To już nie jest w niemiecka. Po prostu system sponsoringu styku urzędnika i funkcjonującej około niego mafii.Coraz więcej osób z tego żyje więc będzie agresywniej
Jaecoo:
Mariusz Uher
otosSpnder08f7l53a11ffamha 01cu3464uluct9nmg37f6l7ti7m3i8u56 ·
J7 Phev, zaktualizowali mi oprogramowanie do 07 wczoraj przy okazji Dobrego Startu. Tryb klimatyzacji juz ładnie po polsku, ale tryb wymuszenia po węgiersku (?). No i tu problem, za kazdym razem jak odpalam to mam tryb poczatkowy - akcja z ustawieniem na tryb wymuszony i potem na inteligentny - nie działa.
Ogarnął ktoś juz to?
Łukasz Ciesielski
Ten sam problem, taktyk żeby wrócić tu jak już ktoś ogarnie
BYD Seal U DM-i:
Anonimowy członek grupy
Sdosopetrnfgga7o472u9mf2tamgdga3103.lml2m8i01z4u2uh2ah99m iu ·
Witam Czy komuś udało się skontaktować z serwisem Piaseczno w ostatnim czasie? Nikt nie odbiera telefonu. Jak komuś udała się sztuka to proszę o informacje jak? Dziękuję Pozdrawiam
Anonimowy członek grupy
Autor
Dziękuje chłopaki na stand up to trochę za mało co sobą prezentujecie ale może kiedyś się Wam uda aby wyjść z tej polskiej steorytypowej strefy komfortu aby każdemu dojeb....Markę buduje się przez serwis jest to tak samo ważne jak zakup którego dokonałem przez telefon a umówienie serwisu olejowego jest już tak trudne bo niema kontaktu z serwisem.Pozdrawiam i życzę miłego dnia
Antoni Słonimski
Słuchaj nie masz co dzwonić bo się nie dodzwonisz, ja próbowałem kilka tygodni - oni po prostu nie odbierają telefonu twierdząc, że mają tyle rozmów przychodzących że nic by nie robili tylko odbierali telefon hehe, jedyna możliwość podjechać wtedy może raczą Cię obsłużyć
Tomasz Szymanowicz
Tam się nie da dodzwonić, nikt przez 4 miesiące nie odebrał tam telefonu. W innym salonie powiedzieli mi, że w Piasecznie jest coś nie tak, podobno ponad połowa pracowników zwolniona
Greg Poz
Ludzie dzwonią z problemami, chcą coś, pytają - nie ma sensu odbierać
Rząd mógł to lepiej rozegrać ale jak zwykle u nich zawsze coś odwalą. Wystarczyło zrobić jawną listę a nie wszystko ukrywać, teraz pisiory mają już narracje.
A druga sprawa po co cholery Niemiecki ambasador dostał zezwolenie na uczestniczenie w obradach sejmu?.
I jeszcze wrzucał na X swoje opinie o procesowanym SAFE, przecież to było złoto dla pisiorów i konfokacapów.
Z namiestnikiem Rose dobrze szło to koalicja musiała pozwolić na wizytę Niemieckiego namiestnika?.
Jakim kurwa cudem 10 min - jak Ci jeden timing nie siądzie i ten akurat crashuje, a pozornie jest najmniej podejrzany, czy napięcie nie ogarnia a rzeźbisz w timingach.… te same resety to jest ładne parę minut - nie ma bata ustawić ramu w godzinę, a nie 10 min
Rekomendowane odpowiedzi