Ciekawe czy dlugo Ci twórcy gier jeszcze będą prosić o pomoc ten consulting
https://www.ppe.pl/news/356270/byly-pracownik-sweet-baby-opowiada-o-roli-firmy-nie-powstrzymaja-nas.html
Jak różne wrażenia ludzie potrafią mieć w tym samym temacie... ja z kolei wyłączyłem wczoraj po godzinie, bo przysypiałem. Tematy z PPC były ciekawsze.
Gram na oledzie C3. To nie jest kwestia TV. 30-45fps to je po prostu za mało. Ten tryb fps+ nie oszuka wzroku, bo stare porzekadło mówi "z gówna bata nie ukręcisz". Wracając do Pro to jak wyjdzie więcej nowych gierek to sam pewnie wymienie swoją slimke. Natomiast teraz nie widzię powodów dla ktôrych miałbym to zrobić. Stellar Blade, którego demo sprawdziłem i mega mi podeszło wkrótce wychodzi na PC. Jeszcze Astro bot mam na liście do ogrania ale do tego slimka starczy. Jestem aktywnym graczem od PS3 i np. jak widzę ładniejszy Bloodborne w którym mam ze 200h to jakoś mnie to już nie interesuje.
Po co ci coś innego co jest tylko wzmacniaczem słuchawkowym jak G1 skoro używasz 2.1 a słuchawki masz na usb, głośniki mają swój wzmacniacz i niczego nie zyskasz w tym przypadku względem tej integry, kartę typu g1 kupowało się po taniości jak miałeś za cicho na słuchawkach mimo 100% głośności na integrze bez wzmocnienia.
Rekomendowane odpowiedzi