Skocz do zawartości

Dragon Age: Straż Zasłony (Dragon Age: The Veilguard)

Recommended Posts

49 minut temu, mag_zbc napisał:

No to jeszcze zobaczymy ilu z tych graczy przetrwa weekend

Zobaczymy ile kopii przetrwa Steamowy refund policy :E

Ktoś pisał wcześniej czemu "artyści" spod baneru tęczowego nie tworzą własnych IP. Powód jest prosty - jedyne "kompetencje" jakie mają to przynależność do ugrupowania, umiejętności tworzenia są jakie są, to i ich nowe twory by nie znalazły rozgłosu i echa, więc w ramach większej sceny i publiczności dane im są znane marki. To że efekt jest taki sam, tylko głośniej to inna sprawa

32 minuty temu, Reddzik napisał:

Dopiero tylko 25 "recenzji" czy opinii na steamie, niech będzie ten tysiąc czy więcej, by to jakoś się unormowało, poczekamy na rozwój wydarzeń.

Odin, kiedy sobie załatwisz szybszego neta? Jak można się męczyć z takim wolnym:magik:

Już miesiąc czekam na monterów światłowodu:/

• Like 1
  • Sad 1

Właśnie wróciłem do domu, sprawdzam z ciekawości oceny na Steamie i jest jak pisałem przedwczoraj, że skończy się jak ze Starfieldem, albo nawet gorzej mimo tych zachwytów w "recenzjach". Wiadomo ocen na razie jest bardzo mało, ale nie spodziewam się, że będą lawinowo rosły.

Przed chwilą, Element Wojny napisał:

Gra traktuje gracza jak idiotę. Walki chyba nie da się przegrać, zielone słoiki wszędzie i każdy zawiera fiolki ze zdrowiem, do tego gra co chwilę mówi Ci gdzie masz iść. 

Targetem są chyba idioci, więc się nie ma co dziwić 

• Upvote 2

27 minut temu, Element Wojny napisał:

Ale wiesz co - lokacje są naprawdę ładne, ktoś się przyłożył. Tyle że w nich nic nie ma, od czasu do czasu jakaś znajdźka i zielone słoiki, a jak wchodzą cutscenki to się robi syf bo dialogi to pisał chyba 5 latek. 

Spełniło się moje marzenie jako gracza, jeśli chodzi o "rimejki" w postaci Mafii 1 i nie zawiodłem się. Co ja bym dał żeby dostać taki "rimejk" Dragon Age Origins z dzisiejszą oprawą graficzną z zachowaniem ścieżki dźwiękowej, robione przez stare BioWare.

• Like 2
  • Upvote 1

Z tego co widziałem powiem Wam tak - prolog jest całkiem w porządku, dużo się dzieje i nawet zapowiada się interesująco, schody zaczynają się później, kiedy gra wychodzi spod szyldu Dragon Age i wpada w tryb DEI, gdzie non stop pierdzielą o he/she/they i poszanowaniu odmienności. Pierdzielą o tym non-stop !!!

5 minut temu, Element Wojny napisał:

gdzie non stop pierdzielą o he/she/they i poszanowaniu odmienności. Pierdzielą o tym non-stop !!!

Ciii, zaraz powiedzą że jesteś nietolerancyjny dla tych innych inaczej. :E

Takie rzeczy to kuźwa powinny być zakazane w grach. Jedynie co możemy zrobić, to skutecznie zagłosować portfelem...

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Utwórz nowe...