Krzysiak 229 Opublikowano 3 Grudnia Opublikowano 3 Grudnia W dniu 1.12.2024 o 08:43, Mar_s napisał(a): Popełnił błąd, błąd został skorygowany, on się o to obraził i strzelił focha, usunął konto. The End. Szkoda, lubiłem z gościem popisać (raczej gadaliśmy na PW)...no ale jego decyzja.
GordonLameman 671 Opublikowano 3 Grudnia Opublikowano 3 Grudnia 43 minuty temu, ernorator napisał(a): Słowo klucz "ewolucji". Jak by spadł dziś meteoryt albo napadli nas nas kosmici to jednostki agresywne były by pożądane. Ile setek lat minęło od ostatniego takiego wydarzenia? Po co agresja stadionowa? Bójki i nienawiść między ludźmi, którzy urodzili się w obszarze "działania" danego klubu, tfu - plemienia? Bo kluby to prymitywne plemiona
Mar_s 583 Opublikowano 3 Grudnia Opublikowano 3 Grudnia 6 minut temu, Krzysiak napisał(a): Szkoda, lubiłem z gościem popisać (raczej gadaliśmy na PW)...no ale jego decyzja. Bo on jest sympatyczny ogólnie, jakby się na moda nie wepchnął to nadal by tu był, niektórym niestety nawet odrobinka nieistotnej władzy wchodzi za mocno i wtedy dzieją się dziwne rzeczy. Temat zakończony? Kto tam jeszcze na tym czacie zarzucał nam jakiś mroczny spisek? @skunRace @Element Wojny ?
Krzysiak 229 Opublikowano 3 Grudnia Opublikowano 3 Grudnia (edytowane) @Mar_sŻeby nie było ja nic nie zarzucałem, tylko zapytałem co to się stanęło Edytowane 3 Grudnia przez Krzysiak
Mar_s 583 Opublikowano 3 Grudnia Opublikowano 3 Grudnia Teraz już wiemy jak wyglądasz, zdradziłeś się. 4
Element Wojny 586 Opublikowano 3 Grudnia Opublikowano 3 Grudnia (edytowane) 54 minuty temu, Mar_s napisał(a): Kto tam jeszcze na tym czacie zarzucał nam jakiś mroczny spisek? Z Wami nigdy nie wiadomo, spiski wszedzie. Edytowane 3 Grudnia przez Element Wojny 1
Spl97 278 Opublikowano 3 Grudnia Opublikowano 3 Grudnia Dziś mnie się udało odkopać swojego pierwszego posta, jakiego popełniłem na Labie, już upadłym. Tyle wygrać . Jakie były wasze pierwsze posty na Labie? Jeśli ofc pamiętacie. W nowszej wersji Dodatkowo mam jeszcze to zdjęcie, lecz na Laba nie załączałem, ale co mnie szkodzi . Oryginalnego zdjęcia nie posiadam, wcześniej usunąłem z ówczesnego telefonu, lecz przypominałem komu wysyłałem . 2
tasaq 0 Opublikowano 3 Grudnia Opublikowano 3 Grudnia Witajcie, mam nadzieję, że tak jak na poprzednim forum tak i tutaj uzyskam wsparcie w potrzebie
wrobel_krk 377 Opublikowano 3 Grudnia Opublikowano 3 Grudnia @tasaq Pomyliłeś adresy, wsparcie tu: https://niepijemy.pl/ 6
Krzysiak 229 Opublikowano 3 Grudnia Opublikowano 3 Grudnia 31 minut temu, wrobel_krk napisał(a): @tasaq Pomyliłeś adresy, wsparcie tu: https://niepijemy.pl/ @ryba, @Send1N coś dla nas 1
Filip454 139 Opublikowano 3 Grudnia Opublikowano 3 Grudnia 6 godzin temu, YasiuSpacerowicz napisał(a): No siemka pewne pytanie natury technicznej skłoniło mnie do założenia konta. Jest i zguba
skunRace 212 Opublikowano 3 Grudnia Opublikowano 3 Grudnia 8 godzin temu, Mar_s napisał(a): Bo on jest sympatyczny ogólnie, jakby się na moda nie wepchnął to nadal by tu był, niektórym niestety nawet odrobinka nieistotnej władzy wchodzi za mocno i wtedy dzieją się dziwne rzeczy. Temat zakończony? Kto tam jeszcze na tym czacie zarzucał nam jakiś mroczny spisek? @skunRace @Element Wojny ? Żaden spisek, ludzie nie raz pytali na czacie co się stało z Kelamem i dostawali odpowiedzi, typu usunął konto nie ma co drążyć. Twojego posta z niedzieli tłumaczącego mniej więcej co się stało, dopiero zobaczyłem jak mnie zawołałeś do wątku, bo kilka dni w ten temat nie zaglądałem.
