Obie strony czczą wymyślone rzeczy. Obie strony mają dokładnie ten sam zadufany, protekcjonalny ton i chcą przekonać, że ich wizja świata to ta jedyna poprawna.
A co mnie obchodzi co zrobiła? Jakby ojciec dobrze mnie wychowywał, a potem zaczął pić i bić to interesowałaby mnie stan obecny, a nie to co było.
niezły absurd dzis znalazłem przypadkiem
https://keychronpoland.com/collections/keycapy/products/black-transparent-low-profile-lsa-full-set-keycap-set?variant=49509137318217
na samym dole czytamy:
UWAGA: W ciemności legendy na keycapach nie są widoczne, gdy włączone jest podświetlenie.
podsumowując firma keychron wyprodukowala przezroczyste keycapy których komplenie nie da sie czytac jak są podswietlone a są cale przezroczyste po to by uzywac podswietlenia
Może i nie mają racji bo ja też nie jestem zwolennikiem Religi ale trzeba dostrzegać że ci ludzie przynajmniej mają jakieś zasady i w coś wierzą bo taka lewica potrafi tylko niszczyć i pasożytować na innych nie posiadając przy tym żadnych zasad
Trzeba też dostrzegać ile dobrego zrobiła ogólna religia chrześcijańska dla Europy
Sensowniej ten Królewiec było by oddać Estoni lub Łotwie bo tam mieszkają podobni ludzie tylko tam są zacofani przez Ruskich
Potwierdzam dziś 10 tys brutto z wysługa i dodatkami to nie jest niewiadomo jaki problem
Rekomendowane odpowiedzi