Ayane 12 Opublikowano 3 Listopada Opublikowano 3 Listopada 1 godzinę temu, lewuS napisał(a): hejka, stara gwardia śmietnikowców pewnie mnie kojarzy jest tu jakieś nowe bicie rekordu? Chciałam, ale działu na to nie znalazłam
Tornado3 21 Opublikowano 3 Listopada Opublikowano 3 Listopada 3 godziny temu, ODIN85 napisał(a): Tak, werfikują co bardziej znane nicki. najbardziej znani są Ci którzy nie potrafili po męsku opuścić "lokal"
Winter 478 Opublikowano 3 Listopada Opublikowano 3 Listopada 1 godzinę temu, userKAMIL napisał(a): Podobno 600 nowych kont założono. Szybki ten ODIN. Pewnie wiedział szybciej niż prezes RASP, że wyłączą forum xD. 6
Spl97 126 Opublikowano 3 Listopada Opublikowano 3 Listopada 6 godzin temu, Winter napisał(a): Wita was Winter. Aktywny na forum PCLaba od 1 wrzesnia 2002 roku. Jest i Winter, ostatnie konta banowane przez samego Ślepego .
Pulpit 17 Opublikowano 3 Listopada Opublikowano 3 Listopada W dniu 31.10.2024 o 09:57, ODIN85 napisał(a): I Pulpit No dobra jestem, już dwie osoby mnie zaspamowały na labie, a ja hasła nie pamiętam 4 1
kamassss 20 Opublikowano 3 Listopada Opublikowano 3 Listopada 4 minuty temu, Pulpit napisał(a): No dobra jestem, już dwie osoby mnie zaspamowały na labie, a ja hasła nie pamiętam
lewuS 17 Opublikowano 3 Listopada Opublikowano 3 Listopada 2 godziny temu, Ayane napisał(a): Chciałam, ale działu na to nie znalazłam Trzeba będzie coś pomyśleć
Vulc 293 Opublikowano 3 Listopada Opublikowano 3 Listopada Dżizas, jakie dinozaury się pojawiły. Czuję się starszy niż jestem. 1
RyszardGTS 368 Opublikowano 3 Listopada Opublikowano 3 Listopada (edytowane) @grzechotnikd @Harddrinkingman @zlatan1981@ElKojot @Morgan @ShadowMan @Winter @Kris @Jaycob @Pulpit mordeczki wy moje ( @hwdp43 no homo ) @lewuS Hondom, piłom, terrorsquad (o już widzę że wstawiłeś legendarną sygnaturkę ) 3 godziny temu, Ayane napisał(a): Chciałam, ale działu na to nie znalazłam Napisałem wcześniej do @tomcug by założył taki dział Edytowane 3 Listopada przez RyszardGTS 7
Ayane 12 Opublikowano 3 Listopada Opublikowano 3 Listopada Teraz, RyszardGTS napisał(a): Napisałem wcześniej @tomcug by założył taki dział OOoooOo
Wodzu 17 Opublikowano 3 Listopada Opublikowano 3 Listopada (edytowane) Mnie zacznie łupać w kościach, jak tu wpadnie Tommo i Kai Wren. I anomalocaris. I Alejajca. I nietopyrz. I p_rafal. I... Edytowane 3 Listopada przez Wodzu 1
Pulpit 17 Opublikowano 3 Listopada Opublikowano 3 Listopada Łał, nie zrobiłeś nawet literówki w nicku anomalocarisa, forum może zamknięte, ale strach został na całe życie 2 1
RyszardGTS 368 Opublikowano 3 Listopada Opublikowano 3 Listopada @Wodzu Nietopyrz siedzi od wielu lat na purepc. 1
Ayane 12 Opublikowano 3 Listopada Opublikowano 3 Listopada 2 minuty temu, Pulpit napisał(a): Łał, nie zrobiłeś nawet literówki w nicku anomalocarisa, forum może zamknięte, ale strach został na całe życie Nie mogę sobie przypomnieć kto to bana dostał za nazwanie go Analmakaronisem Ale to jest fakt, to był największy postrach Laba 1
Wodzu 17 Opublikowano 3 Listopada Opublikowano 3 Listopada Z anomalocarisem zawsze jakoś się dogadywałem, ale z Tommo nigdy nie znalazłem wspólnego języka. Ale wrzucam go do worka sentymentalnego, bo to czasy mojej największej aktywności i pisania poradników nawet. 2 minuty temu, RyszardGTS napisał(a): @Wodzu Nietopyrz siedzi od wielu lat na purepc. O, nie miałem pojęcia! 1 minutę temu, Ayane napisał(a): Nie mogę sobie przypomnieć kto to bana dostał za nazwanie go Analmakaronisem Ale to jest fakt, to był największy postrach Laba Analomasacris, tak to szło. 1
Kelam 697 Opublikowano 3 Listopada Opublikowano 3 Listopada 1 godzinę temu, Pulpit napisał(a): No dobra jestem, już dwie osoby mnie zaspamowały na labie, a ja hasła nie pamiętam Chłopie, gdzieś ty był? Nie raz żeśmy się na labie zastanawiali czy żyjesz.
Rekomendowane odpowiedzi