachodźców z lola nie wyzywają... Jakby nie było to prawie wszyscy tutaj jesteśmy rzeczywiście świeżakami i trzeba pamiętać że ile by nas nie było to nie możemy wparować komuś do "chaty i mówić jak ma być umeblowane". Jak to się mawia" pokorne cielę dwie matki ssie". Czasami nawet jak wiesz że racja jest po Twojej stronie lepiej odstąpić niż robić dym na starcie bo nic dobrego z tego i tak nie wyniknie 😉. Mało to było sytuacji gdzie ktoś miał jakieś utarczki z Modem które kończyły się "wakacjami"? Większość ludzi z Laba się zna podobnie jak tutaj "stara gwardia". U nas przecież jak ktoś nowy wyparował i zaczynał "fikać" do "starszyzny" to też szybko był pacifikowany 😅 56 minut temu, Pro8lem napisał: Na razie to początkowe obsikiwanie drzewek na nowym skwerku - potem hierarchia sie ustawi i wszyscy wrócą do podgryzania kostek a nie przegryzania gardeł ... Dobrze powiedziane 😁 57 minut temu, Krzysiak napisał: Choć na pjurze jestem od listopada 2007, ale od 2010 się tam nie udzielałem Ja podobie na PurePC no ale społeczność wybrała to co wybrała to trzeba się dostosować albo szukać szczęścia gdzieś indziej 🤭 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiak Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 7 minut temu, azgan napisał: Ja podobie na PurePC no ale społeczność wybrała to co wybrała to trzeba się dostosować albo szukać szczęścia gdzieś indziej 🤭 Mnie od czwartku na pjurze nie lubią, to nie było innego wyjścia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek. Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 7 minut temu, voltq napisał: p.s juz chciałem dać confused ale nie ma tu takiej opcji No tak właśnie o tobie pomyślałem, jak zobaczyłem braki w reakcjach Co Voltq zrobi bez Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukadd Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 5 minut temu, voltq napisał: nie było to robione nagminnie , czasem niektórzy źle interpretowali pewne słowa Każdy dobrze interpretował, a raczej przynajmniej 90%, zwykli userzy nieraz cię upominali, albo dawali różne tipy żebyś zluzował Bez skutku. Ogólnie i tak bardzo lajtowo moderacja ciebie traktowała. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
azgan Napisano %s o %s Autor Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 10 minut temu, Element Wojny napisał: Jakim cudem @azgan jest drugim najpopularniejszym autorem postów w tym roku, skoro siedzi tutaj od 7 godzin ? Łapówka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michasm Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s (edytowany) 13 minut temu, Element Wojny napisał: Jakim cudem @azgan jest drugim najpopularniejszym autorem postów w tym roku, skoro siedzi tutaj od 7 godzin ? Tutaj rozchodzi się chyba o reakcje w danym tygodniu? Nie widzę różnicy przy zmianie pomiędzy dniem, tygodniem, miesiącem i rokiem. Jedynie alltime pokazuje inne wartości reakcji. Zepsute Edytowano %s o %s przez michasm Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się