Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Dirian napisał(a):

Nie pomyliłeś forów? Na Labie działy z doborem sprzętu były bardzo aktywne. Czy to w Zestawach Komputerowych czy Monitorach i Laptopach - tam zawsze były szybkie i konkretne odpowiedzi. Podobnie w działach z CPU, Kartami czy Płytami Głównymi, działy poświęcone OC, itp. 

Nie, nie pomyliłem. Poza kilkoma tematami po większości działów sprzętowych na forum PCLaba tylko wiatr hulał.

Edytowane przez ShadowMan
Opublikowano
Godzinę temu, Spl97 napisał(a):

Możliwe, że tam będzie wkrótce okazja do tego, że w tamtym miejscu spotkam Gosu :E, gdyż na benchmark właśnie ma konto i o dziwo jeszcze jego nie zbanowali. Większość z Laba będzie wiedziała o kim mówię :faja:.

Nie mają za co to dlaczego mieliby go zbanować. On był normalny jeszcze za czasu Purepc albo udawał, ale tam też szalał to też dostał w ucho.

Opublikowano
1 godzinę temu, sideband napisał(a):

Po lekkim wzroście ruchu tutaj dzieje się to samo.

Nostalgia i smutek po PCLab powoli mija i zapał tak samo. Za rok czy dwa zostanie tutaj max. 20% użytkowników tych co jest obecnie.

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano
1 godzinę temu, sideband napisał(a):

On był normalny jeszcze za czasu Purepc albo udawał, ale tam też szalał to też dostał w ucho.

Całkiem niedawno wypowiedział się, że on na forach aktualnie nie jest już takim jak to było kiedyś na Labie, ale ile w tym jest prawdy z jego strony, to osobiście nie mam zielonego pojęcia.

Opublikowano
8 godzin temu, zlatan1981 napisał(a):

Nostalgia i smutek po PCLab powoli mija i zapał tak samo. Za rok czy dwa zostanie tutaj max. 20% użytkowników tych co jest obecnie.

Oczywiście, że tak. Nie oszukujmy się, forta komputerowe to już przeżytek, na który obecnie tylko od czasu do czasu zagląda garstka zgredów z sentymentu. :E

• Sad 1
Opublikowano (edytowane)

@Mar_s świetny avatar :E

Mam nowe info. @WebCM mi przekazał i się zainteresowałem. Archive Team ma podobno całą kopię laba u siebie :E O projekcie dawno słyszałem, ale nie wiedziałem, że tak sprawnie im to idzie i że jest z tego pożytek. Napisałem do nich na IRCu. Uploadują to pewnie na Web Archive. Fajnie 💪👇

image.png.3bfef23006c1d56521afc9a8c49345a7.png

10 godzin temu, zlatan1981 napisał(a):

Ja zostaję, ale dawno na większości for się nie udzielam jak kiedyś, dlatego to zrozumiałe. Niemniej jednak, kiedy się udzielałem to często właśnie na Labie 🤝

Edytowane przez Filip454
  • Thanks 1
Opublikowano
17 godzin temu, ShadowMan napisał(a):

Nie, nie pomyliłem. Poza kilkoma tematami po większości działów sprzętowych na forum PCLaba tylko wiatr hulał.

Chyba nie byłes np na beczmarku.

Jak są premiery to jest aktywność aż za duża, a tak to ktoś coś tam zapyta i się dyskutowało nie wiem czego byś oczekiwał. 

Sprzęt inny jak procki/GPU to się rzadko zmienia, rzadko grzebie itd, to aktywność mała, a w CPU, GPU i Ramie zawsze jest ruch i tu i na pclabie był.