Joloxx9 Napisano 9 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 9 godzin temu 7 godzin temu, RyszardGTS napisał: Kanon7! Stary wyga. Ciekawe czy Kryndor wydał już książkę? Do tej pory to pewnie caly tomik ma Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikołek Napisano 8 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 8 godzin temu Dzień dobry państwu, kochani moi, to Ja.... Fikołek. 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
organiser Napisano 7 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 7 godzin temu Witam! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blackstr8 Napisano 7 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 7 godzin temu Witam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Petru23 Napisano 7 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 7 godzin temu Eeee dzień dobry? 1 5 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcug Napisano 6 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 6 godzin temu 5 godzin temu, Pentium napisał: Daję znać. Pentium D bez podłogi. To w takim razie znowu jesteś Pentium D 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pentium D Napisano 6 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 6 godzin temu @tomcug 6 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mar_s Napisano 5 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 5 godzin temu Pentium bez D to żaden Pentium Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Katystopej Napisano 5 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 5 godzin temu 10 minut temu, Mar_s napisał: Pentium bez D to żaden Pentium Ledwo Celeron Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
larry.bigl Napisano 5 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Katystopej napisał: Ledwo Celeron Atom co tam gorszego w portfolio mieli jeszcze? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosh777 Napisano 5 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 5 godzin temu Cześć!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAKER Napisano 5 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 5 godzin temu siemanko PS: nie wie ktoś może czy bedzie jeszcze dostęp do swojego konta na pclab? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asag Napisano 4 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 4 godziny temu Co za bzdura że jako zalogowany użytkownik nie mogę otwierać już tematów na PCLab ale wylogowany tak. Było tam kilka tematów które mnie interesowały. Coraz więcej osób widzę przeszło tu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hwdp43 Napisano 4 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 4 godziny temu U mnie nawet jak sie wyloguje to nie dziala Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ODIN85 Napisano 4 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 4 godziny temu 37 minut temu, SAKER napisał: siemanko PS: nie wie ktoś może czy bedzie jeszcze dostęp do swojego konta na pclab? Do 29 listopada. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spl97 Napisano 3 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 3 godziny temu Dnia 30.10.2024 o 12:25, Mar_s napisał: Ma chyba uraz do Ślepaka więc możliwe, ale to są konta Disqus, i on ma ich chyba kilka sądząc po stylu, sam dyskutuje ze sobą na przykład. Dnia 30.10.2024 o 12:29, blabla123 napisał: Na forum nie widzę właśnie takiego nicku. Tylko na portalu jest i masz pewnie rację, to konto na Disqusie zapewne. To Gosu czy ten drugi? Bo było 2 takich patafianów na PCL ale ciężko rozróżnić. To był najprawdopodobniej niejaki kacap z Polin, czyli dawny Pioneer83 . Od jakiegoś czasu serio jemu odbiło . Dnia 30.10.2024 o 15:44, azgan napisał: Tutaj nawet ODIN85 dostał drugą szansę i los się do niego uśmiechnął Druga i prawdopodobnie ostatnia szansa. Dnia 30.10.2024 o 16:20, ODIN85 napisał: Po staremu ale 40kg schudłem Tyle kg schudłeś na szlabanie? Zdradź tajemnicę . Dnia 30.10.2024 o 16:24, azgan napisał: Nabrali wody w usta, szkoda że po tylu latach nawet PR'owego newsa nie sklecili. Smutne to Jak zabiorą się za napisanie tego newsa, to wyjdzie spod ręki samego Ślepego. Dnia 30.10.2024 o 20:50, TheMr. napisał: Ja tutaj się szykuje na 4 TB na NVMe Tych 1 TB już mam za dużo... W październiku do siebie nabywałem drogą kupna z komputronika Adata Legend 960 Max właśnie o pojemności 4 TB w cenie 1069 zł za sztukę, w tej cenie brałem od razu 2 sztuki, teraz w tej cenie sensownej 4 TB za taką cenę ze świecą szukać, najprędzej to jest Kingston KC 3000/ Kingston Fury Renegade 4 TB, ale cena ponad 1100 zł/szt. Dnia 31.10.2024 o 01:26, crush napisał: Swoją drogą. Czy czasem po zamknięciu strony, szanowny pan moderator/recenzent tosterów z Komputer Pudelek Świat nie zapewniał, że nic się z forum nie dzieje i że będzie informował zawczasu jak coś się będzie działo? 