michasm Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s A gdzie teraz gordon? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawcio Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Cześć :-) Cud forum zmartwychwstało Ciekawe gdzie wyemigruje reszta spadochroniarzy z pcLola Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wu70 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Żeby na stare lata przyszło mi pisać pierwszy post jak świeżak internetowy.... witam i ja, bardzo miło wiedzieć znajome nicki i avatary @tomcug lekkie zmiany QoL sugeruję, te emotki są fatalne Przywróćcie reakcje confused (to ludzi lekko irytuje ale zwiększa aktywność), jakiś limit reakcji też widziałem bez sensu, suma reakcji(reputacji?) pod avatarem, lista osób przeglądających temat/dział, to są kwestie tylko do przełączenia bez żadnej programistycznej ingerencji. Uważajcie też z prośbami o milion nowych działów, to małe forum a nawet na labie ruch już był bardzo niewielki w wielu działach. 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michasm Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Czy pclab przypadkiem nie żył już offtopem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Voodoo2 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Żył premierami 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blabla123 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kadajo Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 4 minuty temu, Voodoo2 napisał: Żył premierami Premierami RTX'ow i tego ze znowu drogo ;) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JeRRyF3D Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 5 minut temu, Voodoo2 napisał: Żył premierami jednym premierem! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skunRace Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s (edytowany) Na chwile Was samych zostawić, nie było mnie od wczoraj na forum i takie jaja. Witam również wszystkich, rozumiem, że to już przesądzone i większość idzie tutaj ? Prędzej, czy później było to nieuniknione, ale ja sentymentalny jestem i jednak kawał życia na tym forum się spędziło. Za kilka miesięcy byłaby moja równa rocznica 20 lat na Labie Długi weekend czas zacząć Dobrze, że @tomcugjest adminem, będziemy mieli chody Edytowano %s o %s przez skunRace 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ODIN85 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s (edytowany) 9 minut temu, Voodoo2 napisał: Żył premierami Miałem nie brać 5080 ale teraz będzie trzeba do sygny Edytowano %s o %s przez ODIN85 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wu70 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 1 minutę temu, skunRace napisał: Witam również wszystkich, rozumiem, że to już przesądzone i większość idzie tutaj ? Nic nie jest przesądzone. Te fora do wyboru poza labem to już bardzo małe fora. W najbliższym czasie zobaczymy gdzie się przeniesie większość a nie kilku głośnych ludzi. Jedno jest pewne - trzeba już mieć konta na wszystkich forach bo nigdy nie wiadomo a tak to łatwiej będzie się poznać @ODIN85 wreszcie jesteś, zawsze chciałem cię odbanować na labie Mamy tu jeszcze innych wcześniej wygnanych? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mar_s Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 2 minuty temu, Wu70 napisał: Mamy tu jeszcze innych wcześniej wygnanych? Są są, bez obaw. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvilKillaruna Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 4 godziny temu, azgan napisał: Biorąc pod uwagę stronę główną oraz tematykę jaką podejmuje Redakcja ithardware.pl migracja na to forum była właściwą decyzją. To chyba najbardziej odpowiednie miejsce dla migrantów bez domu Dokładnie. Tu Was raczej nikt nie będzie wyzywał i obrażał. U mnie jak trzeba to też jest dział pc-offtopic na Discordzie, więc spokojnie da się żyć. A pan Sebastiusz Oktabiusz odetchnie przynajmniej z ulgą, że mu kukułcze jajo na jego własnym forum nie wyrośnie i ruchu z głównej nie odbierze. ;) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheMr. Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Tutaj, mam nadzieje, będzie więcej się działo niż na głównej pjura. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvilKillaruna Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s To na pewno. A przynajmniej w bardziej przyjaznej atmosferze. Po tym co ostatnio działo się przy okazji premiery Intelowskich cepów, to niektórym naprawdę przydałby się urlop od internetu i porządny detoks. Tyle jadu że mi prawie dziurę w monitorze wypaliło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheMr. Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s A, nie, nie zauważyłem. Jad z wątku politycznego już stał się dla mnie normą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wu70 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Jak ktoś zaglądał do politycznego to od dawna był już uzależniony od codziennej dawki jadu A w intelowym faktycznie ostra odklejka była ostatnio. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
azgan Napisano %s o %s Autor Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 42 minuty temu, Kadajo napisał: Panie ja nie wiem co się tu ciśnie Zhao już adminem ? Składaj papiery do zarządu to może Cię też przygarną żeby im pomóc w ogarnięciu tych wszystkich pontonierzy 🤭😉 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ODIN85 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 2 minuty temu, azgan napisał: Składaj papiery do zarządu to może Cię też przygarną żeby im pomóc w ogarnięciu tych wszystkich pontonierzy 🤭😉 Ja już złożyłem 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Digger Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 1 minutę temu, ODIN85 napisał: Ja już złożyłem Raczej nikt tu małpie brzytwy nie da XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kadajo Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 5 minut temu, azgan napisał: Składaj papiery do zarządu to może Cię też przygarną żeby im pomóc w ogarnięciu tych wszystkich pontonierzy 🤭😉 Nie narzucam się ale... ;) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mar_s Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s To się nie narzucaj nadal. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JeRRyF3D Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s https://www.purepc.pl/forum-pclab-zamkniete-posty-dlaczego https://wykop.pl/link/7577097/niemiecki-wydawca-zamyka-forum-pclab https://www.instalki.pl/news/internet/forum-pclab-zamkniecie/ https://futurebeat.pl/newsroom/forum-pclab-przechodzi-do-historii-legenda-wkrotce-zostanie-zamkn/zf2b335 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
azgan Napisano %s o %s Autor Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 1 godzinę temu, dawiduser143 napisał: Pure jest w innej czasoprzestrzeni i nawet nie rozpoczęli biec w wyścigu. Równie dobrze mogą otworzyć nowe forum za rok, jak dla mnie to już po ptokach. Teraz trzeba kuć żelazo póki gorące. Seba sam wyjaśnił temat jak to z tym forum na PurePC wygląda i jakie mają do tego podejście 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ODIN85 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 4 minuty temu, JeRRyF3D napisał: https://www.purepc.pl/forum-pclab-zamkniete-posty-dlaczego https://wykop.pl/link/7577097/niemiecki-wydawca-zamyka-forum-pclab https://www.instalki.pl/news/internet/forum-pclab-zamkniecie/ https://futurebeat.pl/newsroom/forum-pclab-przechodzi-do-historii-legenda-wkrotce-zostanie-zamkn/zf2b335 Czekam na artykuł Kś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się