skunRace Napisano 11 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 11 godzin temu 3 minuty temu, Kadajo napisał: Bo żartować trzeba umieć, nie każdy potrafi wiec trzeba go naprostować. Na przyszłość ja Cie na żarty bierze to pisz w spoileru bo po emotce bym się nie zorientował 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kadajo Napisano 11 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 11 godzin temu 3 minuty temu, userKAMIL napisał: Pytasz się jacy Wy to zacytowałem, że konkretnie Ty.🤷 Dobra już nie zaczynaj tych swoich prowokacji. Bo znowu będziesz płakał. Forum inne, ale osoby powodujące problemy te same. Nie myśl ze tutaj będziesz miał fory jak zaczniesz pokazywać swoje rzemiosło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
userKAMIL Napisano 11 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 11 godzin temu (edytowany) Znowu straszysz? Zadałeś pytanie to odpowiedzialem 🤷 To nie jest lab ze będziesz banował ludzi bo ktoś ma inne zdanie jak wielki pan mod Kadajo. Zejdź na ziemie chłopie. Edytowano 11 godzin temu przez userKAMIL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Element Wojny Napisano 11 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 11 godzin temu Panowie, proszę, dwa dni i znowu się zaczyna ? 2 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kadajo Napisano 11 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, userKAMIL napisał: Znowu straszysz? Zadałeś pytanie to odpowiedzialem 🤷 Zwracam ci uwagę, bo znam cię i twój sposób wypowiedzi. Na labie ostatnim twoim wpisem było mnie nazwanie dzbanem już tym sobie wystawiłeś ostateczną laurkę. Po prostu cię informuje ze nie będziesz miał tutaj żadnego ulgowego traktowania, będziesz się popisywał to zostaniesz ukarany. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Element Wojny Napisano 11 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 11 godzin temu Na chatboxie szybciej to rozwiążecie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vulc Napisano 11 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 11 godzin temu 11 minut temu, Element Wojny napisał: To poszło jako... pozytywna recenzja ? Tak, tego nikt nie weryfikuje. To oczywiście nie jest review bombing. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryszawy Napisano 11 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 11 godzin temu He, he, jak w domu... 8 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
userKAMIL Napisano 11 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 11 godzin temu (edytowany) Ja Ciebie informuje, że nie będziesz miał tu taryfy ulgowej i tak jak na Labie pokazali Ci miejsce w szeregu tak i tutaj mogą. Swoje prywaty z laba zostaw prosze dla siebie. Zadałeś pytanie jacy Wy wiec odpowiedziałem wraz z cytatami, że Ty. Nastepnym razem nie pytaj i tyle. Edytowano 11 godzin temu przez userKAMIL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kadajo Napisano 11 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 11 godzin temu Przepraszam was panowie za offtop, ale użytkownicy tego forum muszą zobaczyć z kim mają do czynienia i czego się można po nim spodziewać. Akurat twoje miejsce wszyscy znają, i jest to kwestia czasu. Na tym kończę dyskusje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
userKAMIL Napisano 11 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 11 godzin temu (edytowany) Nie wierzę, że znowu się splakales i jakieś kolejne prywaty wyciagasz 😅 Ile Ty masz lat 12? Tym razem na bierząco robie SS tych Twoich wypocin aby merytorycznie uzasadnić do Adminów jak psycha Ci siadzie i ban poleci co i jak Blind już raz Ci pokazal gdzie Twoje miejsce. Edytowano 11 godzin temu przez userKAMIL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crew 900 Napisano 11 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 11 godzin temu Ahh no czuć tu powiew pclaba 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sheenek Napisano 11 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 11 godzin temu Nudy, lepiej ponabijac sie z Veilguarda 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gret Napisano 11 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 11 godzin temu 3 minuty temu, Crew 900 napisał: Ahh no czuć tu powiew pclaba ja już nie odróżniam gdzie stary a gdzie nowy 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Element Wojny Napisano 11 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 11 godzin temu Jak trzeba to trzeba 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abudabi Napisano 11 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 11 godzin temu Efekt Dunninga-Krugera ... Na razie 63k ba steamie, ciekawe do ilu dojdzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kelam Napisano 11 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 11 godzin temu Panowie dajcie spokój @userKAMIL @Kadajo. Co było na labie, zostało na labie. @userKAMILmasz uczciwą szansę by troszkę zmienić swoje podejście. Startujemy na ith od nowa. Wiesz, że dymy były nie raz na labie, bo masz dość kontrowersyjne podejście. Twoje prawo, ale chyba rozumiesz, że to ludzi odpala i skutki tego muszą być. Nikt z urzędu nie będzie wysyłał na Bieszczady, ale jak sobie ktoś na to zapracuje, to niestety tak to się skończy. Warto chociaż spróbować wyluzować. 3 2 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Element Wojny Napisano 11 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 11 godzin temu Wczoraj 2 godziny nic ładnego nie udało mi się stworzyć, a tutaj proszę, 5 minut i mam gotową postać z moich mokrych snów... 1 11 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
userKAMIL Napisano 11 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 11 godzin temu (edytowany) @kelam Ja tylko zaznaczę, że odpowiedziałem na jego pytanie. Grzecznie i argumentując to SS jego wypowiedzi. To On się znowu odpalił z jakimiś prywatami nie ja. Mogę dodać go do ignorowanych i tyle tylko żeby nie było że ban bo smiałem moda tam dodać Edytowano 11 godzin temu przez userKAMIL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Element Wojny Napisano 11 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 11 godzin temu Panowie, jest chatbox, przenieście się tam z takowymi dyskusjami, dzięki. 6 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ODIN85 Napisano 11 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 11 godzin temu 10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crush Napisano 11 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 11 godzin temu 30 minut temu, Ryszawy napisał: He, he, jak w domu... Inny budynek ale zupa dalej za słona. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reddzik Napisano 11 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 11 godzin temu Jeszcze nie oglądałem, ale wrzucam 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JeRRyF3D Napisano 10 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 10 godzin temu 23 minuty temu, Element Wojny napisał: Wczoraj 2 godziny nic ładnego nie udało mi się stworzyć, a tutaj proszę, 5 minut i mam gotową postać z moich mokrych snów... Pieeeeszczoszka. Mniam. 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spychcio Napisano 10 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 10 godzin temu 42 minuty temu, Crew 900 napisał: Ahh no czuć tu powiew pclaba 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się