🤔 On jechał na tym temacie cztery lata i jego teoria o nieśmiertelności forum PCLab rypnęła w jeden dzień . Dnia 31.10.2024 o 10:52, Isharoth napisał: I zgaduję że m.in dlatego nie mógł się zbytnio odnieść do zamknięcia forum. Być może zabronili mu w ogóle cokolwiek pisać. Jeśli to będzie prawdą, to jemu zabronili odnosić do tego, co się stało teraz tylko dlatego, żeby nie pogłębić tej jego hipokryzji w tym temacie, gdzie jak wyżej napisałem na tym jechał przez ostatnie cztery lata i teraz nie ma zupełnie nic na obronę swoich słów, a tych kwiatków w jego wykonaniu jest całkiem sporo . Dnia 31.10.2024 o 10:54, Joloxx9 napisał: Nie ladnie tak szykanowac bylego moderatora, nieladnie! Nie ma znaczenia czy ładnie czy nie ładnie, lecz przez wiele lat, co narobił, poniekąd zasłużył na taką opinię wśród innych użytkowników, a nie inną, lepszą opinię o sobie. 12 godzin temu, RyszardGTS napisał: Ciekawe czy Kryndor wydał już książkę? Znając jego, to do dnia dzisiejszego nie wydał ani jednej książki i chyba do końca życia jej nie skończy napisać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheMr. Napisano 3 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 3 godziny temu Cena większego znaczenia nie ma. Ta ADATA mi się nawet spodobała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxmaster027 Napisano 3 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 3 godziny temu Witam. Z grubsza to ten dział administracja na wierzchu sporo miejsca zabiera. Tak poza tym to + 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wu70 Napisano 3 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 3 godziny temu Też tak myślę, ta cała kategoria administracja/sugestie powinny polecieć na sam koniec, to interesuje tylko garstkę użytkowników. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mar_s Napisano 3 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, maxmaster027 napisał: Witam. Z grubsza to ten dział administracja na wierzchu sporo miejsca zabiera. Tak poza tym to + Przecież można to zwinąć i w zasadzie znika więc w czym problem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spl97 Napisano 3 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 3 godziny temu (edytowany) 38 minut temu, TheMr. napisał: Cena większego znaczenia nie ma. Ta ADATA mi się nawet spodobała. Mnie również, spoglądałem przed zakupem co ma w środku, kontroler nie najgorszy SM2264F, kości Microna 176 layer TLC są OK, DRAM jest, więc po dniu zastanowienia brałem, tym bardziej, że na magazynowanie danych, które trzeba niemal natychmiastowo mieć dostępne od ręki nie musi to być koniecznie Samsung. Na starcie od razu odrzucałem wszelkie wynalazki typu DRAM-less czy na kościach QLC, takiego szmelcu u siebie jednak nie chcę. Edytowano 3 godziny temu przez Spl97 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxmaster027 Napisano 3 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 3 godziny temu 18 minut temu, Mar_s napisał: Przecież można to zwinąć i w zasadzie znika więc w czym problem? To nie problem, tylko sugestia, że mogloby byc np. na dole bo jest raczej uzywane sporadyczne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mar_s Napisano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 2 godziny temu Wpiszcie to na listę sugestii, może się spełni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carmmir Napisano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 2 godziny temu witam 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweł224 Napisano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Również witam też się przeniosłem z pclab 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się