TechStrategist 3 Opublikowano 12 Marca Opublikowano 12 Marca (edytowane) @PiPoLiNiO Ale na ZEN.COM masz 1,5% cashback z Komputronika to w sumie wyjdzie prawie na zero i rok dodatkowej gwarancji. EDIT: Albo ten Santander x X-kom. Edytowane 12 Marca przez TechStrategist
damiankk15 4 Opublikowano 12 Marca Opublikowano 12 Marca Uff udało się dorwać na morele ciekawe czy zgodnie z zamówieniem jutro dojdzie.
Send1N 4 165 Opublikowano 12 Marca Opublikowano 12 Marca 5 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a): No niestety. Nie przewidziałem tego Może to i dobrze tam anulowałeś teraz ceny wyższe to może sobie wybijesz zakup z głowy jako posiadacz 9800x3d
Marucins 15 Opublikowano 12 Marca Opublikowano 12 Marca (edytowane) x-kom ledwo zipie i Komputronik podobno ma. //edit x-kom ma nadal albo duchy jak za dawnych RTX-ów. Chyba że ludzie już są tak uprzedzeni na ich promocje, że nie dadzą zarobić tak czy inaczej... Edytowane 12 Marca przez Marucins
Ogider 103 Opublikowano 12 Marca Autor Opublikowano 12 Marca Ja zamówiłem 9800x3D, nic nie mogłem wymyśleć aby usprawiedliwić zakup 9950x3D.
lukadd 2 912 Opublikowano 12 Marca Opublikowano 12 Marca 16 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a): Kur**, co jest z ludźmi... No co jest? Weszło kilka sztuk procesora na sklepy na 35 milionowy kraj i zawsze się ktoś znajdzie, co się nie obejdzie bez nowej zabawki
Zachy 586 Opublikowano 12 Marca Opublikowano 12 Marca Naganianie na zakupy. Co za problem generowac informacje na stronie: "ktos wlasnie oglada ten produkt" "ktos wlasnie kupil ten produkt" jeszcze jakby bylo info 'ostatnie sztuki' to nic tylko brac
Godlike 880 Opublikowano 12 Marca Opublikowano 12 Marca 1 godzinę temu, lukadd napisał(a): Pewnie lubi ten sklep Ja tez lubie ME, ale nie na tyle zeby przepłacić 500 zl 1 godzinę temu, lukadd napisał(a): Pewnie lubi ten sklep Ja tez lubie ME, ale nie na tyle zeby przepłacić 500 zl
skalak23 12 Opublikowano 12 Marca Opublikowano 12 Marca AMD ułatwia zmianę procesora w PC. Odpada żmudny proces „Automatic Processor Detection automatycznie sprawdza system przy starcie i zmienia pakiety provisioning packages, jeśli procesor został wymieniony. Dzięki tej zmianie użytkownicy nie muszą już reinstalować systemu Windows po zmianie procesora.” 2
maxmaster027 883 Opublikowano 12 Marca Opublikowano 12 Marca 1 minutę temu, skalak23 napisał(a): AMD ułatwia zmianę procesora w PC. Odpada żmudny proces „Automatic Processor Detection automatycznie sprawdza system przy starcie i zmienia pakiety provisioning packages, jeśli procesor został wymieniony. Dzięki tej zmianie użytkownicy nie muszą już reinstalować systemu Windows po zmianie procesora.” Wymieniałem procki wiele razy, nigdy nie trzeba było reinstalki robic. Pierwsze słysze. Natomiast przy wymianie płyty głównej niemal zawsze, chociaż czasem jest możliwe zostawic ten sam system nawet przy wymianie płyty( szczególnie w starszych systemach)
sniper76 155 Opublikowano 12 Marca Opublikowano 12 Marca Takie szybkie pytanie co do zegarka 9950X3D - ile wbija MHz dla CCD z V-Cache ??
