Monitory OLED - temat zbiorczy
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Kris194 · Opublikowano
A ponoć to fani GTA są zdesperowani -
Przez error1983 · Opublikowano
Zainstalowałem, nie wiem czy to kwestia licencji, ale te opcje mam nieaktywne, tzn. nie mogę nic zrobić. Ver. 7.1.06 -
Przez marko · Opublikowano
Ty rodzicom i teściowi też tak ochoczo pomagasz? Nie zrozum mnie źle. Jedni wiedzą na co się piszą, budując dom, drudzy przed 60-tką zaczynają widzieć, że praca + utrzymanie domu, to orka. Najgłupsze jest jeszcze stwierdzenie "a może któreś z dzieci zamieszka z nami, przecież są wolne pokoje na górze". A potem zostajecie sami we dwójkę (prawdopodobnie, życzę Wam tego), z 70-tką na karku, a wszystkie sypialnie na piętrze. -
Przez Kowal_ · Opublikowano
No u mnie tak granie wygląda, teraz jak miałem więcej wolnego, a dziewczyny poszły spać to pograłem wieczorem ze 2h. Dlatego też wygoda zdecydowanie u mnie zwyciężyła już dawno. Nie gram w takie starocie z prozaicznego powodu - nie mam tyle czasu. Do tego celowo omijam tytuły z otwartym światem. Po horizonach, far cry 6 mam na jakiś czas dość, dlatego celuję w fabularne, singlowe tytuły. SH2 kupiłem za 212zł, sprzedałem za 170, Alana za 210 i cashback jeszcze wpadnie, sprzedam podobnie. Te kilka dych za okolice 20h grania to zupełnie akceptowalne dla mnie. Dlatego też zrezygnowałem z ps+, 5 stów na rok to pi razy drzwi 10 tytułów, dla mnie to pół roku grania, a w sumie to można powiedzieć, że rok bo gdzieś od kwietnia do września gram bardzo niewiele. Zaczyna się rower, dłubanie w garażu i dużo więcej czasu spędzonego poza domem.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi