https://www.morele.net/plyta-glowna-asrock-b760m-pg-riptide-12614582/?sekcja=outlet
Dobra, ciężka do dostatnia, nowa płyta główna pozwalająca po skręcać i5 12400
Spoko, ale to nadal nie jest gra, która wyznaczyła nowe standardy w omawianych kwestiach, za to miała to o czym wspominałem - kreatywność twórców. Druga sprawa czy Team Asobi, złożony z około 60 osób, pod budżetowym parasolem Sony, to jest mały team o jakim rozmawialiśmy. Kwestia dyskusyjna. Fakty są takie, że małe, niezależne teamy, rzadko kiedy mają czas, środki i ludzi, aby przesuwać granice na tej płaszczyźnie. Podkreślam, rzadko. Co nie znaczy, że jest to niemożliwe.
Można sobie teoretyzować, ale ostatecznie wszystko sprawdza się do tego samego - nowa konsola niekoniecznie musi być super mocna. Obecna sytuacja tego nie wymaga, ani nie uzasadnia.
Nie wiem czy jesteś świadomy ile propozycji nierealnych cen dostałem na olx. Już parę przedmiotów od początku roku z odbiorem osobistym sprzedałem (było parę przedmiotów które z racji gabarytów bądź wagi trudno wysłać).
Zdarzało się że opuściłem 10, 20 zł ale proponowanie na starcie ceny 35 % niższej jest przesadą. Nie robię cen zaporowych, zawsze minimum 30 % taniej niż najtańsza oferta na allegro, daje oryginalny dowód zakupu, zawsze jest oryginalne opakowanie. Czasami sprzęty są nawet nie odpakowane bo zmieniła mi się koncepcja na coś.
Hej,
Mam pytanie odnośnie panel refresh. Posiadam od roku dell alienware oleda i oczywiscie regularnie używam opcji pixel refresh. Jednak po tak długim użytkowaniu widzę, że zaleca się odpalenie tej dłuższej opcji czyli panel refresh. Rzeczywiście to zrobić?
Ja się obawiam, że te info o interwencji to ściema. W USA rządzą zdrajcy dający się sterować z kremla. Braun wiadomo dla kogo pracuje. Może to jest tylko takie gadanie pod publiczkę, a co do czego to moim zdaniem Polskęzbaw się z Braunem bez problemu wycałuje jak będzie trzeba to zrobić dla dostępu do koryta.
edit: @ghostdogNawet niezły ten kawałek o tytule Tusk. Tylko wokale by trzeba dać sporo ciszej, bo mi się podoba to co poza wokalem. Brzmi trochę jak Kazik na Żywo w połowie lat 90tych
Rekomendowane odpowiedzi