Skocz do zawartości

Migracja użytkowników z forum PCLab (*)

Recommended Posts

Żeby na stare lata przyszło mi pisać pierwszy post jak świeżak internetowy.... witam i ja, bardzo miło wiedzieć znajome nicki i avatary :D

@tomcug lekkie zmiany QoL sugeruję, te emotki są fatalne :D Przywróćcie reakcje confused (to ludzi lekko irytuje ale zwiększa aktywność), jakiś limit reakcji też widziałem bez sensu, suma reakcji(reputacji?) pod avatarem, lista osób przeglądających temat/dział, to są kwestie tylko do przełączenia bez żadnej programistycznej ingerencji.

Uważajcie też z prośbami o milion nowych działów, to małe forum a nawet na labie ruch już był bardzo niewielki w wielu działach.

• Like 4

Na chwile Was samych zostawić, nie było mnie od wczoraj na forum i takie jaja.

Witam również wszystkich, rozumiem, że to już przesądzone i większość idzie tutaj ? Prędzej, czy później  było to nieuniknione, ale ja sentymentalny jestem i jednak kawał życia na tym forum się spędziło. Za kilka miesięcy byłaby moja równa rocznica 20 lat na Labie :placz2: 

Długi weekend czas zacząć  :piwko:

Dobrze, że @tomcugjest adminem, będziemy mieli chody :rotfl:

Edytowano przez skunRace
  • Like 2

1 minutę temu, skunRace napisał:

Witam również wszystkich, rozumiem, że to już przesądzone i większość idzie tutaj ?

Nic nie jest przesądzone. Te fora do wyboru poza labem to już bardzo małe fora.

W najbliższym czasie zobaczymy gdzie się przeniesie większość a nie kilku głośnych ludzi.

Jedno jest pewne - trzeba już mieć konta na wszystkich forach bo nigdy nie wiadomo a tak to łatwiej będzie się poznać :D

@ODIN85 wreszcie jesteś, zawsze chciałem cię odbanować na labie :D

Mamy tu jeszcze innych wcześniej wygnanych?

• Like 1

4 godziny temu, azgan napisał:

Biorąc pod uwagę stronę główną oraz tematykę jaką podejmuje Redakcja ithardware.pl migracja na to forum była właściwą decyzją. To chyba najbardziej odpowiednie miejsce dla migrantów bez domu :witojcie:

Dokładnie. Tu Was raczej nikt nie będzie wyzywał i obrażał. U mnie jak trzeba to też jest dział pc-offtopic na Discordzie, więc spokojnie da się żyć. A pan Sebastiusz Oktabiusz odetchnie przynajmniej z ulgą, że mu kukułcze jajo na jego własnym forum nie wyrośnie i ruchu z głównej nie odbierze. ;)

To na pewno. A przynajmniej w bardziej przyjaznej atmosferze. Po tym co ostatnio działo się przy okazji premiery Intelowskich cepów, to niektórym naprawdę przydałby się urlop od internetu i porządny detoks. Tyle jadu że mi prawie dziurę w monitorze wypaliło.

42 minuty temu, Kadajo napisał:

Panie ja nie wiem co się tu ciśnie :D
Zhao już adminem ? :D

Składaj papiery do zarządu to może Cię też przygarną żeby im pomóc w ogarnięciu tych wszystkich pontonierzy 🤭😉

1 godzinę temu, dawiduser143 napisał:

Pure jest w innej czasoprzestrzeni i nawet nie rozpoczęli biec w wyścigu:lol2:. Równie dobrze mogą otworzyć nowe forum za rok, jak dla mnie to już po ptokach. Teraz trzeba kuć żelazo póki gorące.

Seba sam wyjaśnił temat jak to z tym forum na PurePC wygląda i jakie mają do tego podejście 

XKF8h3H.jpeg

EVjFwo1.jpeg

cviPFvP.jpeg

• Like 1

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Utwórz nowe...