Lepszy przeplyw powietrza, lepsze prowadzenie wezy. Jak ktos lubi to oczojebne swiatelka wrzuci do srodka zeby bylo ladniej.
Tak na powaznie to wieksze jest lepsze. Tak przynajmniej moja kobita mowi kiedy wychodzi z kolezankami na dyskoteke.
https://www.bankobranie.pl/2026/02/najlepsze-lokaty-bankowe-i-konta-oszczednosciowe-na-luty-2026-roku.html?gad_source=1&gad_campaignid=2052585037&gbraid=0AAAAADmpNp_sWURHM9vAbQ069xQ-29DOM&gclid=Cj0KCQiAy6vMBhDCARIsAK8rOgkOK3MHJ_Pb8GtxeGrI7Tq4gPyFf5ETjiAlZZf1X90e-zRzINaTPMIaApgoEALw_wcB&m=1
Potem znowu najem jak chcesz jeździć nowym autem to kupno nie ma sensu żadnego. Miałem ofertę na Nowego QQ z limitem 20000 km rocznie za 1450 zł brutto. Bez wkładu własnego, z ubezpieczeniem i serwisem w cenie. Wersja nie taka najbiedniejsza. Patrząc na używki to te QQ tracą po 30-40 tys w 3 lata. Jaki sens kupować?
Niektórzy nie chcą zrozumieć, że hobby nie jest po to aby było racjonalne a po to aby dawało radość.
Każdy ma inne priorytety.
Jeden co ma kasę, będzie optymalizował wydatek każej złotówki a drugi pójdzie i wyda hajs na każdy dodatkowy % wydajności.
Dlaczego? Bo może i chce.
Znowu kilka stron filozofii w temacie o CPU.
Welp, widzę coś co mi nie pasuje (logicznie), więc staram się sobie rozjaśnić o co tu chodzi. Forum to nie jest występ jednej osoby, chyba każdy ma prawo się wypowiedzieć?
o, daj znać szkoda, ze już największe mrozy puścily.
Rekomendowane odpowiedzi