kubikolos 191 Opublikowano 5 Grudnia Opublikowano 5 Grudnia W dniu 3.12.2024 o 09:22, Spl97 napisał(a): Jakie były wasze pierwsze posty na Labie? Jeśli ofc pamiętacie. e tam posty, pochwalcie się banami i multi Tutaj przykładowy banik, mało brakło a byłby perm Wspominki 1
Spl97 278 Opublikowano 5 Grudnia Opublikowano 5 Grudnia (edytowane) Czy gdzieś to publikowałem? Być może komuś to pokazałem, natomiast nie wierzę w to, że dałeś radę to wyciągnąć . Z poziomu zwykłego użytkownika nie dało się na Labie przeglądać wpisów do loga ostrzeżeń innych użytkowników. Mogłeś od kogoś z modów to dostać, niewykluczone, że od samego Ślepego. Edytowane 5 Grudnia przez Spl97 1
Michaelred 208 Opublikowano 5 Grudnia Opublikowano 5 Grudnia (edytowane) @up takich osob, ktorzy byli o jeden krok przed permem bylo tam wielu. Nie wierze, ze od 2021 nie dostales zadnego ostrzezenia Edytowane 5 Grudnia przez Michaelred
Spl97 278 Opublikowano 5 Grudnia Opublikowano 5 Grudnia (edytowane) Jakim swoim banie? On pokazał treść mojego 3 miesięcznego bana, dzięki któremu na ten czas miałem całkowicie zablokowany dostęp do Laba. Ewidentnie ktoś z tego grona modów to podesłał, gdyż widać jak byk dodatkowy przycisk . Nie wspominając o tym, że Ślepy także dodał coś od siebie podczas pamiętnej rozmowy. Choć fakt, to właśnie był jeden z nielicznych banów jego autorstwa, na jakie koniec końców zasłużyłem. Edytowane 5 Grudnia przez Spl97
kubikolos 191 Opublikowano 5 Grudnia Opublikowano 5 Grudnia (edytowane) Godzinę temu, Spl97 napisał(a): natomiast nie wierzę w to, że dałeś radę to wyciągnąć Mogłeś od kogoś z modów to dostać, niewykluczone, że od samego Ślepego. Raz ze Ślepym pochlaliśmy w serwerowni pclabu, co tam wychodziło... Godzinę temu, Spl97 napisał(a): Choć fakt, to właśnie był jeden z nielicznych banów jego autorstwa, na jakie koniec końców zasłużyłem. Trochę tego nazbierałeś ale pozostałe to chyba uwzięli się na Ciebie? <ciach> Edytowane 5 Grudnia przez kubikolos
Spl97 278 Opublikowano 5 Grudnia Opublikowano 5 Grudnia Na innych to też wychodziły ciekawe rzeczy, jeszcze ciekawsze rzeczy . 14 minut temu, kubikolos napisał(a): Trochę tego nazbierałeś ale pozostałe to chyba uwzięli się na Ciebie? Ten był z kolei absurdalny. Od niego tylko dwa jego autorstwa, w tym ten pokazany wcześniej 3-miesięczny nie były z gatunku absurdalnych.
Spl97 278 Opublikowano 5 Grudnia Opublikowano 5 Grudnia (edytowane) 46 minut temu, kubikolos napisał(a): Tutaj przykładowy banik, mało brakło a byłby perm On już wtedy chciał dać perma, ale do tego nie doszło tylko dlatego, że musiał skumać, że już wtedy na Labie nie byłem nikim, a do znanych postaci jest inne podejście niż do kogoś, kto jest w danym miejscu po prostu nikim. Gdybym był nikim, to od trzech lat nie byłoby mnie tam. Swoją drogą, to Ślepy przysłużył w sporej mierze do tego, że jestem tutaj od roku 2021, a nie od roku 2024 jak większość z labowego towarzystwa. Edytowane 5 Grudnia przez Spl97 1
Qwinto 0 Opublikowano 5 Grudnia Opublikowano 5 Grudnia W dniu 3.12.2024 o 10:22, Spl97 napisał(a): Jakie były wasze pierwsze posty na Labie? Jeśli ofc pamiętacie. Aż tak dobrej pamięci nie mam
Camis 757 Opublikowano 5 Grudnia Opublikowano 5 Grudnia (edytowane) Godzinę temu, Spl97 napisał(a): Mogłeś od kogoś z modów to dostać, niewykluczone, że od samego Ślepego. Dostał bankowo od któregoś moda. Edytowane 5 Grudnia przez Camis
Spl97 278 Opublikowano 5 Grudnia Opublikowano 5 Grudnia Ofc on nie powie od kogo dokładnie, natomiast wiem, że Ślepy był do tego zdolny, więc podejrzewam, że dostał te screeny od niego.
johny11 39 Opublikowano 5 Grudnia Opublikowano 5 Grudnia Da się jeszcze sprawdzić swoją historię banów czy wszystko dead? Pamiętam, że zapasik był na złe czasy
Spl97 278 Opublikowano 5 Grudnia Opublikowano 5 Grudnia Przecież tam wszystko w zeszły piątek wyparowało .
Rekomendowane odpowiedzi