Monitory OLED - temat zbiorczy
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Krzysiak · Opublikowano
Ja w tym roku mam wrażenie, że zdecydowana większość kierowców znalazła prawko w chipsach...sypnęło trochę śniegu i ludzie zgłupieli, jakby zapomnieli jak się jeździ zimą Aż sobie przypomniałem swoją pierwszą zimę po zrobieniu prawka, dmuchawy, jazda w tunelach śniegu sięgających nawet do 2m, ale nie było zmiłuj, ojciec wsadzał za kółko i "Masz jechać, nie mam miękkiej gry! Albo się nauczysz jeździć zimą, albo żaden kierowca z ciebie!" Gdyby ich posadzić w tamte warunki to...to w sumie by nie wyjechali z domu U mnie to samo...choć ja akurat uwielbiam jeździć po takich drogach -
Przez Krzysiak · Opublikowano
A ja jadę na mobo pcie 5.0 z gpu pcie 5.0 na 4.0, bo riser llimituje przepustowość No ale wygląd ponad przepustowość Tak, wiem że dla 9070xt to i tak bez znaczenia -
Przez hubio · Opublikowano
Czy to prawda, że RTX 5080S jest odłożony i ceny wszystkich GPU mają znów rosnąć z uwagi na problemy z RAM w Ai? -
Przez biksu · Opublikowano
Dostałem powiadomienie, że o 14.00 będzie możliwość kupna 5090 Inno3D x3 za 10990 https://www.proshop.pl/Karta-graficzna/Inno3D-GeForce-RTX-5090-X3-32GB-GDDR7-RAM-Karta-graficzna/3331276 -
Przez Send1N · Opublikowano
Nie, względem zwykłego ssd na sata z transferami na poziomie 500mb/s nie odczujesz różnicy w grach, sporo ludzi myśli że im szybszy dysk tym gry będą lepiej działać i biorą jakieś ultra szybkie tylko i wyłącznie pod gry, dlatego spokojnie możesz zrobić test na tym CX400. Dopiero po downgrade na HDD odczułbyś znaczną różnice w działaniu gier.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi