Umpero 135 Opublikowano 7 Listopada Opublikowano 7 Listopada @Doamdor gdzie widzicie te statusy? U mnie nic takiego nie ma.
Ali 57 Opublikowano 7 Listopada Opublikowano 7 Listopada 3 minuty temu, aureumchaos napisał(a): https://www.proshop.pl/Procesor/AMD-Ryzen-7-9800X3D-Procesor-8-rdzeni-47-GHz-AMD-AM5-AMD-Boxed-bez-chlodzenia/3310690 proshop jeszcze ma Ale zobacz przewidywany termin. 14-16 listopad... 1
Doamdor 134 Opublikowano 7 Listopada Opublikowano 7 Listopada (edytowane) 1 minutę temu, PaVLo napisał(a): https://www.mediaexpert.pl/komputery-i-tablety/podzespoly-komputerowe/procesory/procesor-amd-ryzen-7-9800x3d-8c-16t-am5-box-100-100001084wof Macie w Media Expert, ale już drożej Drożej i wysyłka po 08.11.2024r. Termin wysyłki może ulec zmianie. Edytowane 7 Listopada przez Doamdor 1
aureumchaos 90 Opublikowano 7 Listopada Opublikowano 7 Listopada (edytowane) w proshopie dalej leza taniej.... Ale termin wysylki straszny... Edytowane 7 Listopada przez aureumchaos 1
Doamdor 134 Opublikowano 7 Listopada Opublikowano 7 Listopada 2 minuty temu, Umpero napisał(a): @Doamdor gdzie widzicie te statusy? U mnie nic takiego nie ma. Zakładka zamówienia.
Umpero 135 Opublikowano 7 Listopada Opublikowano 7 Listopada @x-kom o co kaman? W statusie zamówienia, że płatność udana, a dostałem maila, że nie otrzymaliście płatności...
x-kom 63 Opublikowano 7 Listopada Opublikowano 7 Listopada 5 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a): U mnie też zmiana statusu. Ku**... Jaranko level MASTER ! @x-kom Jesteście super hiper extra Dzięki Koniecznie podziel się swoją opinią, jak się sprawdza! 1
x-kom 63 Opublikowano 7 Listopada Opublikowano 7 Listopada 3 minuty temu, Umpero napisał(a): @x-kom o co kaman? W statusie zamówienia, że płatność udana, a dostałem maila, że nie otrzymaliście płatności... Podrzuć numer zamówienia w wiadomości prywatnej, sprawdzimy
aureumchaos 90 Opublikowano 7 Listopada Opublikowano 7 Listopada @Umpero to automat tak odpowiada jak zaczynaja realizowac zamowienie, wczoraj tez tak dostalem pomimo platnosci udanej a dzis juz zamwiowny RAM czeka do odbioru.. Chill bedzie dobrze
Zachy 93 Opublikowano 7 Listopada Opublikowano 7 Listopada Komus zmienil sie status z przyjęte na w trakcie realizacji? 1
Kaczkofan 4 Opublikowano 7 Listopada Opublikowano 7 Listopada @ZachyTak, u mnie przeszło, teraz czekam aż będzie wydane + tracking nr FEDEX.
sniper76 45 Opublikowano 7 Listopada Opublikowano 7 Listopada Klienta miałem i odszedłem od kompa... urwa mać ech... 1
DR3GGO 18 Opublikowano 7 Listopada Opublikowano 7 Listopada (edytowane) https://www.komputronik.pl/product/942102/procesor-amd-ryzen-7-9800x3d.html Edytowane 7 Listopada przez DR3GGO 1
Umpero 135 Opublikowano 7 Listopada Opublikowano 7 Listopada @aureumchaos gorzej jak nie mają tego jeszcze w systemie, a moja sztuka pójdzie dla kogoś innego bo jego płatność wcześniej doszła. Bym chyba z bata strzelał i trup by się ścielił 2
muszka 88 Opublikowano 7 Listopada Opublikowano 7 Listopada Na media ekspert i proszopie ciągle są więc chyba nie ma spiny jeśli chodzi o dostępność. Wszystkie sztuki z xkoma wykupiliście bo 3 minuty wcześniej dali od innych Mogłem wziąć ale uznałem, że po co jak i tak 2 tygodnie będzie u mnie leżał w szafie więc zostawiłem dla was 2 3
TheMr. 226 Opublikowano 7 Listopada Opublikowano 7 Listopada Cholera. Nie lubię mieć racji ale znowu trafiłem z ceną 😆 1
aureumchaos 90 Opublikowano 7 Listopada Opublikowano 7 Listopada 4 minuty temu, Zachy napisał(a): Komus zmienil sie status z przyjęte na w trakcie realizacji? mi sie zmienil status na w trakcie real...
Mizu 7 Opublikowano 7 Listopada Opublikowano 7 Listopada 2 minuty temu, DR3GGO napisał(a): https://www.komputronik.pl/product/942102/procesor-amd-ryzen-7-9800x3d.html Dzięki. Wziąłem i anuluję w Media Expert albo tu w zależności kto mi szybciej potwierdzi. Ale w komputroniku w ogóle może nie dojdzie do płatności bo widzę to samo co rok temu:
aureumchaos 90 Opublikowano 7 Listopada Opublikowano 7 Listopada Moj pierwszy AMD od czasu Athlona... Dziwnie tak jakos ale co zrobic jak Intel stacza sie jak kiedys nokia Mam nadzieje ze bede zadowolony z Ryzena i mało bsodow z pamiecia zalicze... 1
PaVLo 181 Opublikowano 7 Listopada Opublikowano 7 Listopada (edytowane) 2 minuty temu, 5hogun napisał(a): To po ile będziecie sprzedawać 7800x3D? Właśnie się zastanawiam, kupiony w Xkom Edytowane 7 Listopada przez PaVLo
5hogun 18 Opublikowano 7 Listopada Opublikowano 7 Listopada 1 minutę temu, aureumchaos napisał(a): Moj pierwszy AMD od czasu Athlona... Dziwnie tak jakos ale co zrobic jak Intel stacza sie jak kiedys nokia Mam nadzieje ze bede zadowolony z Ryzena i mało bsodow z pamiecia zalicze... Zaraz tam dziwnie. Po prostu rozsądnie. Kupujesz AMD jak ma lepszą ofertę. 1
Rekomendowane odpowiedzi