Kadajo 7 410 Opublikowano 12 Marca Opublikowano 12 Marca 1 godzinę temu, Zachy napisał(a): Naganianie na zakupy. Co za problem generowac informacje na stronie: "ktos wlasnie oglada ten produkt" "ktos wlasnie kupil ten produkt" jeszcze jakby bylo info 'ostatnie sztuki' to nic tylko brac Dokładnie, aż mi się śmiać chce ze ktoś wierzy w te wyskakujące napisy
maxmaster027 883 Opublikowano 12 Marca Opublikowano 12 Marca 28 minut temu, Kadajo napisał(a): Dokładnie, aż mi się śmiać chce ze ktoś wierzy w te wyskakujące napisy Tobie sie chce śmiać, a wiesz że sklepy w przypadku np dużej liczby odwiedzin danego produku zwiekszaja lekko cene? Czasami cos takiego moze byc nawet z automatu wpisane w algorytm, po 500odwiedzinach w przeciagu 1h cena rosnie o 10zl. Juz parę radzy tak sprawdzałem, jeszcze przed zakupem 9800x3d, i cena rosła z godziny na godzine a nikt nie kupował...
Phoenix. 4 715 Opublikowano 12 Marca Opublikowano 12 Marca Godzinę temu, maxmaster027 napisał(a): Wymieniałem procki wiele razy, nigdy nie trzeba było reinstalki robic. Pierwsze słysze. Natomiast przy wymianie płyty głównej niemal zawsze, chociaż czasem jest możliwe zostawic ten sam system nawet przy wymianie płyty( szczególnie w starszych systemach) Trzeba wgrać plany zasilania ale tylko po zmianie z intel, a tak to wgrywasz stery do chipsetu i wsio. Ja jadę póki co na systemie po 7800XD. 37 minut temu, Kadajo napisał(a): Dokładnie, aż mi się śmiać chce ze ktoś wierzy w te wyskakujące napisy To są zwykłe statystyki, każda strona je prowadzi ale nie każda informuje przeglądającego o tym Nic nowego w sumie. 1
Ogider 103 Opublikowano 12 Marca Autor Opublikowano 12 Marca (edytowane) @Phoenix. czyli po 12900k da się jakoś ogarnąć w11 z ryśkiem ? Nie chce mi się instalować od nowa bo mam masę ustawionych rzeczy w win i programach. Edytowane 12 Marca przez Ogider
Phoenix. 4 715 Opublikowano 12 Marca Opublikowano 12 Marca Ja i tak będę robił formatka później i po intelu bym zrobił https://ithardware.pl/poradniki/zmiana_cpu_poradnik_naprawy_windows-33461.html 2
Pitt_34 326 Opublikowano 12 Marca Opublikowano 12 Marca 21 minut temu, Ogider napisał(a): czyli po 12900k da się jakoś ogarnąć w11 z ryśkiem Da się. Z Intela przesiadka na 7800x3d i teraz na 9800x3d system działa już kilka lat bez problemu. 1
Karister 162 Opublikowano 12 Marca Opublikowano 12 Marca 3 godziny temu, bourne2008 napisał(a): A wystarczyło poczekać parę godzin Zamówiony w ME, lubię ich za obsługę w sklepach stacjonarnych.
Zachy 586 Opublikowano 12 Marca Opublikowano 12 Marca 2 godziny temu, Ogider napisał(a): @Phoenix. czyli po 12900k da się jakoś ogarnąć w11 z ryśkiem ? Nie chce mi się instalować od nowa bo mam masę ustawionych rzeczy w win i programach. Wywal stery Intela revo uninstaller i wszystko czego nie potrzebujesz System powinien dzialac ok 2
Send1N 4 165 Opublikowano 13 Marca Opublikowano 13 Marca @Ogider działać będzie bez problemu ale wydajność może byt ciut gorsza niż być powinna przez akcję z planem zasilania, zerknij sobie na link który wrzucił phoenic z ithardware wyżej, myslę że warto to wykonać 1
arkadio21 4 Opublikowano 13 Marca Opublikowano 13 Marca (edytowane) Panowie a naprawa systemu z obrazu windowsa (media creation tools) lub nowa instalacja z zachowaniem programów nie podegra nowych planów energetycznych przy zmianie procka Intel -> AMD? Edytowane 13 Marca przez arkadio21
Rekomendowane odpowiedzi