Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 godzin temu, Atomowa Sprawiedliwość napisał(a):

W

ATOM! :D 

Zegarem PcLabowej zagłady i've been summoned ATOMOWĄ SPRAWIEDLIWOŚĆ :piwko:

Nareszcie jesteś!!! nareszcie na tym forum będzie odrobinę luksusu bez limitów i całkowita pogarda biedy :E 

Opublikowano

Swego czasu w części publicystycznej wieszczono koniec komputerów stacjonarnych na rzecz urządzeń "ery post-pc" np. tabletów - finalnie to one straciły na rzecz smartfonów z większymi wyświetlaczami. Z forami może będzie podobnie. Masowość nie wróci, nisza wciąż może jednak pozostać "zwarta".

• Like 1
Opublikowano

Za paręnaście lat kanał YT ciekawehistorie zrobi dokument o złotych czasach for internetowych i będzie można powspominać z łezką w oku. ;) Swoją drogą, ciekawe jak wtedy będzie wyglądała wymiana informacji w sieci...

Opublikowano (edytowane)
42 minuty temu, Strutter napisał(a):

@Wodzu

Myśmy chyba nawet rozmawiali na GG w "tamtych czasach", czyż nie?

Ręki sobie uciąć nie dam, ale też mi coś takiego świta.

Edit: czy to nie było aby przy okazji Intel Core Club?

Edytowane przez Wodzu
Opublikowano

@Strutter, tak jest, właśnie przed chwilą zrobiłem szybki przegląd swojej pełnoletniej kariery na Labie i przypomniałem sobie te poradniki. Z perspektywy czasu brzmi to zabawnie, bo poradniki na forach często polegały po prostu na skondensowaniu wiedzy społeczności, ja też nie byłem żadnych fachowcem od hardware'u. No ale takie to były czasy. :P

Opublikowano

@RyszardGTS

Używałem do ostatniej wersji 7 beta. Była bez reklam, poprzednie też dało się tak "zrobić". Zakończyło się przejściem na Palringo, gdzie można było łączyć GG i FB w tamtym czasie.

@Wodzu

Zawsze jest jakiś początek, okres mojej względnej forumowej ciszy przypadał na lata "redaktorskie", co otworzyło dostęp do zasobów sprzętowych. Na szczęście wykształcenie umożliwiło inną ścieżkę kariery. :E