Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@kamassssBez sprawdzania na labie, to ona miała chyba jakiegoś zwierzaka w avku?

A co do nękania - takie forum, to z samej natury ma 99.9% aktywnych userów facetów. Także jakaś szansa jest, że w dużej grupie chłopków trafi się jakiś delikwent, co zacznie rzucać dziwne teksty itd. No chyba, że to nie było na tle kobito-chłopskim, bo nie znam detali sprawy:P

Opublikowano

Ryn pamiętam, z białym kucykiem w avku. Specyficzna.

Wiele bym dał żeby do politycznego i ogólnie na forum powrócili Bielas, Keyser i Gordon. Bielas to była siła spokoju, Keyser wywrotowiec, a Gordon wiadomka, każdego potrafił zgasić jak peta :E. Ogólnie wiele ciekawych poglądów głosili i dawali do myślenia, nawet jak człowiek się z nimi nie zgadzał.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
14 minut temu, Jinx napisał(a):

Ryn pamiętam, z białym kucykiem w avku. Specyficzna.

Wiele bym dał żeby do politycznego i ogólnie na forum powrócili Bielas, Keyser i Gordon. Bielas to była siła spokoju, Keyser wywrotowiec, a Gordon wiadomka, każdego potrafił zgasić jak peta :E. Ogólnie wiele ciekawych poglądów głosili i dawali do myślenia, nawet jak człowiek się z nimi nie zgadzał.

Ja też :E . Gordona nie ma jak namierzyć, bo wszędzie pousuwał konta

EDIT. O UJ.. namierzyłem go przypadkiem, tak z dupy na Wykopie :E Ostatnia wizyta kilka lat temu, ale to na pewno on, bo ma bernolca w avku :E

Poszła wiadomość, mam nadzieję, że to on i że pojawi się tutaj

Edytowane przez kamassss