Jaki cpu wybrać do grania w QHD? Core Ultra 245K albo R5 7500X3D. Dodam, że na płycie itx z niewielkim chłodzeniem takim low profile. Do karty RX 9070 XT.
Na zaginionych ziemiach (2025) 1,5/10
Anderson niech już przestanie robić filmy ze swoją żoną. Takiego gniota jeszcze nie widziałem. Gra aktorska to drewno (Jovovich), fabuła kiepska, dialogi beznadziejne. Najgorsza jest jednak oprawa, tanie cgi. Wszystkie sceny rozmyte, masa spowolnień, nienaturalne kolory, do tego pełno refleksów światła. Bardzo marnie to wygląda. Nie wiem jak to się stało, że ten typ zrobił Ukryty wymiar. Anderson to taki Uwe Boll, tylko że ma większy budżet.
No planowo jutro mi dojdzie na paczkomat to się będę bawił.
Pamiętacie jak w kwietniu 2024 kupiłem 4070S i w kwietniu 2025 sprzedałem roczną używkę, wychodząc na +200zł?
Dzisiaj sprzedałem prawie roczną używkę Inno3D 5070ti, wychodząc na +160zł i jeszcze jestem na etapie korespondencji z Nvidią/PNY nt. kodu Resident Evil Requiem (200-300zł).
Amazon przekierował mnie bezpośrednio do PNY/Nvidii.
Jak już jest po fakcie to przyznam, że głównym powodem sprzedaży Inno był fakt bundle RE:R, bo tą grę będę na pewno miał w ten czy inny sposób.
Wedle informacji na stronie PNY i Nvidia, gierka po zakupie należy się jak psu buda, a amazon jest wymieniony w pierwszej kolejności jako retailer więc będę dochodził swojej racji.
No tak, można się pomylić, bo są 3 pliki DLSS.
W sumie korzystam z NPI, ale pewnie to samo sugeruje Swaper ?
NPI: https://github.com/Orbmu2k/nvidiaProfileInspector/releases
No wyżej nie widzę jeszcze możliwości dla RR na sterownikach 591.86
Ale presetów poniżej sporo
Rekomendowane odpowiedzi