25 minut w space marine 2 na ultra w 1080p 60 fps, karta stock. Niech zrekompensują 400 zł i biorę. Nawet pozytywa wystawię
Które gry mocno cisną kartę?
tysiącom ludzi chodzi po dziś dzień na b450 nawet 5800x3D, czy inne smoki, a tobie nie... miałeś pecha z uwalonym prockiem i tyle, życie. płytę masz bardzo sensowną, nie jakieś s2h
5700x3d do twoich zastosowań jest moim zdaniem bez sensu... pisałem już ci o tym miesiąc temu, dla normalnego śmiertelnika który ma z PC konsole i owszem, dla ciebie który chce liczyć sporo tańszy jest 5700X, a za 200zł mozna mieć 32GB DD4 które ci się bardziej przydadzą...
dopóki innego nie wsadzisz to się nie dowiesz i pozostanie gdybanie
musiałby być przynajmniej 7500F...
nie ma takich płyt i na 99% nie będzie, rodzynki typu tomahawk to ok 900zł, sam musiałem swoje przeorganizować, zrezygnować ...
wcześniej miałem b550 tomahawk, który nie dość że ma 6xsata to jeszcze 2xm2 i nic niczego nie wyłącza, wszystko aktywne. Na B650> za takie coś trzeba wydać worek pieniędzy.
Na upartego, jeśli tylko do magazynów danych/ nagrywarki, można korzystać z karty/kontrolera na PCIe, miałem kiedyś coś takiego, działa.
Są też kontrolery na M2 do dysków SATA, półśrodki ale da się. Tyle że jakbym miał tak kombinować to wydałbym jednak więcej na płytę, skoro komputer zarabia to się zwróci.
Kup inny egzemplarz procesora i sprawdź, z gdybania nic nie wyniknie, tylko kolejna strona opery mydlanej
Rekomendowane odpowiedzi