Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 minut temu, johny11 napisał(a):

Pamiętam, że zapasik był na złe czasy :E

Nigdy nie miałem zapasu, bana jako takiego też nie tylko w ostatnim miesiącu dostałem 7 dni zpp %-)

Opublikowano

Co do zapasów, to wiem, że były surowo karane i nadal tak jest, lecz mnie zastanawia jedno, na jakiej podstawie w regulaminie na Labie był zakaz zakładania multikont? Swego czasu szukałem na Labie taki zapis, a jednak nie znalazłem, jakby to była jakaś wymyślona niepisana zasada :E.

Tutaj również w regulaminie takowego zapisu nie znajduję.

Opublikowano
1 godzinę temu, Spl97 napisał(a):

Tutaj również w regulaminie takowego zapisu nie znajduję.

Coś słabo u was z czytaniem...myślałem że to jednostki, ale tworzy się już tak jakby wzór, czyżby Lab zabijał niektóre komórki w mózgu?  :E 

Opublikowano
17 godzin temu, GordonLameman napisał(a):

Miałem zapas, którego nawet Tommo nie znalazł. A to było coś :E 

to co ja mam powiedzieć, jak na moim pierwszym i wówczas jedynym koncie dostałem bana z dopiskiem "zapas" :E dosłownie, dostałem za kogoś bana z dupy.

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
31 minut temu, huudyy napisał(a):

to co ja mam powiedzieć, jak na moim pierwszym i wówczas jedynym koncie dostałem bana z dopiskiem "zapas" :E dosłownie, dostałem za kogoś bana z dupy.

Ja kiedy siedziałem na swoim zapasie takim do przeglądania tylko bo się wtedy za bardzo nie udzielałem widziałem jak jakiś random świeżak dostał bana za moje "mutlikonto":E

Edytowane przez Michaelred
  • Haha 1
Opublikowano

Witajcie! Nie byłem bardzo aktywnym użytkownikiem forum pclaba, ale od czasu do czasu tam zaglądałem, więc teraz będę zaglądać tutaj :D Nieźle axel springer zaorał tamtą społeczność, widać że mają takie rzeczy w 4 literach... No ale życie toczy się dalej!

• Like 1
  • Upvote 2
Opublikowano

Że tak się zapytam, jakie to ma znaczenie? Że nie ma tych wszystkich martwych kont, które na forum i tak nie zaglądały? Niektórzy widzę, że narzekanie mają we krwi.

19 godzin temu, Boldwyn napisał(a):

Strzelam, że @Spl97 pisze o regulaminie umieszczonym w nagłówku (https://ithardware.pl/regulamin-7m.html), gdzie jest część dotycząca forum i takiego zapisu faktycznie nie ma.

Jest tylko w regulaminie w poście na samym forum:

Na tamten regulamin nie mam żadnego wpływu, nie mogę go edytować, więc zostanie bez zmian zapewne na zawsze %-) Obowiązujący jest regulamin widoczny na forum.

EDIT:

A w sumie jednak mogę i wpis o zakazie pojawił się także i tam :)

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

To nie narzekanie, tylko melancholia :E

Wypowiadało się tysiące osób, a ile przeszło? 200? Miesiąc na zamknięcie forum to było za mało, bo dużo osób zaglądało tam rzadziej.

Edytowane przez Áltair
Opublikowano

@Áltair A dużo kont to były martwe dusze które tak naprawdę nigdy jakimiś dyskutantami nie były, założyli konto, zadali jedno pytanie i zniknęli.

Dolicz też ludzi co w ogóle dali sobie spokój z udzielaniem się na forum, i wyjdzie Tobie właśnie te kilkaset osób które wchodziły mniej lub bardziej regularnie i które dzięki temu kojarzysz po nicku.  ;) 

• Upvote 2
Opublikowano (edytowane)
W dniu 7.12.2024 o 19:08, hwdp43 napisał(a):

1200 . na labie tez juz od ladnych paru lat ruch zmalal . kiedys to bylo kurla ... :/ 

Właśnie. O ile w dyskusjach na tematy różne jeszcze coś tam się działo, to tematy czysto sprzętowe były już praktycznie martwe. Ludzie zakładali tematy z pytaniami odnośnie sprzętu i często w ogóle nie dostawali nawet jednej odpowiedzi.

Edytowane przez ShadowMan
Opublikowano
5 godzin temu, ShadowMan napisał(a):

Właśnie. O ile w dyskusjach na tematy różne jeszcze coś tam się działo, to tematy czysto sprzętowe były już praktycznie martwe. Ludzie zakładali tematy z pytaniami odnośnie sprzętu i często w ogóle nie dostawali nawet jednej odpowiedzi.

Nie pomyliłeś forów? Na Labie działy z doborem sprzętu były bardzo aktywne. Czy to w Zestawach Komputerowych czy Monitorach i Laptopach - tam zawsze były szybkie i konkretne odpowiedzi. Podobnie w działach z CPU, Kartami czy Płytami Głównymi, działy poświęcone OC, itp.