Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, Asag napisał(a):

Z tego wszystkiego chyba kupię Phantom Liberty i ogram CP 2077 (nie bić że jeszcze tego nie zrobiłem). 

Bić? Za co, sprzedała się dopiero 1/3 egz Cyberpunka, jesteś więc i tak w awangardzie.;)

Opublikowano (edytowane)
41 minut temu, sawner napisał(a):

Ee, to akurat jest zgodne z lore (pamiętamy Mistle ze Szczurów?).

Zgodne jest, że jest bi.

Ale w dzisiejszych czasach jak jesteś B to MUSISZ być w związku LG.

Edytowane przez crush
Opublikowano

Niech ogra najpierw Dragon Age, wtedy Cyberpunk będzie jak ten ogórek po poście.
A na serio, lepiej nie czekać. Sam miałem go ograć na lepszym sprzęcie, a w końcu ukończyłem na gtx1660ti w zablokowanych 40fps w dodatku + ustawienia DF. Ba, siostra na trochę słabszych z dropami, ukończyła go na i3 8100 + 12gb ramu + gxt1650super + skrypt windowsa z forum. W podstawce nawet trzymało 40fps..., przeważnie. 

2 minuty temu, crush napisał(a):

Zgodne jest, że jest bi.

to MUSISZ być w związku LG.

Dyskryminacja Samsunga, co to za tylko LG :E 

Dobra idę spać, bo poczucie humoru mi twardnieje do poziomu suchara. 

Opublikowano

Sam dopiero w marcu tego roku ogrywałem Cyberka wraz z dodatkiem i nawet się ma się co zastanawiać, czy wybrać Cyberpunk, czy Dragon Age do ogrania teraz. Chyba, że ktoś się identyfikuje jako 12 letnia dziewczynka :E

Opublikowano
1 godzinę temu, Kelam napisał(a):

Już się wypłaszcza peak.  Ciekawe czy w bioware zaczynają się stresować:E:

Czemu mają się stresować? Zwalą to na brak zakupy gry przez tych złych białych hetero mężczyzn którzy nie byli docelowym odbiorcą gry.

Opublikowano
39 minut temu, cichy45 napisał(a):

Czemu mają się stresować? Zwalą to na brak zakupy gry przez tych złych białych hetero mężczyzn którzy nie byli docelowym odbiorcą gry.

Zwalić sobie można wiele rzeczy.

Ale koniec końców to są gigantyczne pieniądze.

Była gdzieś informacja ile to mogło kosztować? Z marketingiem, itd?

Opublikowano (edytowane)

Gra jest bardzo dobra. Nie rozumiem tej krytyki. Wiadomo, że nie jest to poziom Wiedźmina 3, ale gra jest umiarkowanie dobra. Ma swoje wady. Dialogi mogły być lepsze, ale walka wciąga.

Edytowane przez łukasz850
Opublikowano (edytowane)

@Element Wojny Gram i pewnie skończę bo i tak nie ma nic do premiery Stalkera. Dla mnie spoko gram wojownikiem i sporo na kontry + miksuje te czary z drużyny. W sumie nie rozumiem tego narzekania na walkę bo jest naprawdę ok i przynajmniej u mnie nie ma tylko spamowania jednego przycisku. Dalej jest więcej umiejętności teraz jeszcze runy doszły. Początkowe rozczarowanie minęło gdy zmieniłem podejście, że nie gram w kolejnego Dragon Age ale baśniową grę akcji. ;) Mi najbliżej tu do Fable...

P.S. Te całe woke bzdury kompletnie po mnie spływają. W BG3 też chyba był jakiś seks z niedźwiedziem czy coś? Jest to ostatnia rzecz do której bym się przyczepił ale to już moje takie podejście i ani mnie to grzeje ani ziębi... 

Edytowane przez userKAMIL
Opublikowano
4 godziny temu, crush napisał(a):

I to by chyba było na tyle.

Smutne. Ktoś chce powiedzieć kilka słów? Wpisujmy miasta. :(

17 minut temu, userKAMIL napisał(a):

P.S. Te całe woke bzdury kompletnie po mnie spływają. W BG3 też chyba był jakiś seks z niedźwiedziem czy coś? Jest to ostatnia rzecz do której bym się przyczepił ale to już moje takie podejście i ani mnie to grzeje ani ziębi... 

Jest różnica między Veilguardem, gdzie gra mogłaby być o wiele lepsza, gdyby twórcy skupili się na tym co ważne. Zamiast próbować edukować ludzi jak powinni się zachowywać i myśleć. Odchodząc przy okazji od sprawdzone formuły i atmosfery serii. A między BG3, gdzie fundament i wykonanie nie budzą praktycznie żadnych zastrzeżeń, stąd można pozwolić sobie na nieco swobody, a część rzeczy robiona jest wyraźnie dla beki.

Opublikowano

A jak nazwiesz klepanie pompek przez postać, bo przypadkowo zmisgenderowała inną postać? Wybornym akcentem humorystycznym? Nie bądź naiwny, ten proces właśnie tak wygląda. "To jest tylko gra, to jest tylko film, to jest tylko reklama". A dziwnym trafem jakość spada. Co za zbieg okoliczności.

• Upvote 1
Opublikowano

To jest bardziej manifest LGBTQ+ niż tylko gra wideo. 

Ja rozumiem jeżeli pewne wątki są fabularnie wplecione w grę, można to zrobić inteligentniej. Gorzej jeżeli te wątki są samą grą i jej celem 

• Upvote 1
Opublikowano

Stary, no to nie miej. I nie, nikt nie rwie sobie z tego powodu włosów z głowy, takie teksty tylko potwierdzają, że nie rozumiesz istoty problemu i tego co ludzie piszą w tym wątku od kilkunastu stron.