Nie ważne czy masz a-die czy m-die, to fakt luźno 65535 itp ustawisz, ale nawet topologia różnych płyt - najgorsza na asrocku, więc jeśli masz od początku asrocka i ciągle przepisujesz potem te ustawienia, to będzie działać, tylko na średnim asusie a-die ustawisz 26 (ten timing i tak na d5 jest mało istotny) - 34 lub 36, czego nie powtórzysz na asrocku. Te najbardziej istotne jak nawet trfc, to już pomijając, że zmień z czegokolwiek na Asusa… 10 min trfc sensownie ustaw… powodzenia. Nawet jak masz gotowe timingi na jednej płycie, samym trfc na innej możesz coś ugrać, jeśli 10 min Ci ta to starcza… to albo geniusz albo bezsensowne flexowanie
Odpowiedź jest prosta - samemu niczego na YT nie tworzę, a ludzie, którzy u nas za to odpowiadają, widocznie nie są zainteresowani robieniem takich filmów. Ja jestem tylko małym trybikiem w maszynie i tak naprawdę na mało co mam wpływ Kiedyś były plany, żeby nagrywać dodatkowo filmy z rozgrywką do filmów towarzyszących publikacjom pisanym, ale nic z tego nie wyszło.
Odkąd mi na jakiejś platformie Intela spowolniło GPU, to mam wyłączone i nie włączam
Rekomendowane odpowiedzi