Do czego ten dysk ma być? bo jeśli pod gry czy jako magazyn to dram i bardzo wysokie transfery można odpuścić, w komputroniku sn5000 masz w dobrej kasie https://www.komputronik.pl/product/933371/dysk-wd-blue-sn5000-m-2-pcie-nvme-4tb.html?utm_source=Ceneo&utm_medium=link&utm_campaign=Promo&ceneo_cid=94c9f321-ae06-ad33-da98-8c5355503501
Mało mnie interesuje co robi Józef bo zawsze robi wszystko aby jak najbardziej przypudrować intela podobnie jak seba na ppc, ja pokazałem screena z testu HU dwóch najwydajniejszych procesorów do gier intel vs amd stock vs stock na obu włączony tylko profil dla pamięci i w bfie intel pobierał ponad 2x więcej W
@Send1N Jusef robił UV Intela w bf6 aby zrównać się z 9800X3D. Moim zdaniem uv hamują te rdzenie że śmietnika bo moc muszą pobrać a gówno robią. Optymalny proc od Intela to 8P + 4-8E
@Karister Mnie to ten pokoik najbardziej interesuję. Na chacie coś tam gadaliśmy, ale kiedy to było...
Opowiedz o nim, jakbyś mógł. Mam dużo pytań, ponumeruje xd
1. Pokażesz jakiś projekt?
2. Jakie wymiary i jaki kształt?
3. W jaki czas pogłosu będziesz celować?
4. W którym miejscu dokładnie będą stały kolumny, a w którym będzie miejsce odsłuchowe?
6. Bartek u Ciebie będzie czy zdalnie Ci pomaga? Jeżeli zdalnie, czym pomiary robisz / będziesz robić?
7. Pisałeś, że coś tam nie do końca się udało, mierzyliście już to? O co tam chodziło?
8. No i oczywiście bardzo proszę pochwalić się w temacie efektem końcowym, zdjęciami, pomiarami.
PS Na AS (nie wiem, czy jesteś) był user, któremu Bartek robił akustykę. Muzofan chyba? Facet słuchał na jakichś wyższych ATC. Świetnie to wyglądało na pomiarach i fotach. Zapraszał na odsłuch, ale kawał drogi ode mnie i nigdy nie wybrałem się.
Rekomendowane odpowiedzi